visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Seno namo keitimas į mobilų namelį

Seno namo keitimas į mobilų namelį Seno namo keitimas į mobilų namelį

MM Statyba, UAB

www.mmstatyba.lt

„MM statyba“ yra pirmaujanti modernių, funkcionalių ir ekonomiškų įvairaus dydžio mobilių modulinių namelių, skirtų ne tik laisvalaikiui, bet ir nuolatiniam gyvenimui, gamintoja. Nuosekliai siekdami naujovių, mes nuolat siūlome šiuolaikiškus sprendimus, pagrįstus naujausiomis gamybos technologijomis. Jau 14 metų savo klientų svajones paverčiame realybe ir viso proceso metu teikiame profesionalius patarimus bei konsultacijas. Turėdami gausią kvalifikuotų specialistų komandą, aprūpintą aukščiausios kokybės statybos priemonėmis, siekiame pranokti visų savo vertinamų klientų lūkesčius.

Seno namo atnaujinimo procesas gali būti labai ilgas ir varginantis darbas, kuris taip pat kainuoja nemažai pinigų. Tuomet kyla dilema – ar visgi verta renovuoti seną namą? Galbūt vertėtų apsvarstyti galimybę jį pakeisti kažkuo nauju, pavyzdžiui – moduliniu nameliu. Nors savo praktikoje dažnai susiduriame su klientais priėmusiais šį sprendimą, tačiau tokia galimybė daugumai dar yra nežinoma. Šiame straipsnyje apžvelgsime argumentus, kodėl seno namo keitimas į mobilų modulinį namelį yra puikus sprendimas.

Seno namo keitimas į mobilų namelį

Greitis ir paprastumas

Senų namų renovacija gali užtrukti mėnesius ar net metus. Dauguma tiek laiko skirti negali, o ir norisi alinančius statybos darbus užbaigti kuo greičiau. Šiam procesui atlikti dažniausiai tenka samdyti papildomą komandą, tad ir finansiniu atžvilgiu tai nėra pigu. Senuose namuose reikia atnaujinti elektros sistemą, šildymą, vamzdžius, grindis ir dar daug kitų dalykų. Mobilus namelis yra greitas ir dažnu atveju pigesnis sprendimas. „MM statyba“ siūlo platų namelių asortimentą įvairiems klientų poreikiams, tad sau tinkamą variantą atrasti nesudėtinga. Visų namelių statybos terminas yra 2-3 mėnesiai, tad tai greitesnis ir paprastesnis sprendimas.

Mobilumas

Seno namo renovacija gali užtrukti ilgai, kainuoti daug, o ir nusprendus trumpam kur Išvykti ir pakeisti gyvenamąją vietą toks būstas papildomos naudos nesuteiktų. Dar vienas Iš Išskirtinumų ir privalumų, kurį siūlo moduliniai nameliai, yra jų mobilumas. Jei gyvenime susiklosto situaciją ir tenka persikelti į kitą vietą, kartu gali keliauti ir jūsų namai. Nameliams nėra reikalingi statybos leidimai, tad didelių nesklandumų nusprendus kraustytis papildomai neatsiranda. Toks namelių sprendimas nepririša prie vienos vietos ir suteikia didesnę laisvę bei daugiau galimybių.

Modernus dizainas

Seni nameliai neabejotinai turi savo šarmo ir žavesio, bet bandant juos atnaujinti gali kilti daug nesklandumų. Mobilieji nameliai ne tik pasižymi šiuolaikišku ir jaukiu skandinavišku dizainu, bet taip pat yra funkcionalūs ir ilgaamžiai. Mobilūs nameliai atitinka šiuolaikines gyvenimo būdo tendencijas, klientai gali pasirinkti sau patogius projektavimo ir interjero sprendimus, tad namelis atrodo Išskirtinai ir yra apgalvotas iki smulkmenų.

Seno namo keitimas į mobilų namelį

Energetiškai efektyvesni

Mobilieji nameliai yra gerai izoliuoti ir naudoja efektyvius šildymo bei vėdinimo sistemų sprendimus. Tai leidžia sutaupyti pinigų ilgalaikėje perspektyvoje, sumažinant energijos sąnaudas. Seni nameliai yra sunkiai įšildomi, nesandarūs, o dažnu atveju netgi turi kenksmingo pelėsio, kurį sunku Išnaikinti.

Taigi, seni nameliai turi žavumo ir nostalgijos, bet juos renovuoti kainuoja daug laiko ir finansų. Mobilus modulinis namelis yra paprastesnis, greitesnis ir pigesnis sprendimas norint jaukaus bei patogaus kampelio.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus