visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nerūdijančio plieno gaminiai, kuriuos gamina LEOVIRA

Nerūdijančio plieno gaminiai, kuriuos gamina LEOVIRA Nerūdijančio plieno gaminiai, kuriuos gamina LEOVIRA

LEOVIRA, UAB

leovira.lt

Nerūdijantis plienas yra itin populiarus medžiagos tipas dėka savo atsparumo chemiškai agresyviai aplinkai. Ši medžiaga yra plačiai naudojama įvairiose pramonės šakose, tarp jų ir vėdinimo sistemose.

UAB „Leovira“ dažniausiai apdirba lakštinį nerūdijantį plieną 1.4301 (dar kitaip žinomą pagal amerikietišką standartą AISI304) ir 1.4404 (dar kitaip žinomą pagal amerikietišką standartą AISI316). Abiejų tipų plienas pasižymi aukšta kokybe, o 1.4404 nerūdijantis plienas yra chemiškai atsparesnis todėl gali būti naudojamas chemiškai agresyviose aplinkose tokiose kaip baseinai, vandenvalos sistemos ir kt.

Įmonė „Leovira“ siūlo įvairų vėdinimo sistemų elementų asortimentą iš šių plienų bei pagaminti nestandartinius gaminius pagal individualius klientų užsakymus.

Įmonė gamina apvalius spiralinius bei lygius ortakius, stačiakampius ortakius, vėdinimo sistemų fasonines dalis. Taip pat gali pasiūlyti garų surinkimo gaubtus, oro filtrų dėžes, lauko groteles, oro reguliavimo sklendes, difuzorius, deflektorius ir kitus nerūdijančio plieno gaminius.

Pagal klientų pageidavimus, bendrovė gali pagaminti ir kitus plieno gaminius pramonei, vandenvalai, pneumotransporto sistemoms ar dekoro dalims bei puošimo elementams.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus