visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ko gero, didžiausias akumuliacinių talpų pasirinkimas Lietuvoje - Šiluma ir Ko

Ko gero, didžiausias akumuliacinių talpų pasirinkimas Lietuvoje - Šiluma ir Ko Ko gero, didžiausias akumuliacinių talpų pasirinkimas Lietuvoje - Šiluma ir Ko

ŠILUMA IR KO, IĮ

www.siluma.eu

Įmonės „Šiluma ir Ko“ specializacija - akumuliacinių talpų gamyba. Bendrovė gamina įvairios paskirties akumuliacines talpas skirtas naudoti visų rūšių katilinėse ir šilumos punktuose. Gaminamos talpos su karšto vandens paruošimo funkcija, talpos skirtos saulės kolektorių sistemoms, talpos su sluoksniavimosi technologija. Įmonė gali pagaminti ir nerūdijančio plieno talpas.

Akumuliacinės talpos yra naudojamos visų rūšių kurą naudojančiose katilinėse. Šios talpos naudojamos perteklinės energijos susidarančios katilo darbo metu kaupimui, šildymo sistemos įrenginių darbo subalansavimui. Akumuliacinės talpos įrengimas užtikrins komfortą šildomose patalpose, sumažins katilinės ir šildymo sistemos įrenginių perkaitinimo riziką. Talpą naudojat su kieto kuro katilu ženkliai sutrumpės katilo aptarnavimo laikas. Pasimirš labai erzinantys dalykai: dažnas katilo ir dūmtraukio valymas, nemalonus kvapas katilinėje atsiradęs dėl kuro smilkstančio katile ir kondensato varvančio ant grindų.

Talpos įrengimas ženkliai prailgins kieto kuro katilo tarnavimo laiką, tad sutaupytas lėšas galėsite panaudoti šeimos atostogoms.

„Šiluma ir Ko“ gamina įvairių dydžių akumuliacines talpas. Galimos komplektacijos su sluoksniavimosi technologijos komponentas. Standartinių šios grupės gaminių yra daugiau nei 30-imt. Neradus Jums reikiamo gaminio įmonės kataloge, galite kreiptis į bendrovę arba jos partnerius. „Šiluma ir Ko“ pagamins talpą labiausiai atitinkančią Jūsų poreikius.

Akumuliacinių talpų gamyba ir prekyba – ŠILUMA IR KO

Akumuliacinių talpų gamyba ir prekyba – ŠILUMA IR KO

 

Daugiafunkcinės talpos

Daugiafunkcinės talpos naudojamos visų rūšių kurą naudojančiose katilinėse. Šios talpos pasižymi dideliu funkcionalumu. Talpos „viršutinė“ dalis yra dažniausiai skiriama karšto buitinio vandens paruošimui.

Akivaizdūs gaminio privalumai lyginant su visiems įprastu tūriniu šildytuvu:

Nereikia termofikato siurblio mazgo aptarnaujančio šildytuvą.

Nėra galimybės daugintis legionėlės bakterijoms - šilumokaičio tūris labai mažas, vanduo jame nuolat juda.

Taupoma vieta katilinėje.

Mažėja sąnaudos katilinės įrengimo darbams - nereikia montuoti tūrinio šildytuvo, šildytuvo siurblio mazgo bei automatikos siurblio mazgo valdymui.

Didelio paviršiaus ploto karšto vandens paruošimo šilumokaitis užtikrina vandens komfortą net esant labai intensyviam karšto vandens naudojimui.

Daugiafunkcinė talpa su sumontuotu saulės kolektoriaus šilumokaičiu saulės kolektoriaus pagamintą energiją pavers karštu buitiniu vandeniu. O esant energijos pertekliui karšto vandens reikmėm energija nesunkiai gali būti panaudojama, pavyzdžiui, vonios grindų šildymui.

Daugiafunkcinės talpos su sluoksniavimosi technologija

 

Šiluminė talpų izoliacija

Talpų šiluminė izoliacija yra nepaprastai svarbi talpos dalis. Juk svarbu šilumą ne tik pagaminti, bet ir išsaugoti. „Šiluma ir Ko“ siūlo lengvai sumontuojamą šiluminę izoliaciją talpoms, pagamintą iš minkšto poliuretano, pasižyminčio itin geromis šilumos izoliatoriaus savybėmis.

Izoliacijos sumontavimui užtruksite tik kelias minutes, pastačius talpą katilinėje ar kitoje montavimo vietoje. Polivinilo apdaila ne tik visiškai sustabdo oro judėjimą izoliacijos medžiagoje, bet ir suteikia talpai išskirtinę išvaizdą.  Standartinis izoliacijos storis - 100 mm, esant vietos tokaima rba jei talpos diametras mažesnis nei 500 mm - „Šiluma ir Ko“ gali pasiūlyti ir plonesnę, 80 arba 50 mm izoliaciją. Taip pat įmonė gali pasiūlyti įvairius apdailos spalvų derinius.

Minkšto poliuretano izoliacijos

 Daugiafunkcinės talpos su sluoksniavimosi technologija

„Šiluma ir Ko“ pristato naujieną - talpas su sluoksniavimosi technologija. Dažnai ši technologija vadinama „stratifikacija“ (lot. stratum – sluoksnis + facio – darau).

Technologija yra naudojama siekiant pagerinti vandens išsidėstymą panašios temperatūros sluoksniais susideda iš kelių pagrindinių detalių.

Grąžinamo srauto kanalo.

Atskyrimo membranos.

Šilumokaičio kanalo.

Šios sudedamosios dalys gali būti naudojamos arba visos, arba tik jų dalis, priklausomai nuo sistemos pobūdžio, kitų įrenginių ir pan.

Kanalas kuriuo vanduo įteka į talpą veikia panašiai kaip kaminas - šiltas vanduo kyla į viršų iki pasiekia tokios pat temperatūros (tankio ir svorio) vandenį. Tankiui ir svoriui susilyginus vanduo išteka į bendrą talpos tūrį tapęs sunkesniu už aukščiau esantį šiltesnį vandenį. Procesas nereikalauja pagalbinių priemonių - darbą atlieka gravitacija. Didžiausia nauda bus pasiekta naudojant grįžtamo srauto kanalą kai naudojami aukštos temperatūros termofikacinį vandenį naudojantys šildymo kontūrai, su nepastovia ir tikėtina aukšta grįžtamo srauto temperatūra (karšto vandens ruošimas išoriniu šilumokaičiu arba tūriniu vandens šildytuvu, vėdinimo sistemos šilumokaičiai, mažatūriai konvektoriai ir pan.).

Atskyrimo membrana stabdo vandens maišymąsi tarp talpos „skyrių“ skirtų kaupti skirtingų temperatūrų vandenį, tarkim termofikacino vandens skirtam ruošti karštą vandenį išorinio šilumokaičio pagalba ir termofikacinio vandens naudojamo šildymo kontūrui.

Šilumokaičio kanalas veikia taip pat kaip ir grįžtamo srauto kanalas. Skirtumas tik toks, kad apatinėje kanalo dalyje sumontuotas šilumokaitis, kurį šildo išorinis šilumos šaltinis.

Kanalo sienelė neleidžia šilumai „susimaišyti“ dideliame tūryje, vanduo šildamas pradeda kilti kanalu į viršų, tuo pačiu į šilumokaičio zoną įsiurbiamas pats šalčiausias vanduo esantis talpos apačioje. Šią technologiją talpos krovimo atveju patartina naudoti su nedideliais ir nepastoviais šilumos generatoriais, tokiais kaip saulės kolektoriai, siekiant, kad nedidelis energijos srautas būtų sukoncentruotas į aukštą temperatūrą talpos viršuje, „nesumaišant“ viso talpos tūrio.

Daugiafunkcinės talpos su sluoksniavimosi technologija

Standartinius gaminius „Šiluma ir Ko“ sandėliuoja, tačiau įmonė siūlo ne tik tai, ką turi sandėlyje, bet pagamina tai ko reikia klientui. Specialistai suteiks išsamią konsultaciją, suprojektuos norimą gaminį ir jį pagamins.Vykdomi tiek mažmeniniai, tiek didmeniniai užsakymai. Gaminiams naudojamos medžiagos atitinkančios ES standartus. Produkcijai suteikiama 5-ių metų garantija. Sukaupta informacija apie žaliavų gamintojus ir tiekėjus leidžią pasiūlyti puikų kainos ir kokybės santykį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus