visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veidrodinės plytelės – prabangos ir išskirtinumo dvelksmas Jūsų interjere

Veidrodinės plytelės – prabangos ir išskirtinumo dvelksmas Jūsų interjere Veidrodinės plytelės – prabangos ir išskirtinumo dvelksmas Jūsų interjere

Klasikiniuose interjeruose veidrodinės sienelės yra labai populiarus dekoravimo sprendimas. Interjero salonas „EliteDecor.lt“ pristato platų įvairių formų, stiliaus veidrodžių asortimentą, tarp kurių ir išskirtinės interjero dekoracijos – veidrodinės plytelės.

Veidrodinės plytelės

Patalpa, kurioje yra daug veidrodžių atrodo erdvesnė ir šviesesnė. Tokios sienelės suteikia interjerui prabangos ir išskirtinumo. Veidrodinės plytelės dažniausiai klijuojamos tiesiai ant sienos, nors kartais jei plotas gana mažas, jas galima klijuoti ant skydų.

Veidrodinės plytelės

Dažniausias veidrodinių sienelių skaidymo tipas – įstrižas skaidymas, kitaip vadinamas „rombais“, kuomet įstrižai išdėstytos kvadratinės plytelės, o perimetru montuojamos trikampinės plytelės. Taip pat klientų itin mėgiamas pasirinkimas – plytų imitacija. Ypatingo išskirtinumo suteiks skaidrios veidrodinės plytelės suderintos su įvairiais tonais tamsintomis arba sendintomis plytelėmis.

Veidrodinės plytelės

Naudodami veidrodines plyteles, galite ne tik vizualiai praplėsti erdvę, bet ir sukurti akcentines sienas skirtingose patalpose. Įspūdingai mozaikos atrodys svetainėje virš sofos arba židinio, virš miegamojo lovos galvūgalio arba virtuvėje tarp darbo stalo ir spintelių.

Veidrodinės plytelės

Kompaktiškos mozaikos, be perteklinio puošnumo puikiai tinka dekoruoti sienas namuose, kur vyrauja minimalizmo, lofto, hi-tec, šiuolaikinio stiliaus estetika. Šviesos ir šešėlių žaismas sukurtas facetuotų plytelių dėka gali būti be galo žavus.

Veidrodinės plytelės

UAB „KUBĖ“ interjero salonas „EliteDecor.lt“ veidrodines plyteles savo asortimente siūlo nuo 2016 metų. Per šį laikotarpį įmonė sukaupė ženklią patirtį tokių plytelių projektavime ir gamyboje. Salono atstovai visada pataria, kaip geriausiai įvykdyti Jūsų sumanymus, o meistrai gali suprojektuoti ir pagaminti bet kokio dizaino suskaidymo sieneles.

Klientai gali užsakyti individualių matmenų veidrodines, stiklines plyteles ar veidrodines mozaikas. Plytelės gali būti su šlifuotomis, poliruotomis arba facetuotomis briaunomis. Standartinis facetas 10 mm pločio (gali būti 5, 10, 15, 20, 25 mm). Veidrodis – skaidrus, tonuotas pilkas, bronzinis, aukso, vario spalvos matinis arba sendintas. Taip pat gaminamos plytelės iš dažyto stiklo, galimos šešios spalvos: juoda, balta, metallic, raudona, ruda ir kapučino.

Veidrodinės plytelės

Interjero salono „EliteDecor.lt“ kolekcijoje taip pat siūlomi skirtingo dizaino veidrodžiai. Prie pastatomų veidrodžių galima derinti analogiško dizaino pakabinamą veidrodį. Mėgstantys provanso stilių, interjero salone gali išsirinkti veidrodį su sendinto rėmelio efektu. Mėgstantiems modernų stilių siūlomi lakuoti, veidrodinio rėmo ar krištolo akmenukais išgražinti veidrodžiai. Prašmatnūs veidrodžiai, veidrodinės detalės leis sukurti klasikinį ar individualiai modernų interjerą. Taip pat puikiomis interjero detalėmis gali tapti ir veidrodinės konsolės, stalai, komodos ir kėdės veidrodiniu paviršiumi ar veidrodžio detalėmis.  

Veidrodinės plytelės

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus