visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šunys ir mėnulio fazės - Psichoanalitikė-tarologė Gerda Red

Šunys ir mėnulio fazės Šunys ir mėnulio fazės

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Mėnulis galingas dangaus kūnas, savo gravitacija sukeliantis vandenynų potvynius, atoslūgius, veikia stipriai augalus ir visa kas gyva šioje žemėje. Jis veikia žmonių psichiką, ir žinoma, žmogaus geriausią draugą - šunį.

Pati jau daug metų auginu Kaukazo Aviganių veislės šunis, mano kalytei Caricai jau 8 metukai. Ji mėgsta dalyvauti mano konsultacijose, jai patinka kortos, žvakės, visa kas susiję su ezoterika. Ji klausosi, net užmiega, užknarkia...

Apie savo klientus sprendžiu ir iš jos reakcijos.Turėjau atvejį Palangoje, kai klientė į aiškiaregystės konsultaciją atėjo su... šuniuku. Betyrinėdama jos elgesį priėjau išvados, jog keičiasi šuns, kaip ir žmogaus elgesys priklausomai nuo mėnulio fazės.

Ryškiausias pokytis - per mėnulio pilnatį, nes ne tik mano Carica, bet ir aplinkinių namų šunys pradeda kaukti, žiūrėdami į mėnulį. Tampa nerami, glaudžiasi, net prašosi į namus, nenori būt voljere. Suprantama, kad veikia mėnulio gravitacinė jėga. Padidėja jos reakcija į šviesos intensyvumą. Ji jaučia magnetinio lauko pokyčius, ir naktį yra sutrikdoma kankorėžinės liaukos gaminamo melatonino pusiausvyra. Esu girdėjus iš veterinarijos specialistų, kad per pilną mėnesieną daugiau kreipiasi šeimininkų, dėl gyvūnų traumų.

Per trečiąją mėnulio fazę - kai jis dyla, šunys tampa aktyvesni, saugo namus, reikalauja daugiau dėmesio. Bėgioja, žaidžia, mėgsta kai su jais užsiima.Taip pat pastebėjau, kad didėja gyvuliukų seksualinis aktyvumas.

Per delčią reiktų vengt šunį erzinti, leist pamiegot, ką sėkmingai jie ir daro. Šiuo būtent metu šunelį reiktų, jei iškyla būtinybė, operuoti, valyt dantis, nes šiuo metu gyvūnai nereaguoja į skausmą. Puikus metas perkelti augintinio guolį į kitą vietą, net vežtis į kelionę.

O štai kai tėvelis - mėnulis dyla,t.y. per 4-tą fazę, šunys dažniau prašosi išvedami, nes suaktyvėja skysčių šalinimas.

Per jaunatį šuniukai tampa vangūs, miega daug, nori daugiau ėst nei įprastai. Ypatingai pieno produktų, varškės, vasarą - pieniškų ledų. Didėja jų svoris. Puikus metas su gyvunėliu sportuot. Jo žvilgsnis tampa ,,šuniškas‘‘.

Kai mėnulis pilnėja -1-ma fazė - didėja šuns aktyvumas bei svoris. puikus metas šuniuką maudyti. Jie nori vandens procedūrų.

Per priešpilnį gerai įsisavina gyvūnėliai vitaminus. Tingi, miega, puikus metas jų grožio procedūroms, kirpti nagus, išvalyti ausytes, lankytis pas šunų grožio specialistus. Duoti mažiau kaloringą maistą. Šiuo metu organizmui reikia riebalų.

Kai mėnulis pilnėja, per 2-rą fazę, gyvūnėliai tampa vėl vangūs, ištikimi jūsų sargai bei draugai.

Pastebėjau, kad mano augintinė Carica per mėnulio užtemimą elgiasi keistai, nori tarsi pasislėpti, lenda į neįprastus tamsius kampus, tarsi slepiasi.

Šunys ir mėnulio fazės

Atminkite, kad, šunys - geriausi jūsų paslapčių saugotojai.

Gerda Red- psichoanalitikė

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus