visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akumuliacinių talpų gamyba – ŠILUMA IR KO pagamins tai, ko reikia Jums

Akumuliacinių talpų gamyba – ŠILUMA IR KO pagamins tai, ko reikia Jums Akumuliacinių talpų gamyba – ŠILUMA IR KO pagamins tai, ko reikia Jums

ŠILUMA IR KO, IĮ

www.siluma.eu

Akumuliacinių ir daugiafunkcinių talpų gamintoja „Šiluma ir Ko“ siūlo ne tik standartinius gaminius, įmonės meistrai gamina tai, ko Jums iš tikrųjų reikia.

Įmonės IĮ „Šiluma ir Ko“ specializacija – akumuliacinių talpų, daugiafunkcinių talpų, tūrinių vandens šildytuvų ir kitos šildymo – vėsinimo sistemų įrangos gamyba. Bendrovė sukaupusi ilgametę patirtį šioje srityje, siūlo įvairius gaminius ir sprendimus tiek namų ūkiams, tiek visuomeniniams ar gamybiniams pastatams.

Didžiausią gaminių dalį sudaro įranga, pagaminta pagal individualius užsakymus. Įmonės sandėlyje nuolatos yra palaikomas nemažas žaliavų ir komplektuojančių detalių kiekis, siekiant užtikrinti kaip galima trumpesnį gamybos terminą. Visos žaliavos ir detalės yra aukščiausios kokybės ir atitinka ES standartus. Gaminiai gaminami pagal direktyvos 2014/68/ES reikalavimus.

Akumuliacinių talpų gamyba

Anglinio plieno akumuliacinės talpos – šildymo, vėsinimo, šaldymo ir kitoms inžinerinėms sistemoms

„Šiluma ir Ko“ gamina standartines ir nestandartines anglinio plieno „S235JR“ talpas, skirtas šildymo, vėsinimo, šaldymo ir kitoms inžinerinėms sistemoms.

Anglinio plieno akumuliacinių talpų gabaritiniai matmenys: didžiausias diametras 1308 mm; didžiausias aukštis (ilgis) 4000 mm. Talpų sienelės storis gali būti nuo 3 mm iki 5 mm. Talpų darbinis slėgis nuo PN 4 bar iki PN 10 bar. Atvamzdžiai gali būti srieginiai arba flanšiniai. Visose talpose įmonės meistrai gali sumontuoti šilumokaičius, elektrinius šildytuvus (tenus). Gaminiai gaminami pagal 2014/68/ES direktyvos reikalavimus.

„Šiluma ir Ko“ taip pat gali pasiūlyti ir standartines akumuliacines talpas, skirtas šildymo sistemoms, pagamintas iš anglinio plieno „S235JR“ markės plieno lakšto, kurio storis yra 3 mm.

Akumuliacinių talpų gamyba

Nerūdijančio plieno akumuliacinės talpos

Akumuliacinės talpos pagamintos iš nerūdijančio plieno yra skirtos karšto ir šalto buitinio ar techninio vandens kaupimui. Šios talpos gali būti naudojamos ir šildymo – vėsinimo sistemose. Gamybai naudojamas aukštos kokybės EN 1.4404 („AISI 316L“) markės plienas. Šis austenitinis nerūdyjantis plienas su molibdeno (Mo) priemaiša pasižymi dideliu atsparumu tarpkristalinei korozijai, net ir agresyviose terpėse.

„Šiluma ir Ko“ siūlo šių gabarinių matmenų nerūdyjančio plieno talpas: didžiausias diametras 1308 mm; didžiausias aukštis (ilgis) 4000 mm. Talpų sienelės storis gali būti nuo 2 mm iki 5 mm. Talpų darbinis slėgis nuo PN 4 bar iki PN 10 bar. Atvamzdžiai gali būti srieginiai arba flanšiniai.

Visose talpose, gali būti įmontuoti šilumokaičiai, elektriniai šildytuvai (tenai). Gaminiai gaminami pagal 2014/68/ES direktyvos reikalavimus.

Akumuliacinių talpų gamyba



Šiluminė izoliacija akumuliacinėms talpoms

Gera šiluminė talpos izoliacija – neatsiejama sėkmingo projekto įvykdymo dalis. Visiems gaminiams skirtiems šildymo sistemoms, arba karšto vandens laikymui, „Šiluma ir Ko“ rekomenduoja naudoti nuimamą minkšto poliuretano šiluminę izoliaciją, pasižyminčia puikiomis šilumos izoliatoriaus savybėmis. Polivinilo apdaila suteikia gaminiui išskirtinę išvaizdą ir visiškai sustabdo oro judėjimą izoliacijos medžiagoje, pagerindama šilumą izoliuojančias gaminio savybes.

Šaldymo ar vėsinimo sistemose naudojamoms talpoms, įmonė siūlo naudoti šiluminę izoliaciją, pagamintą iš ruloninės „ThermaSmart PRO“ medžiagos. Ši medžiaga yra klijuojama prie talpos korpuso. Kaip papildoma šiluminė izoliacija ir apdaila, puikus pasirinkimas – nuimama 50 mm storio minkšto poliuretano padengto PVC sluoksnio danga, kuri gali būti įvairių spalvų.

Visiems „Šiluma ir Ko“ pagamintiems gaminiams suteikiama penkerių metų garantija! Be to, Jūsų užsakymas bus įvykdytas minimaliomis sąnaudomis, išlaikant visus keliamus reikalavimus tiek gaminiui, tiek sistemos funkcionalumui.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus