visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Logotipų ir užrašų graviravimas lazeriu ant stiklo, metalo, odos, plastiko ir kitų paviršių

Logotipų ir užrašų graviravimas lazeriu ant stiklo, metalo, odos, plastiko ir kitų paviršių Logotipų ir užrašų graviravimas lazeriu ant stiklo, metalo, odos, plastiko ir kitų paviršių

VVK, A. VALIUŠKIO ĮMONĖ

www.vvkzipper.lt

www.vvkzipper.com

A. Valiuškio įmonė VVK  teikia logotipų, ar užrašų graviravimo lazeriu ant stiklo, metalo, odos, plastiko ir kitų paviršių, paslaugas. Lazerio pagalba galime labai preciziškai, tiksliai ir kokybiškai išgraviruoti Jūsų pasirinktą vaizdą, užrašą ar net nuotrauką beveik ant visų paviršių.

Pagrindinė bendrovės veikla yra užtrauktukų ir virvučių gamyba, didmeninė prekyba siuvimo priedais bei galanterijos gaminių aksesuarais, ant daugelio iš jų galime išgraviruoti Jūsų įmonės logotipą ar bet kurį kitą reklaminį užrašą.

1994 metais įkurta įmonė dabar turi du fabrikus Kaune ir Šiauliuose. Daugiau nei 25 metų patirtis gaminant užtrauktukus, tiekiant siuvimo priedus didžiausioms siuvimo, mezgimo bei baldų gamybos įmonėms, suteikia pasitikėjimo savimi konkuruojant vietinėje ir užsienio rinkose. Siekdami išlaikyti klientų pasitikėjimą ir pasiūlyti jiems geriausią kokybę bei paslaugas, „VVK“ nuolat tobulina savo įgūdžius, diegia naujas technologijas, naujina įrengimus ir kasmet papildo prekių asortimentą. Pusė produkcijos eksportuojama į Europos Sąjungos šalis, Rusiją ir Baltarusiją.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus