visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vėdinimo gaminių 3D BIM biblioteka projektuotojams REVIT platformoje

Vėdinimo gaminių 3D BIM biblioteka projektuotojams REVIT platformoje Vėdinimo gaminių 3D BIM biblioteka projektuotojams REVIT platformoje

LEOVIRA, UAB

leovira.lt

UAB „LEOVIRA“ jau daugiau nei dvidešimt metų gamina vėdinimo sistemų ortakius, fasonines dalis bei kitus komponentus. Platus gaminių asortimentas bei nestandartiniai gaminiai leidžia patenkinti visus kliento lūkesčius. Įmonė dirba tiek su individualiais asmenimis, tiek su vėdinimo profesionalais.

Siekdami sklandesnio bendradarbiavimo su esamais ir naujais klientais, UAB „Leovira“ suteikia laisvą prieigą prie savo gaminių bibliotekos projektuojantiems „Revit“ programine įranga.

BIM skaitmeninė produktų biblioteka skirta palengvinti informacijos perdavimą tarp „Leovira“ ir klientų, bei pagerinti „Leovira“ gaminių integraciją į projektus.

Prie produktų grupių kataloge yra pasirinkimas „Atsisiųsti .rfa formatu“.  Taip pat, galima atsisiųsti keletą prekių grupių pagal kategorijas arba visas iš karto: 3D Bibliotekos.

„Leovira“ nuolatos papildo ir atnaujina esamas bibliotekas. Įmonė kviečia projektuotojus jas išbandyti ir naudoti, taip pat, siųsti komentarus ir pasiūlymus, kaip supaprastinti ir efektyvinti projektuotojų darbą bei sistemingai integruoti skaitmeninę biblioteką nuo pat projektavimo pradžios iki pastato eksploatavimo ciklo pabaigos.

3D BIM biblioteką rasite čia: https://leovira.lt/3d-bibliotekos/

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus