visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Užtrauktukai VVK ZIPPER – spiralinių, metalinių ir plastikinių užtrauktukų gamyba

Užtrauktukai VVK ZIPPER: spiralinių, metalinių ir plastikinių užtrauktukų gamyba Užtrauktukai VVK ZIPPER: spiralinių, metalinių ir plastikinių užtrauktukų gamyba

VVK, A. VALIUŠKIO ĮMONĖ

www.vvkzipper.lt

www.vvkzipper.com

Pagal užsakovo pageidaujamą ilgį, spalvą ir kiekį, Algirdo Valiuškio įmonė gamina „VVK Zipper“ prekinio ženklo spiralinius, plastikinius ir metalinius užtrauktukus skirtus įvairios paskirties drabužių ir baldų gamybai. Klientai gali rinkti iš itin plataus net 600 spalvų ir įvairių spynelių modelių užtrauktukų.

VVK gaminamų užtrauktukų struktūra:

uztrauktukai-vvk

VVK gaminamų užtrauktukų paskirtis:

uztrauktuku-paskirtis

Apatinis išardomas mazgas:

uztrauktuku-apatinis-isardomas-mazgas

Spiralinių užtrauktukų tipai:

spiraliniai-uztrauktukai

Metalinių užtrauktukų tipai:

metaliniai-uztrauktukai

Plastikinių užtrauktukų tipai:

plastikiniai-uztrauktukai

Pagrindinė „VVK“ veikla yra užtrauktukų ir virvučių gamyba, didmeninė prekyba siuvimo priedais bei galanterijos gaminių aksesuarais. 1994 metais įkurta įmonė dabar turi du fabrikus Kaune ir Šiauliuose. Didesnė nei 25 metų patirtis gaminant užtrauktukus, tiekiant siuvimo priedus didžiausioms siuvimo, mezgimo bei baldų gamybos įmonėms, suteikia pasitikėjimo savimi konkuruojant vietinėje ir užsienio rinkose. Siekdami išlaikyti klientų pasitikėjimą ir pasiūlyti jiems geriausią kokybę bei paslaugas, įmonė nuolatos tobulina savo įgūdžius, naujina įrengimus ir kasmet papildo prekių asortimentą. Produkcijos kokybę padeda išlaikyti kompetetingi darbuotojai bei gamybos srityje įdiegtos naujos skaitmeninės technologijos: skaitmenizuoti įrengimai naujoms linijoms plastiko užtrauktukų gamybai, kompiuterizuota gamybos operacijų apskaičiavimo sistema.

Produkcija yra pamėgta ir vertinama užsienio šalyse, pusė produkcijos eksportuojama į Europos Sąjungos šalis, Rusiją ir Baltarusiją.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus