visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Santvarų skaičiavimo programa Arctec ir modernios jungimo plokštelės – naujas B.PRO sprendimų paketas

Santvarų skaičiavimo programa Arctec ir modernios jungimo plokštelės – naujas B.PRO sprendimų paketas Santvarų skaičiavimo programa Arctec ir modernios jungimo plokštelės – naujas B.PRO sprendimų paketas

BIZEA, UAB

www.bizea.lt

Įmantrūs, sudėtingi statybų projektai jau tapo kasdienybe, miestuose iškyla vis didesni, aukštesni, įspūdingesni objektai. Tačiau projektų realizavimas būtų neįmanomas be tinkamo, efektyvaus pasiruošimo ir vykdymo, užtikrinančio ir kokybę, ir darbo spartą reiklioje statybų industrijos rinkoje.

Akivaizdu, kad didėjantys sektoriaus poreikiai skatina kurti optimalius sprendimus, leidžiančius lengviau, greičiau ir preciziškiau atlikti neišvengiamai svarbius konstrukcijų projektavimo darbus. Progresyvi statybų įmonė „B.PRO“, ieškodama būdų produktyvesniam projektavimo procesui, sukūrė „sprendimo paketą“, kurį sudaro du itin reikšmingi elementai – santvarų skaičiavimo programa „Arctec“ ir modernios jungimo (arba santvarinės) plokštelės.

„B.PRO“ yra „BizeA“ padalinys. „BizeA“ tiekia sujungimo technikos sprendimus: sujungimo elementus, pneumatinius įrankius, automatizacijos sprendimus. Prieš 13 metų įsteigta įmonė iš motininės kompanijos, įkurtos 1983 m., perėmė tvirtas tradicijas ir ilgametę patirtį. Todėl „B.PRO“ nuo pat veiklos pradžios tapo konkurencingu bei patikimu statybos kompanijų patarėju, o įmonės tiekiami inovatyvūs produktai – kabės, varžtai, jungiamosios plokštelės – neišvengiamu modernių, ilgalaikių objektų atributu.

Moderni programa „Arctec“ – maksimaliems rezultatams

Didžiausias medinių santvarų pranašumas – darbo išlaidų sumažinimas montuojant stogo konstrukcijas statybvietėje. Santvarų gamyba leidžia sutaupyti iki 50 % medienos, taip pat maksimaliai išnaudojama jų laikomoji galia. „Mūsų siūlomas stogų konstrukcijų gamybos metodas yra puiki alternatyva šiuo metu statybų sektoriuje naudojamoms technologijoms. Teikiame išbaigtą sprendimą rinkoje veikiančioms analogiškoms gamybinėms programoms“, – teigia „BizeA“ UAB generalinis direktorius Juozas Liaudanskas, kalbėdamas apie skaičiavimo programinę įrangą „Arctec“, užtikrinančią maksimalų struktūrinių rezultatų taikymą.

Naujas B.PRO sprendimų paketas – efektyviausiems projektavimo rezultatams

Skaičiavimo sistemoje „Arctec“ santvarų ir medienos skerspjūvio galimybės visada apskaičiuojamos pagal Eurokodą 5 ir nacionalinius priedus. Sistemoje apkrova atitinka tikrąją konstrukcijos statinio padėtį, rodomi atitinkami skaičiavimo parametrai supaprastina stogo santvarų projektavimą. Verčių ir sričių valdymas lengvas, o dažniausiai naudojamų santvarų dizaino biblioteka taupo laiką projektavimo etapo metu. Be to, didelis „Arctec“ našumo pajėgumas leidžia tvarkyti unikalius ir sudėtingus stogo konstrukcijų projektus – nuo individualių namų iki didelių pastatų, kurių ilgis siekia 35 metrus.

„Programa „Arctec“ – „gyvas“, nuolat pildomas ir palaikomas produktas. Sistema apima visus statybų reikalavimus daugelyje šalių, įskaitant nustatymus, kuriuos veikia klimato sąlygos, vėjas, krituliai, sniegas ir t. t. Projektuojant stogą ir santvaras, visada galima matyti vizualizaciją, kaip atrodys galutinis produktas. Taip pat galima susikurti norimą sprendimą, kurį programos algoritmai suskaičiuos ir neleis padaryti klaidų renkantis konstrukcines medžiagas bei jų matmenis. Suprojektuotas sprendimas užtikrins optimaliausią konstrukcijų formą, svorį, tvirtumą ir ergonomiškumą“, – vardija J. Liaudanskas.

Naujas B.PRO sprendimų paketas – efektyviausiems projektavimo rezultatams

Svarbu paminėti, kad „Arctec“ parodo gaminio dizainą įvairiomis 3D perspektyvomis, sukuria audituojamus struktūrinius skaičiavimus, pateikia detalių supjovimo matmenis, taip pat gamybos ir montavimo brėžinius. CAD duomenys gali būti eksportuojami tiesiai į mašinas ir presus, taip sumažinamos klaidos ir optimizuojami gamybos pajėgumai.

Jungiamosios plokštelės – įvairaus pobūdžio projektams

Kaip ir progresyvi skaičiavimo sistema „Arctec“, dygiuotos jungiamosios plokštelės taip pat turi universalių savybių – jos tinka įvairiems, net ir itin sudėtingiems, projektams. „Gaminamos santvaros leidžia projektuoti dideles erdves be kolonų ir atraminių sienų. Lengva suprojektuoti stoglangius, angas kaminams“, – teigia J. Liaudanskas.

Naujas B.PRO sprendimų paketas – efektyviausiems projektavimo rezultatams

Nebaisu, kad šios jungimo plokštelės gali būti veikiamos didelės apkrovos. „B.PRO“ siūlo patikrintas aukščiausios kokybės santvarines plokšteles iš patikimiausio Europos gamintojo. „B.PRO“ jungiamosios plokštelės struktūriniai koeficientai leidžia sumažinti naudojamų plokščių dydį ir skaičių. Tai padeda sumažinti išlaidas.

Svarbu ir tai, kad „B.PRO“ siūlo didelį cinkuoto plieno santvarinių plokštelių storių ir dydžių asortimentą, atitinkantį visus projektuojamų konstrukcijų dydžių poreikius.

Straipsnis parengtas pagal: structum.lt; „Naujas B.PRO sprendimų paketas – efektyviausiems projektavimo rezultatams“

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus