visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje atnešė puikią ir įkvepiančią patirtį tiek dalyviams, tiek stebėtojams

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje atnešė puikią ir įkvepiančią patirtį tiek dalyviams, tiek stebėtojams Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje atnešė puikią ir įkvepiančią patirtį tiek dalyviams, tiek stebėtojams

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje tapo puikia ir įkvepiančia patirtimi tiek dalyviams, tiek stebėtojams. Šis renginys pritraukė dalyvius iš skirtingų pasaulio šalių, tokių kaip Latvija, Estija, Ukraina, Didžioji Britanija, kurie susibūrė siekdami pasirodyti geriausiai savo srityje ir išbandyti savo įgūdžius konkurencijoje su kitais dalyviais.

Dalyviai turėjo galimybę pasirodyti įvairiose kategorijose, kurios apėmė įvairius masažo tipus, pradedant tradiciniais spa masažais ir baigiant specializuotais gydomaisiais metodais.

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje

Čempionato vertinimą užtikrino kompetentingi ir tarptautinio lygio arbitrai, atvykę iš įvairių šalių, tokių kaip Šveicarija, Graikija, Lenkija. Šie arbitrai yra ekspertai savo srityje ir yra įgiję begales žinių apie masažo technikas, kūno anatomiją ir sveikatos priežiūros principus. Jų pareiga ne tik įvertinti dalyvių techninius įgūdžius, bet ir atsižvelgti į bendrą pasirodymą, kūrybiškumą, bei gebėjimą prisitaikyti prie skirtingų klientų poreikių ir problemų.

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje

Šio čempionato organizatoriai puikūs masažo specialistai, ir „Masažo namai“ salono direktorius, tai Borisas Tojupovas ir Galina Vaicukevič, kurie siekė ne tik suteikti dalyviams progą išbandyti savo įgūdžius ir parodyti savo talentą, bet ir sukurti draugišką ir įtraukiančią atmosferą, kurioje galėtų dalintis patirtimi ir mokytis vieni iš kitų.

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje

Šis renginys ne tik džiugino dalyvių ir lankytojų akis įvairiomis masažo technikomis ir stiliais, bet ir pabrėžė svarbų masažo vaidmenį gerovei ir sveikatai. Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje – tai puiki galimybė parodyti, kokia svarbi yra ši sritis, ir kaip ji gali prisidėti prie žmonių gyvenimo kokybės gerinimo.

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje

https://www.masazonamai.lt/

https://www.masazocempionatas.lt/

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus