visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Terasų įrengimas nuo polių iki stogo – JRV Brothers

Terasų įrengimas nuo polių iki stogo – JRV Brothers Terasų įrengimas nuo polių iki stogo – JRV Brothers

JRV BROTHERS, UAB

www.jrv.lt

www.rterasos.lt

Terasa – puikus sprendimas, trokštantiems pasimėgauti saule, ramybe ir norintiems atsikvėpti po dienos darbų savo pačių sukurtoje oazėje. Tai galimybė sukurti poilsio zoną, kai dienos darbai neleidžia ilgam išvykti į saulėtus kraštus.

Terasa NUO IKI

UAB „JRV Brothers“ atsižvelgdama į klientų poreikius gali pasiūlyti visapusišką terasų įrengimą. Jums nereikės ieškoti atskirų įmonių terasos įrengimui, viską atliks patyrę įmonės meistrai. Polių įrengimas, karkaso ir lentų montavimas, terasos stiklinimas, net lauko krosnies pastatymas ir visi kiti Jūsų svajonių terasos įrengimo darbai bus atlikti kokybiškai ir operatyviai.

Norint, kad terasa džiugintų ilgus metus, ji turi būti įrengta iš kokybiškų medžiagų. UAB „JRV Brothers“ siūlo amžinojo medžio – medžio-plastiko kompozito WPC arba impregnuotų aukščiausios kokybės pušies, maumedžio terasines lentas.

Terasų įrengimas

Kad Jūsų terasa būtų apsaugota nuo vėjo bei kritulių, UAB „JRV Brothers“ gali pasiūlyti stogą virš terasos bei terasos stiklinimą.

Mėgautis namų terasa dažnai trukdo permainingi Lietuvos orai.Tiek įstiklinta terasa, tiek įrengta stoginė ar pavėsinė leis mėgautis laiku terasoje nepriklausomai nuo sezono ir oro sąlygų.  Įstiklinta terasa sukuria puikią užtvarą nuo vėjo, neužgožiant sodo augmenijos. O jei norite atviros erdvės – puikus sprendimas yra terasinė stoginė arba pavėsinė.

Terasų įrengimas

Stoginės ir pavėsinės terasai leis daugiau laiko praleisti terasoje net ir lyjant lietui ar šviečiant kaitriai saulei. Terasų stoginės arba pavėsinės vasarą – suteiks vėsą ir pastogę nuo vėjo ir lietaus, o jūsų baldų nereiks slėpti. Žiemą – apsaugos jūsų terasą nuo pastovios drėgmės, taip išlaikant ją nepakitusią ir ilgaamžiškesnę. Ne veltui įstiklinta terasa vadinama vasaros svetaine, kurioje malonu rytais pusryčiauti, pietums susėsti su šeima prie bendro stalo, na ir žinoma, kur dar gali būti smagiau priimti svečių būrį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus