visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Profesionalūs įrankiai profesionaliam darbui – Bizea

Jungiamieji įrankiai ir detalės profesionalams Jungiamieji įrankiai ir detalės profesionalams

BIZEA, UAB

www.bizea.lt

Lietuvoje veikiančios UAB „Bizea“ ištakos siekia garsius užsienio koncernus – vokiečių „Bea“ ir lenkų „Bizon“. Dėk lietuvių bendrovės, regioną pasieka ne tik aukštos kokybės gaminiai, bet ir perteikiama per daugelį metų sukaupta patirtis.

Profesionalūs įrankiai

Lenkijoje veikia bendra Vokietijos – Lenkijos įmonė „Bizea“, kurios 50 proc. akcijų turi garsus vokiečių koncernas „Bea“. UAB „Bizea“ užsiima prekyba „Bea“ ir „Bizon“ bendrovių gaminiais. Kompanija parduoda „Bea“ koncerno pneumatinius instrumentus, skirtus šūvio pagalba sujungti. Visa ši įranga pagaminta „Bea“ koncerne, Vokietijoje, pasižyminčia ypač aukšta kokybe. Tai įrankiai padėklams kalti, baldų gamyba, kur naudojamos stambios ir smulkios sąsagos, taip pat durų, langų gamyba – visur, kur reikia greitai ir profesionaliais sujungti įvairias dalis ir detales.

Profesionalūs įrankiai

Bendrovė taip pat prižiūri ir remontuoja šiuos prietaisus. Kadangi įrankiai skirti profesionalams, jie neparduodami, kol įmonės atstovai neatvyksta į vietą ir nesuteikia galimybės išbandyti produkciją. Pirkėjui yra detaliai paaiškinama įrankių eksploatacijos sąlygos, jie paruošiami pirminiam naudojimui.

Profesionalūs įrankiai

Tokiems įrankiams reikia tvirtinamųjų detalių, kurios yra apie 90 proc. pagamintos koncerne „Bizon“. Šiandien „Bizon“ – didžiausia Europoje vinių ir kabių gamykla, pagaminanti apie 1200 t įvairių tvirtinamųjų detalių.

Profesionalūs įrankiai

Du kartus per metus UAB „Bizea“ įmonės specialistai vyksta tobulintis į centrinę „Bizea“ įmonę Varšuvoje.

Profesionalūs įrankiai

Prietaisų distribucija užsiimama Lietuvoje ir Latvijoje, kadangi įmonė įsikūrusi patogioje geografinėje vietoje, Kupiškio rajone, Lietuvoje, kuris yra netoli Latvijos sienos. Kasdien į įmonę atvyksta po du kurjerių ekipažus. Transportas su klientų prekėmis išvyksta 16 val., o kitą dieną iki 12 val. klientas jau gauna prekes net atokiausiame šalies kampelyje.

Profesionalūs įrankiai



Bendrovės partneriai – didelės Lietuvos ir Latvijos pramonės įmonės, skaičiuojančios įrankių atsiperkamumą per jų gyvavimo laiką ir eksploatacijos sąnaudas. Jie nesirenka pigiausio prietaiso, kurio detalėms pakeisti gali tekti sumokėti daugiau nei kainuoja pats prietaisas.

Profesionalūs įrankiai

„Bizea“ patenkina klientų rūpesčius siūlydama profesionalius įrankius profesionaliam darbui.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus