visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aukščiausios kokybės maistas šunims ir katėms TASTE OF THE WILD® – įkvėptas laukinės gamtos

Aukščiausios kokybės maistas šunims ir katėms TASTE OF THE WILD® – įkvėptas laukinės gamtos Aukščiausios kokybės maistas šunims ir katėms TASTE OF THE WILD® – įkvėptas laukinės gamtos

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

„Agrova“ zooprekių parduotuvėse Panevėžyje ir internetinėje parduotuvėje www.agrova.lt  jau galite įsigyti „TASTE OF THE WILD®“ maisto šunims ir katėms, puikiai tinkantį visoms veislėms.

Šunų ir kačių maisto „TASTE OF THE WILD®“ sudėtyje yra daug produktų iš laukinės gamtos. Didžiąją dalį sudaro gyvūninės kilmės produktai, tokie kaip bizoniena, elniena, lašiša, laukiniai paukščiai – apdirbti kepinant ir rūkant, kas suteikia išskirtinį skonį ir išlaiko vertingus baltymus, reikalingus augintinių raumeningam ir sveikam kūnui. Begrūdis maistas yra lengvai virškinamas, o iš maisto gaunama energija, kurios jiems reikia, kad būtų aktyvūs, yra lengvai pasisavinama.

Subalansuotas Omega riebalų rūgščių kiekis, daržovės, ankštiniai augalai ir vaisiai esantys pašaro sudėtyje – visas kompleksas naudingų medžiagų ir antioksidantų, padedančių išlaikyti gerą augintinių sveikatą ir subalansuoti visavertį racioną.

„TASTE OF THE WILD®“ yra geras pasirinkimas alergiškiems ir jautriems maistui šunims bei katėms. Kruopščiai parinktos sudedamosios dalys užtikrina idealų maistinių medžiagų kiekį reikalingą augintinių sveikatai ir gyvybingumui.

„Agrova“ siūlo itin platų, kokybiškų prekių asortimentą Jūsų augintiniui. Nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro. Užsisakius internetu, visa produkcija pristatoma per kelias darbo dienas visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus