visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rankdarbiai iš užtrauktukų – originalus aksesuaras ar interjero puošmena

Rankdarbiai iš užtrauktukų – originalus aksesuaras ar interjero puošmena Rankdarbiai iš užtrauktukų – originalus aksesuaras ar interjero puošmena

VVK, A. VALIUŠKIO ĮMONĖ

www.vvkzipper.lt

www.vvkzipper.com

A. Valiuškio įmonė „VVK“ jau daugiau nei 25-erius metus užsiima užtrauktukų gamyba. Ši svarbi aprangos detalė tapo ne tik praktiniu elementu, bet ir interjero puošmena ar rankų darbo suvenyru. „VVK“ praplėtė tradicines užtrauktuko panaudojimo ribas ir pristato „VVK Handmade“ stilingus ir originalius rankdarbius iš užtrauktukų.

Kuomet aplinkoje trūksta kažko unikalaus, neatrasto, prikaustančio dėmesį, „VVK Handmade“ siūlo vienetinius rankdarbius, turinčius savitą istoriją. „VVK Handmade“ sklidini rankų darbo šilumos kūriniai taps tikra puošmena namų interjere!

Jau galite įsigyti „VVK Handmade“ pagamintų rankų darbo velykinių kiaušinių! Kam dovanoti 10 mažų margučių, jei gali padovanoti vieną didelį išskirtinį ir dar ilgalaikį?

Velykiniai kiaušiniai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų

Gėlių vazonėliai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų



Eglutės iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų



Sagės iš užtrauktukų

Rankdarbiai iš užtrauktukų



Rankdarbiai iš užtrauktukų nustebins plačia spalvų gama ir puikiu dizainu. Šie originalūs rankų darbo gaminiai gaminami ir pagal individualius užsakymus.

Daugiau galite rasti puslapyje: https://www.facebook.com/vvkzipper

„VVK“ užtrauktukai – pritaikomi kiekvieno poreikiams

A. Valiuškio įmonė „VVK“ gamina spiralinius, plastikinius ir metalinius užtrauktukus. Įmonė gali pagaminti užtrauktuką pagal užsakovo pageidavimą, pagal jo pasirinktą ilgį ar spalvą. „VVK“ gali pasiūlyti net 600 spalvų variantų ir įvairiausius spynelių modelis. Tad kiekvienas galės susikurti savo unikalų užtrauktuką, įdomiausiems drabužių dizaino sprendimams.

„VVK“ užtrauktukai yra ypatingi ir kokybiški – nuleista pusiau automatinė galvutė užsifiksuoja visą užtrauktuką, todėl neatsisega savaime. Prigludusi užtrauktuko galvutė laikosi stabiliai, tad einant ar bėgant užtrauktukas nebarška. Pakėlus užtrauktuko pakabuką 90 laipsnių kampu, slankiklis tampa nefiksuojančiu, todėl užtrauktuką galima atsegti neimant už slankiklio.

„VVK“ produkcija ištestuota ir pripažinta I klasės „OEKO-TEX“ sertifikatu. Šis sertifikatas užtikrina, kad „VVK“ užtrauktukai atitinka ekologinius standartus ir neturi kenksmingo poveikio vartotojams.

„VVK“ tiekia siuvimo priedus didžiausioms siuvimo, mezgimo bei baldų gamybos įmonėms. Siekdama išlaikyti klientų pasitikėjimą ir pasiūlyti jiems geriausią kokybę bei paslaugas, „VVK“ tobulina savo įgūdžius, diegia naujas technologijas, atnaujina įrengimus ir kasmet papildo prekių asortimentą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus