visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Super Premium maistas šunims ir katėms Nutra Nuggets – subalansuotai augintinių mitybai

Super Premium maistas šunims ir katėms Nutra Nuggets – subalansuotai augintinių mitybai Super Premium maistas šunims ir katėms Nutra Nuggets – subalansuotai augintinių mitybai

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Į „Agrova“ parduotuves atvyko pačios šalčiausios šios vasaros NAUJIENOS – „Super Premium“ maistas šunims ir katėms „Nutra Nuggets“. „Nutra Nuggets“ sauso maisto formulės yra specialiai sukurtos siekiant patenkinti įvairių naminių gyvūnų poreikius ir suteikti aukščiausios kokybės skonį ir maistinę vertę.

Į „Nutra Nuggets“ šunų maisto sudėtį įeina aukštos kokybės vištienos, avienos ir kiaušinių baltymai, puikiai virškinami vištienos riebalai, neapdirbti grūdai (pilno grūdo) ir moksliškai suformuluoti ir subalansuoti su idealiu vitaminų ir mineralų kiekiu produktai. Formulės sukurtos, kad padėtų išlaikyti jūsų augintiniui reikiamą svorį, aukštą energijos lygį ir ilgalaikę sveikatą.

„Nutra Nuggets“ užtikrina „Super Premium“ klasės mitybą Jūsų katei. „Nutra Nuggets“ siūlo platų spektrą produktų tam, kad patenkintų unikalius Jūsų augintinio mitybos poreikius ir pozityvius pokyčius. Nesvarbu, ar Jūsų augintinis yra jauniklis, ar vidutinio amžiaus, ar senjoras bet kokiu atveju, inovatyvus  „Nutra Nuggets“ pašaras užtikrins sveiką ir ilgaamžį gyvenimą.

Įmonės „Agrova“ parduotuvėse Panevėžyje ir internetinėje parduotuvėje www.agrova.lt rasite ir nusipirksite visko, ko reikia Jūsų augintiniui, nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus