visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Užtrauktukai VVK Zipper – drabužių patogumui ir puošnumui

Užtrauktukai VVK Zipper – drabužių patogumui ir puošnumui Užtrauktukai VVK Zipper – drabužių patogumui ir puošnumui

VVK, A. VALIUŠKIO ĮMONĖ

www.vvkzipper.lt

www.vvkzipper.com

A. Valiuškio įmonė „VVK“ jau daugiau nei 25 metus užsiima užtrauktukų gamyba. Ši svarbi aprangos detalė šiuo metu yra tapusi ne tik praktiniu elementu, bet ir atspindi mados tendencijas. „VVK“ ištobulino užtrauktukų dizainą ir pritaikė jį įvairiausiems poreikiams – užtrauktukas suteiks ne tik patogumo užsisegant drabužį, bet taip pat jį ir papuoš.

Užtrauktuko istorija

Užtrauktuko gimimas laikomas 1891 m., kai Whitcombas L. Judsonas sukonstravo gana keistą įtaisą iš dviejų grandinėlių su kabliukais, kuriuos užsegdavo metalinė sąvaržėlė-liežuvėlis. Tačiau tikrasis jo klestėjimo metas prasidėjo su švedų kilmės amerikiečio Gideono Sundbäcko patobulinimais. Jis padidino užtrauktuko kabliukų skaičių ir sugebėjo padaryti jį lengvesnį bei elegantiškesnį. Su šiais dizaino pokyčiais užtrauktukas įgijo šiuolaikinę formą ir konstrukciją.

Užtrauktukai VVK Zipper

1930 m. užtrauktukas Amerikoje ir Europoje tampa mados dalyku. 1937 m. užtrauktukas pirmą kartą panaudojamas kelnėse – ir tai sugalvojo prancūzų dizaineriai. Dar paprastesnę konstrukciją užtrauktukui pritaikė šveicarų inžinierius George’as de Mestralis 1951 m. Jis sujungė dvi nailono juosteles mažais kabliukais ir kilpomis.

Jau tarpukariui užtrauktukas buvo madingas ir Lietuvoje. Kauno gyventojos nešiojo batus su šia patogia detale.

Nemažiau svarbus drabužių elementas užtrauktukas yra ir dabar. Dizaineriai neretai naudoja šią detalę, kaip originalų ir įdomų puošybinį elementą, kurį siuva netikėčiausiose vietose.

„VVK“ užtrauktukai – pritaikomi kiekvieno poreikiams

Lietuvių kompanija „VVK“ įsiliejusi į šią rinką siūlo įdomiausius ir patogiausius spendimus. A. Valiuškio įmonė „VVK“ gamina spiralinius, plastikinius ir metalinius užtrauktukus. Įmonė gali pagaminti užtrauktuką pagal užsakovo pageidavimą, pagal jo pasirinktą ilgį ar spalvą. „VVK“ gali pasiūlyti net 600 spalvų variantų ir įvairiausius spynelių modelis. Tad kiekvienas galės susikurti savo unikalų užtrauktuką, įdomiausiems drabužių dizaino sprendimams.

Užtrauktukai VVK zipper

„VVK“ užtrauktukai yra ypatingi ir kokybiški – nuleista pusiau automatinė galvutė užsifiksuoja visą užtrauktuką, todėl neatsisega savaime. Prigludusi užtrauktuko galvutė laikosi stabiliai, tad einant ar bėgant užtrauktukas nebarška. Pakėlus užtrauktuko pakabuką 90 laipsnių kampu, slankiklis tampa nefiksuojančiu, todėl užtrauktuką galima atsegti neimant už slankiklio.

„VVK“ produkcija ištestuota ir pripažinta I klasės „OEKO-TEX“ sertifikatu. Šis sertifikatas užtikrina, kad „VVK“ užtrauktukai atitinka ekologinius standartus ir neturi kenksmingo poveikio vartotojams.

Užtrauktukai VVK Zipper

„VVK“ tiekia siuvimo priedus didžiausioms siuvimo, mezgimo bei baldų gamybos įmonėms. Siekdama išlaikyti klientų pasitikėjimą ir pasiūlyti jiems geriausią kokybę bei paslaugas, „VVK“ tobulina savo įgūdžius, diegia naujas technologijas, atnaujina įrengimus ir kasmet papildo prekių asortimentą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus