visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektrinė tarkavimo mašina bulvėms ir daržovėms MIGIRIS – kiekvienos šeimininkės svajonė

Elektrinė tarkavimo mašina bulvėms ir daržovėms MIGIRIS – kiekvienos šeimininkės svajonė Elektrinė tarkavimo mašina bulvėms ir daržovėms MIGIRIS – kiekvienos šeimininkės svajonė

MIGIRIS, UAB

www.migiris.lt

Mažeikių įmonės „MIGIRIS“ gaminamos tarkavimo mašinos bulvėms tarkuoti – daugelį metų džiugina šeimininkes visame pasaulyje.

Populiarios, šeimininkių labai pamėgtos, elektrinės tarkavimo mašinos ir sunktuvas bulvėms bei kitoms daržovėms ir vaisiams tarkuoti – tai pagrindinė bendrovės „MIGIRIS“ produkcija.

„MIGIRIS BETM“ tarkavimo mašina yra labai naši, ja galima per valandą sutarkuoti net 80 kg daržovių, ji veikia tyliai, mažai vibruoja, sunaudoja nedaug elektros energijos, išvalyti labai lengva, nes puikiai išsiardo, o svarbiausia – nebrangi.

Sunktuvas tarkuotų bulvių skysčiui nusunkti ir spausti sultims iš sutarkuotų daržovių arba vaisių yra pritaikytas darbui su „MIGIRIS“ gamybos elektrine bulvių tarkavimo mašina. Sunktuvas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko, patogiai išrenkamas, surenkamas ir lengvai valomas. Sunktuvu naudotis lengva ir patogu.

Kažkada atrodęs ilgas ir sunkus darbas, ruošiant visų mėgstamus cepelinus, vėdarus, kugelį ar kitus daržovių patiekalus, su „MIGIRIS BETM“ tarkavimo mašina ir sunktuvu bus vienas malonumas!

UAB „MIGIRIS“ įmonėje gaminami ir kiti gaminiai: ,,Čirvinių“ blynų, ,,Booble“, ,,Riešutų“ bei ,,Grybukų“ keptuvės, liejamos spalvoto metalo ir plastmasės detalės. Atliekamas detalių terminis apdirbimas, grūdinimas. Įmonės meistrai tekina, šlifuoja ir frezuoja programinėmis koordinatinėmis staklėmis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus