visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokias dovanas labiausiai mėgsta gauti moterys?

Kokias dovanas labiausiai mėgsta gauti moterys? Kokias dovanas labiausiai mėgsta gauti moterys?

Pigu, UAB

pigu.lt

Klausimas, ko nori moterys, daugeliui vyrui vis dar yra neįveikiamas, tačiau artėjant didžiausioms metų šventėms, tenka sugalvoti, kaip šiais metais galėsime jas pradžiuginti. Tam galite pasitelkti kelias populiariausias, visuomet pasiteisinančias idėjas – jomis apsidžiaugs praktiškai bet kuri moteris.

Kosmetikos priemonės

Nors tokios dovanos neskamba ypatingai originaliai, jos tikrai yra laukiamos ir mielai naudojamos – jei kada atkreiptumėte dėmesį, pastebėtumėte, kiek daug skirtingų priemonių kiekviena moteris panaudoja vos per vieną dieną. Jei atidžiau susipažinsite su jų kosmetinių turiniu, labai greitai nuspręsite, kokie produktai šiuo metu būtų reikalingiausi. Dar geriau, jei pakalbėtumėte su moters drauge ar sese – ji pasiūlys Jums dar geresnių idėjų, kurios damai paliks puikų įspūdį.

Kvepalai

Nemažai užtrunkame, kol surandame sau patinkantį aromatą, tad akivaizdu, kad dar sunkiau jį bus parinkti moteriai. Visgi, jeigu gerai ją pažįstate ir maždaug įsivaizduojate, kokiems kvapams ji negali atsispirti, su tokia užduotimi susitvarkyti tikrai nebus sudėtinga. Papildomai verta paskaityti ir prekių aprašymus: kartais jie puikiai atitinka būsimosios dovanos gavėjos charakterį. Jei Jums pasiseks, damai parodysite, jog puikiai žinote, kas jai patinka.

Aksesuarai

Daugelis moterų tikrai niekuomet neatsisakytų naujos rankinės, prabangaus laikrodžio, skarelės ar kitų panašių garderobo detalių, galinčių pagyvinti jų įvaizdį.

Pasinaudokite tuo ieškodami kalėdinės dovanos – ji tikrai bus palankiai įvertinta. Jei tiksliai nežinote moters skonio, labai retai kada „prašausite“ pasirinkę pakankamai elegantiškus, paprastesnio stiliaus aksesuarus. Sumani moteris tikrai atras būdų, kaip įtraukti juos į savo garderobą.

Papuošalai

Papuošalai tikrai yra viena saugiausių kalėdinių dovanų – ypač tuomet, jei maždaug įsivaizduojate, kokį stilių puoselėja būsimoji dovanos gavėja. Tiesa, žiedą nežinant dydžio išrinkti gali būti pakankamai sudėtinga, tačiau apyrankė, auskarai ar kaklo papuošalai parenkami ganėtinai lengvai. Visgi, jeigu nuspręsite nerizikuoti, galite padovanoti ir prašmatniai atrodančią papuošalų dėžutę: pasipuošti mėgstanti dama tikrai suras, ką į ją būtų galima įdėti. Dar daugiau moterims tinkamų dovanų idėjų rasite Kaledos.lt puslapyje.

Romantiški sprendimai

Tuomet, kai reikia dovanos žmonai, sužadėtinei ar merginai, verta pagalvoti ir apie mielas smulkmenėles, kurios padėtų pabrėžti Jus siejantį ryšį. Tokių dovanų verta paieškoti tarp originalių sprendimų: tai gali būti meiliais užrašais papuošti puodeliai, marškinėliai ar netgi dekoratyvinės pagalvėlės. Daugelį moterų sužavės ir nevystančios gėlės bei dideli pliušiniai žaislai, tačiau panašių idėjų neabejotinai sugalvosite ir dar daugiau. Būkite romantiški ir kūrybiški – tai Jūsų išrinktosios įvertins labai palankiai.

Pasitelkę bet kurią iš šių idėjų, galėsite būti tikri, kad dovana moteriai ir tiks, ir patiks. Tam, kad dar labiau ją sužavėtumėte, galite pagalvoti ir apie originalų įteikimą – tuomet bus nesunku pastebėti, kiek daug pastangų į šią dovaną įdėjote. Jos tikrai neliks neįvertintos!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus