visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

BIZON tvirtinimo elementai – kur kas daugiau nei kabės ir vinys

BIZON tvirtinimo elementai – kur kas daugiau nei kabės ir vinys BIZON tvirtinimo elementai – kur kas daugiau nei kabės ir vinys

BIZEA, UAB

www.bizea.lt

„BIZON“ – lenkiškas prekės ženklas, siūlantis europinės kokybės produktus. Tai viena didžiausių Europoje kabių gamintoja, nustatanti naujus standartus, taikydama naujoviškus gamybos ir technologinius sprendimus. Jau daugiau nei trisdešimt metų „BIZON“ gamina kabes, vinis, varžtus ir kitus tvirtinimo elementus, kuriuos naudoja daugelio pramonės sričių profesionalai, pradedant baldais, plačiai suprantant medienos dirbinius, baigiant statybos ir automobilių pramone. „BIZON“ tvirtinimo detalių galima rasti beveik visame pasaulyje, ne išimtis ir Lietuva.

UAB „BizeA“ nuo 2002 metų atstovauja Lenkijos ir Vokietijos kompaniją (tokiu pačiu pavadinimu „BizeA“ ) ir tiekia Lietuvos rinkai aukščiausios kokybės sujungimo techniką. Tarptautinė kompanija „BizeA“ sukurta bendradarbiaujant Vokietijos gamintojai „BeA“, tiekiančiai pneumatinę bei dujinę techniką bei Lenkijos įmonei „BIZON“ gaminančiai metalinius sujungimo elementus.

Europietiška kokybė. Greitas pristatymas.

„BIZON“ istorija prasidėjo dar 1985 m., Kai įmonės įkūrėjas Piotr Komierowski Varšuvoje atidarė „BIZON“ mechaninę gamyklą ir pradėjo gaminti biuro kabes. Jau 1987 m. Reikėjo gerokai išplėsti gamybos plotą ir pradėti salės statybą Piaseczno mieste. Žlugus Lenkijos Liaudies Respublikai ir atsivėrus sienoms, įmonė galėjo bendradarbiauti su Vokietijos „BeA“ įrankių gamintoja ir sukurti „BizeA“ kompaniją, kuri tapo vienintele abiejų bendrovių platintoja Vidurio ir Rytų Europoje. Vėlesni metai suteikė galimybių dinamiškai plėtoti „BIZON“ prekės ženklą. 1992 m. Buvo paleista pirmoji kabių gamybos iš juostos mašina, 1994 m. – greitasis spaustuvas kabių gamybai, o 2005 m. – pirmoji kabių juostos klijavimo linija.

BIZON tvirtinimo elementai

2008 m. rinkos paklausa paskatino bendrovę išplėsti savo veiklą – gaminti vinis, o praėjus vos metams – vielos gamybai. Dėl to įmonė įgavome kontrolę visai tvirtinimo detalių gamybai, pradedant vielos gamybą iš metalurgijos žaliavų, baigiant kabių, kaiščių ir vinių gamyba. Vėlesni pokyčiai, naujų technologijų ir produktų įdiegimas taip pat pakeitė bendrovės buvimo vietą ir įmonė įsikūrė Tomicėje. Ten buvo pastatytos ir kitos patalpos gamybai ir sandėliams. Moderni technika, novatoriškos gamybos technologijos ir dinamiška, atsidavusi komanda garantuoja efektyvų gamybos, paslaugų ir platinimo funkcionavimą.

2002 m. „BIZON“ įdiegė ir sertifikavo kokybės užtikrinimo sistemą pagal PN-EN ISO 9001: 200. Sistema būdinga tiek „BIZON“ laidų ir tvirtinimo elementų gamybai, tiek „BizeA“ įrankių ir tvirtinimo detalių pardavimui ir aptarnavimui. Šiuo metu „BIZON“ yra sertifikuoti pagal naujojo ISO 9001: 2015 standarto reikalavimus.

BIZON tvirtinimo elementai

Tvirtinimo elementai yra daugiau nei kabės ir vinys

„BIZON“ sąsagos, vinys, kaiščiai ir kita produkcija gaminama pagal šiuolaikišką ir pažangią technologiją iš aukštos rūšies cinkuoto, nerūdijančio plieno ar aliuminio. Įrankiai ir jungimo elementai yra suderinti, kas tai užtikrina nepertraukiamą veikimą net ir nepalankiomis sąlygomis. UAB „BizeA“ savo asortimente tiekia „BIZON“ apmušalines kabes; statybines kabes; „Pasidaryk pats“ kabes, vinis, kaisčius;  C žiedus, ST spaustukus, įkalamas veržles; banguotus vinis, ZD movas; taip pat plieninę vielą (turinti mažai anglies).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus