visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sausainių – Riešutėlių keptuvė MIGIRIS – Lietuviška kokybė

Sausainių – Riešutėlių keptuvė MIGIRIS – Lietuviška kokybė Sausainių – Riešutėlių keptuvė MIGIRIS – Lietuviška kokybė

MIGIRIS, UAB

www.migiris.lt

UAB „MIGIRIS“ pristato dar vieną naujieną – aliuminę tvirtą ir ilgaamžę sausainių – „Riešutų“ keptuvę. Artėja Kalėdos, tad tokia dovana pradžiugins bet kurią šeimininkę ar šeimininką.

Su šia naująja „Riešutėlių“ keptuve iškepsite be galo be krašto skanius sausainius su karameliniu įdaru, visai kaip vaikystėje...

Patys skaniausi bus jei karamelizuotą kondensuotą pieną išsivirsite patys, tačiau jei skubate puikiai tiks „Rududu“ kremas. Jeigu norisi ne tokių saldžių „Riešutėlių“, įdarui galite karamelizuotą kondensuotą pieną išsukti su 100 200 g kambario temperatūros sviestu.

Keptuvės korpusas pagamintas iš aukščiausios kokybės aliuminio lydinio. Keptuvė yra tvirta, stabili, nepaprastai patvari, ilgaamžė, atspari korozijai bei itin aukštoms temperatūroms ir jų pokyčiams. Keptuvės korpusas optimaliai perduoda karštį, leidžianti greitą ir tolygų šilumos pasiskirstymą visoje keptuvėje.

Sausainių – Riešutėlių keptuvė




Sausainių – „Riešutų“ keptuvės techninės charakteristikos

keptuves-technines-charakteristikos



Keptuvė pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Medžiaga: aliuminis

Išmatavimai: 42 cm x 18 cm x 4,5 cm.

Svoris: 1,7 kg.

Sausainių – „Riešutų“ keptuvės naudojimo instrukcija

Pieš pirmą keptuvės naudojimą:

Išpakavę keptuvę, ją nuplaukite šiltame muiliname vandenyje naudodami minkštą kempinę. Gerai išskalaukite ir nusausinkite minkštu audiniu.

Kaip naudoti:

Aliuminio keptuvė greitai įkaista todėl aukšta temperatūra nereikalinga. Kepant sausainius nustatykite vidutinį viryklės degiklio kaitinimą. Pirmiausia pateptas aliejumi abi keptuvės puses pakaitinkite iki 2 min. ir tik tuomet pilkite paruoštą tešlą. Kepant naudokite medines arba plastikines menteles.

Valymas ir priežiūra:

Nepamirškite atvėsinti keptuvės prieš valymą, nes šaltas vanduo užpiltas ant karštos keptuvės dėl staigaus temperatūrų pasikeitimo gali sukelti keptuvės deformacijas. Visada kruopščiai išplaukite keptuvę po kiekvieno kepimo naudodami plovimo priemones skirtas plauti rankomis. Nenaudokite metalinių šveitiklių ir priemonių, kurios gali braižyti paviršių.

 

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus