visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sausgysliniai kaulai – gardūs ir sveiki skanėstai bei kramtalai šumims, patenkinantys graužimo instinktą

Sausgysliniai kaulai – gardūs ir sveiki skanėstai bei kramtalai šumims Sausgysliniai kaulai – gardūs ir sveiki skanėstai bei kramtalai šumims

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Jei turite augintinį, greičiausiai jau žinote, kad tin svarbu, kad skanėstai šunims būtų pagaminti iš natūralių medžiagų, kaip odelės, sausgyslės, kokybiška mėsa ir pan., būtent tokie ir siūlomi „Agrova“ zooprekių fizinėse bei agrova.lt interneto parduotuvėse.

„Agrova“ asoritemente platus pasirinkimas sausgyslinių kaulų šunims, kuriuos galite pasirinkti pagal kaulo dydį, formą ir tvirtumą, pagal jūsų šuns amžių.

Sausgysliniai kaulai apsukti natūralia džiovinta vištiena; natūralios neapdorotos presuotos odos sausgysliniai kaulai; sukti žalios odos mazgai ir kiti skanėstai suteiks daugybę naudos, jūsų šunų sveikatai ir jų gerovei.

Sausgysliniai kaulai yra ilgo graužimo produktai, kuriuos kramtydamas šuo stiprina savo kandimo funkciją, gerina sąkandį, valo apnašas ir masažuoja dantenas. Sausgyslinių kaulų kramtymas padeda Jūsų augintiniui atsipalaiduoti, tai puikus būdas mažinti stresą, nerimą ar nuobodulį. Šiuos skanėstus galima naudoti siekiant sustiprinti augintinio organizmą – iš natūralių užkandžių augintinis gauna vitaminų ir mineralų. Taip pat būna skanėstų, skirtų mažiems ir jauniems šunims, kurie mėgsta graužti viską iš eilės. Tokiu būdu šuniukas bus užimtas ir galės ilgai kramtyti savo skanėstą. Skanėstus ir kramtalus galima naudoti dresuojant, kaip paskatą už gerą elgesį.

Sausgysliniai kaulai – sveikas ir itin gardus skanėstas patenkinantis graužimo instinktą

Zooprekių „Agrova“ parduotuvių Panevėžyje ir internetinės parduotuvės agrova.lt asortimente rasite viskas, ko reikia Jūsų augintiniui!

 

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus