visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai rugsėjo mėnesio dienai: Mėnuliui padedant

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai rugsėjo mėnesio dienai: Mėnuliui padedant Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai rugsėjo mėnesio dienai: Mėnuliui padedant

SPIKA astrologų konsultacijos ir taro kortos

Tūkstančius metų žmonės stebi dangaus skliautą, jame vykstančius reiškinius, stengiasi suvokti visatos paslaptis. Ir, žinoma, nors kiek atspėti savo ateitį. Jau senovėje žmonės naudojosi Saulės ir Mėnulio kalendoriais, žinojo Saulės užtemimo periodus, Mėnulio fazes ir gebėjo šias žinias pritaikyti kasdienybėje. Ir dabar Lietuvos kaime žmonės pasakys, kad plaukus reikia kirpti, kai Mėnulis jaunas (jaunatis), o kopūstus raugti, kai Mėnulis senas (delčia). Tai ne prietarai, o daugelio žmonių sukaupta patirtis, kaip kosmoso ciklai veikia mūsų gyvenimą ir gamtą.

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos, kiekvienai 2016 m. rugsėjo mėnesio dienai:

Rugsėjo 1d. (29, nuo 6 val. 19 min. 30 ir nuo 12 val. 03 min. 1 Mėnulio dienos).

Vidurdienį vykstantis Saulės užtemimas gali sudrumsti įprastą gyvenimo tėkmę. Todėl nederėtų imtis svarbių projektų ir atidžiau vairuoti. Iki pietų verta apmąstyti praeito mėnesio poelgius ir padaryti išvadas, o vėliau naudinga suplanuoti savo veiklą mėnesiui į priekį iki kitos Mėnulio jaunaties. Sapnai pranašingi. Nepatartina gydyti dantų ir operuotis. Rugsėjo 1 d. gimęs žmogus – kuklus ir paklusnus. Jam reikėtų labiau apgalvoti savo veiksmus ir galimas pasekmes. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti blogio įsikūnijimu arba būti pasmerktas kančioms.

Mėnulio jaunatis 1 d. 12 val. 03 min.

Žiedinis Saulės užtemimas 1 d. 12 val. 03 min.

Rugsėjo 2 d. (1, nuo 7 val. 28 min. 2 Mėnulio dienos).

Šiandien daugelį kamuos bloga nuotaika ir sveikatos sutrikimai. Nepalankus laikas svarbiems sprendimams, finansiniams reikalams tvarkyti, bendrauti su valdžios atstovai ir viršininkais. Be to, verta vengti rizikos, avantiūrų ir ilgalaikių įsipareigojimų. Tačiau palanku pradėti naują studijų, dietos, gydymosi ar fizinių pratimų ciklą. Beje, būtent dabar galima patikrinti, kurie maisto produktai netinka jūsų organizmui. Reikia atsipalaiduoti, užsimerkti ir stengtis įsivaizduoti įvairius produktus. Jeigu kurio nors vaizdas sukels nemalonų pojūtį, vadinasi, jis jums kenkia. Tuo pačiu būdu galima patikrinti ir jus supančius žmones. Pildosi sapnai. Rugsėjo 2 d. gimęs žmogus – praktiškas, kritiškas ir diplomatiškas. Jis mėgsta viską, kas neįprasta. Šią naktį pradėto vaiko laukia ilgas ir įdomus gyvenimas. Jis bus globojamas dvasinių mokytojų. Gali tapti mediumu.

Rugsėjo 3 d. (2, nuo 8 val. 36 min 3 Mėnulio dienos).

Tai aktyvių veiksmų, kovos, energijos, fizinių pratimų ir dėmesio sutelkimo diena. Naudinga daugiau būti gryname ore, mokytis Rytų kovos menų, galąsti peilius – jie ilgai išliks aštrūs. Derėtų atsikratyti to, kas sena ir nereikalinga. Sapnai nesipildo. Ypač tinkamas laikas gydyti dantims.Rugsėjo 3 d. gimęs žmogus – impulsyvus ir lengvai įsižeidžia. Tačiau neabejingas aplinkinių problemoms ir visada pasirengęs padėti. O šią naktį pradėto vaiko laukia sėkmė, pilnatvė, globa ir visų norų išsipildymas.

Rugsėjo 4 d. (3, nuo 9 val. 43 min. 4 Mėnulio dienos).

Šią dieną derėtų gerai apgalvoti savo veiksmus. Naudinga pabūti vieniems, mėgautis gamta, daugiau laiko praleisti gryname ore,  ir nepasiduoti pesimizmui bei melancholijai. Pildosi sapnai. Rugsėjo 4 d. gimęs žmogus – uždaras, pasitiki savimi, tačiau kartais jam trūksta nuoširdumo. O šią naktį pradėtas vaikas gali tapti tiek kariu revoliucionieriumi, tiek paprasčiausiu chuliganu.

Rugsėjo 5 d. (4, nuo 10 val. 49 min 5 Mėnulio dienos).

Tai – vienintelė mėnesio diena, kai visiškai įsisavinamos maisto medžiagos.Todėl rinkdamiesi maistą paisykite savo nuojautos.Jei valgysite tai, ko itin norisi, papildysite organizmą trūkstamais mikroelementais ar vitaminais.Pildosi sapnai.Rugsėjo 5 d. gimęs žmogus – itin smulkmeniškas. Jam derėtų išmokti įžvelgti reiškinio visumą, o ne atskiras detales.Šią naktį pradėtas vaikas bus paslaptingas, egoistiškas ir šiek tiek tingus.

Rugsėjo 6 d. (5, nuo 11 val. 53 min. 6 Mėnulio dienos).

Tai – kosminės energijos įsisavinimo diena.Taikiai, be pykčio praleiskite šią dieną gamtoje, drauge su šeimos nariais ar draugais. Kontroliuokite mintis ir žodžius, nes jie dabar labai įtaigūs, atleiskite skriaudas ir įžeidimus. Naudinga medituoti, atlikti įvairias kosmetines procedūras – vyksta atjaunėjimo procesas. Pasistenkite nerūkyti. Sapnai nesipildo. Rugsėjo 6 d. gimęs žmogus  mėgsta vadovautis aplinkinių gyvenimiška patirtimi, neištirti horizontai jo nedomina.Šią naktį pradėtas vaikas bus ypatinga asmenybė, gebanti išgyventi svaigų kūrybos polėkį ir dvasinius pokyčius. Deja, jį nuolat persekios pavojingi priešai.

Rugsėjo 7 d. (6, nuo 12 val. 57 min. 7 Mėnulio dienos).

Itin palankus laikas tvarkyti profesinius, finansinius reikalus, pasirašyti sutartis, ieškoti darbo, tuoktis, steigti susivienijimus, dalyvauti įvairioje kolektyvinėje veikloje. Tačiau melagiams, intrigantams ir neprincipingiems politikams – pavojingas metas. Apskritai, tai žodinės magijos diena, tad patariama nemeluoti ir vengti apkalbų. Taip pat reikėtų nepasiduoti kurstymams pasielgti nesąžiningai.Tinkama diena tobulinti kalbos įgūdžius, atsikratyti žodžių – “parazitų”. Pildosi sapnai. Nuo 13 val.nerekomenduojama gydyti ir ypač traukti dantų. Rugsėjo 7 d. gimęs žmogus – jautrus ir impulsyvus. Jeigu netobulės dvasiškai, gali tapti kritišku egoistu. Šią naktį pradėtas vaikas bus mąstytojas ir keliautojas, sieks idealų ir laisvės, brangins glaudų ryšį su gamta.

Rugsėjo 8 d. (7, nuo 13 val. 58 min. 8 Mėnulio dienos).

Ryte nepatariama imtis tokių darbų, kurie gali užsitęsti, reikėtų vengti melo ir apkalbų. Vėliau naudinga kurti židinį, pasėdėti prie laužo ar prie žvakių šviesos, atgailauti, atleisti savo įžeidėjams. Pildosi sapnai. Iki 14 val. atidėkite vizitą pas odontologą. Šiandien verta atidžiau rinktis maistą arba badauti. Rugsėjo 8 d. gimęs žmogus greitai bei lengvai užmezga draugiškus ryšius ir atkakliai siekia tikslų. Šią naktį pradėtas vaikas kovos už teisybę, bus gydytojas, keliautojas, mokslininkas. Jeigu nemeluos, jam seksis, kad ir ko imsis.

Priešpilnis 9 d. 14 val. 49 min.

Rugsėjo 9 d. (8,  nuo 14 val. 57 min. 9 Mėnulio dienos).

Ne itin palanki diena. Svarbius reikalus patartina užbaigti iki 15 val, nes vėliau prasideda nemalonus periodas. Reikėtų tvardyti emocijas, nesugadinti santykių su aplinkiniais. Rekomenduojama vartoti šviežią, geros kokybės maistą – nemaža tikimybė apsinuodyti. Pildosi sapnai. Operacijos ir dantų gydymas nerekomenduojami. Rugsėjo 9 d. gimęs žmogus  - tylus, ištvermingas ir uždaro būdo, tačiau geba pasakoti nuostabias istorijas. O šią naktį pradėtas vaikas nugyvena  ryškų, tačiau sudėtingą gyvenimą. Jam teks pažinti daug – nuo begalinės laimės iki visiško nusivylimo, vidinio virsmo ir atgimimo.

Rugsėjo 10 d. ( 9, nuo 15 val. 52 min. 10 Mėnulio dienos).

Šią dieną netvarkykite svarbių reikalų ir atidžiau rinkitės maistą. Po pietų bendraukite, svečiuokitės, maloniai leiskite laiką, stiprinkite santykius su šeimos nariais, giminaičiais ir draugais. Medituokite, pasimelskite, aplankykite kapus. Pildosi sapnai. Nuo 16 val. nepatariama gydyti dantų. Rugsėjo 10 d. gimęs žmogus taps išmintingas, jeigu vystys analitinius gebėjimus. O šią naktį pradėtas vaikas gali užaugti visišku nevykėliu arba kentėti dėl keistai susiklostančių aplinkybių.

Rugsėjo 11 d. (10,  nuo 16 val. 41 min. 11  Mėnulio dienos).

Diena nepalanki nei meilei, nei pinigams. Stenkitės valdyti sudirgusias emocijas, nepasiduoti pavydo jausmui. Geriausias būdas atgauti pusiausvyrą – klausytis muzikos, mėgautis menu, gamta ir įvairiomis vandens procedūromis. Vakare reikėtų būti dėmesingiems ir tolerantiškiems artimiesiems, ypač savo antrajai pusei, baigti kiekvieną pradėtą darbą ir atsargiau elgtis su aštriais daiktais. Pildosi sapnai. Rugsėjo 11 d. gimęs žmogus  - labai darbštus ir užjaučiantis. O šią naktį pradėtam vaikui bus būdinga itin stipri energetika ir kovotojo dvasia.

Rugsėjo 12 d. (11, nuo 17 val. 24 min. 12 Mėnulio dienos).

Šiandien kantrybės stoka, sarkazmas, noras įpiršti savo nuomonę kitiems trukdys harmoningam bendravimui. Reikėtų vengti ginčų ir būti objektyvesniems santykiuose su aplinkiniais. Pavojų gali kelti metaliniai daiktai, ugnis ir nuodingos medžiagos. O kažkieno reputacija nukentės nuo apkalbų. Pirmoje dienos pusėje reikėtų užbaigti visus pradėtus darbus ir būti atsargiems dirbant su aštriais įrankiais ar prietaisais. Vakare vertėtų parodyti savo dosnumą, dovanoti dovanas, aukoti ir neatsakyti pagalbos tiems, kas prašys. Pildosi sapnai. Nepatariama gydyti dantų. Rugsėjo 12 d. gimęs žmogus – gudrus ir išmintingas. Jam patinka tyrinėti aplinkinių mąstymą. Šią naktį pradėtas vaikas pasižymės pavydėtina intuicija, turės žiniuonio sugebėjimų.  

Rugsėjo 13 d. (12, nuo 18 val. 02 min. 13 Mėnulio dienos).

Tai laikas, kai padidėja agresijos, prievartos ir nelaimingų atsitikimų tikimybė. Šiandien reikėtų būti atsargesniems kelyje, dirbant su pavojų keliančiais įrankiais. O santykiuose su žmonėmis praverstų tolerancija ir diplomatija. Vakaras tinkamas mokytis, medituoti, kaupti informaciją, gaminti talismanus. Tai momentas, kai visi prašymai ir maldos gali išsipildyti. Ir verta įsidėmėti – kas šiandien nebus dosnus ir gailestingas, pats gali netekti malonės. Dieną vartokite tik skystą maistą, o vakare jau galite sočiau užkąsti. Pildosi sapnai. Rugsėjo 13 d. gimęs žmogus  pasižymi diplomatiniais gebėjimais, tačiau mėgsta regzti intrigas. O šią naktį pradėto vaiko laukia nežabota laisvė ir ilgas gyvenimas.

Rugsėjo 14 d. (13, nuo 18 val. 35 min. 14 Mėnulio dienos).

Puikus laikas mokytis, medituoti, kaupti informaciją, gaminti talismanus, dalyvauti intelektualioje grupinėje veikloje. Sapnai nesipildo. Rugsėjo 14 d. gimęs žmogus  - jautrus pagyroms, geba sudominti ir dažniausiai užsitarnauja populiarumą. O šią naktį pradėtas vaikas turės glaudų ryšį su protėviais, tai jį apsaugos nuo didžiausių pavojų.  

Rugsėjo 15 d. (14, nuo 19 val. 04 min. 15 Mėnulio dienos).

Ši diena viena iš puikiausių mėnesyje, tad pasistenkite kuo daugiau nuveikti, ypač realizuoti naujus sumanymus, įgyvendinti originalias idėjas. O jei neturite planų, galite šauniai atsipūsti, kad ir su įdomia knyga rankoje. Nuo 19 val. nereikėtų kurti naujų planų ir ką nors pasižadėti. Stenkitės nieko neįžeisti, išpildykite prašymus, pasimelskite už mirusiuosius, būkite sąžiningi sau ir kitiems. Sapnai nesipildo. Vakare nereikėtų vartoti daug skysčių, o pasivaikščiojimai gryname ore itin naudingi. Rugsėjo 15 d. gimęs žmogus – impulsyvus, entuziastingas, tačiau ne visada paiso visuomenėje priimtų normų. O šią naktį pradėtas vaikas gali tapti arba dideliu niekšu arba didžiu mokytoju.

Rugsėjo d. (15, nuo 19 val. 31 min. 16 Mėnulio dienos).

Vėlai vakare įvyksiantis Mėnulio užtemimas, kuris, kaip nedažnai nutinka bus matomas ir Lietuvoje, įneš emocinės sumaišties į daugelio gyvenimus. Patariama neprarasti savitvardos ir kelyje būti atidiems. Apskritai šiandien reikėtų valdyti emocijas ir troškimus, nepasiduoti žalingiems įpročiams, jausti saiką, nugalėti baimę. Geriausiai būtų paskirti šį laiką namų tvarkymui. Beje, galite drąsiai nutraukti nereikalingus, slegiančius ryšius. Sveikatos labui į dienos meniu įtraukite pupeles, putino uogas, miežius. Pildosi sapnai. Operacijos ir dantų gydymas nerekomenduojami. Rugsėjo 16 d. gimęs žmogus – kuklus, jautrus, tačiau ne itin mėgsta žmonių draugiją. Šią naktį pradėtas vaikas džiugins taikiu charakteriu, mylės gamtą ir gyvūnus, sieks dvasinio tyrumo.

Mėnulio pilnatis 16 d. 22 val. 05 min.

Dalinis Mėnulio užtemimas 16 d. 22 val. 05 min.

Rugsėjo 17 d. (16, nuo 19 val. 58 min. 17 Mėnulio dienos).

Dar galioja vakarykštės dienos įtaka, tad stenkitės išlaikyti vidinę pusiausvyrą. Nevaldomos emocijos gali turėti neigiamų pasekmių, o azartiškas vairavimas atvesti prie nelaimės. Būkite santūrus, nešaukite garsiai ir elkitės mandagiai. Pyktis, pavydas, agresija gali pakenkti ne tik jūsų dvasiai, bet ir kūnui. Sportuokite, medituokite, melskitės. Beje, aktoriams, menininkams, novatoriams ir reformatoriams – itin vaisingas kūrybinis laikotarpis. Nereiktų valgyti mėsos, grybų. Pildosi sapnai. Nepatariama gydyti dantų. Rugsėjo 17 d. gimęs žmogus  - uždaro būdo, labai jautrus ir nervingas. Šią naktį pradėtą vaiką lydės sėkmė, nors jam visada grės pavojus tapti lengvabūdžiu.

Rugsėjo 18 d. (17, nuo 20 val. 24 min. 18 Mėnulio dienos).

Tai itin nepalankus laikas meilės ryšiams. Aistros suvešės, tačiau problematiški santykiai gali visiškai nutrūkti. Vertėtų vengti ginčų, kritikos ir naujų pažinčių. Šiandien viskas turėtų eiti iš širdies, be melo ir apsimetinėjimo. O nuo 20 val. geriau likti namie ir vengti kvaišalų. Pildosi sapnai. Rugsėjo 18 d. gimęs žmogus – draugiškas ir mylimas aplinkinių. Gali tapti puikiu prekybininku, tarpininku arba žurnalistu. Šią naktį pradėtas vaikas bus, protingas, turtingas ir mylimas, jei tik neįsivaizduos esąs “pasaulio centras”.

Rugsėjo 19 d. (18, nuo 20 val. 54 min. 19  Mėnulio dienos).

Viena klastingų ir dviprasmiškų dienų, kai galite atsidurti netinkamu laiku, netinkamoje vietoje. Tačiau būtent dabar galite suvokti, ką “užsidirbote”: visi sutikti žmonės, situacijos atspindės jūsų pačių ydas. Šią dieną naudinga pasimėgauti masažu, pirtimi, mažiau miegoti, o nuo 21 val. patartina vengti atokių ir tamsių vietų. Pildosi sapnai. Nerekomenduojama gydyti dantų. Rugsėjo 19 d. gimęs žmogus – atviras ir ambicingas, puikiai orientuojasi įvairiose situacijose. O šią naktį pradėtas vaikas sieks nepasiekiamo, stengsis pažinti viską pasaulyje.

Rugsėjo 20 d. (19, nuo 21 val. 26 min. 20 Mėnulio dienos).

Itin nemaloni ir pavojinga diena, todėl nederėtų net ką nors planuoti. Taip pat patartina vengti žmonių susibūrimo vietų, saugotis agresijos, traumų, vagysčių ir apsinuodijimo.Nemeluokite, pasimelskite, deginkite žvakes, smilkalus. Sunkumus padės nugalėti jūsų principingumas ir ištvermė. Pildosi sapnai Dantų gydyti nerekomenduojama. Rugsėjo 20 d. gimęs žmogus – priekabus ir kritiškas, tačiau pasižymi puikiais analitiniais gebėjimais. Šią naktį pradėtas vaikas bus uždaro būdo, mėgstantis vienatvę ir riziką.

Rugsėjo 21 d. (20, nuo 22 val. 05 min. 21  Mėnulio dienos).

Itin sėkmingas laikas įvairiai veiklai: profesinei, komercinei, finansinei. Palanku kreiptis paramos į įtakingus asmenis, studijuoti ezoterinę, filosofinę ar religinę literatūrą. Nugalėkite abejones, pažvelkite į Žemę iš paukščio skrydžio, venkite išdidumo, puikybės, niurzgėjimo. Pildosi sapnai. Rugsėjo 21 d. gimęs žmogus labai skeptiškas ir mėgsta kritikuoti kitus. Gali tapti ciniku. O šią naktį pradėtas vaikas sieks nepasiekiamo, stengsis pažinti viską pasaulyje. Melas jam bus tolygus savižudybei.

Rugsėjo 22 d. (21, nuo 22 val. 51 min. 22 Mėnulio dienos).

Dar galioja praeitos dienos rekomendacijos, tad paskubėkite kuo daugiau naudingo nuveikti. Palanku keisti darbą, steigti organizacijas, partijas, dalyvauti varžybose arba kituose kolektyviniuose renginiuose. Pakenkti gali tik melas. O spanguolės, šermukšnių uogos ir morkų sultis bus puiki paspirtis sveikatai. Pildosi sapnai. Rugsėjo 22 d.gimęs žmogus – atsargus, taktiškas ir puikiai valdo emocijas. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti kovotoju už teisybę ar galbūt poetu.

Rugsėjo 23 d. (22, nuo 23 val. 44 min.23 Mėnulio dienos).

Šiandien verta imtis tokių darbų, kurie pareikalaus daug energijos. Tinkamas metas studijuoti profesinę literatūrą, suvokti amatų gudrybes, taip pat medituoti, mąstyti apie ateitį – gal būt, suprasite, ko iš tiesų trokštate. Mėgaukitės vaisiais, daržovėmis ir žalumynais. Pildosi sapnai. Operacijos nerekomenduojamos. Rugsėjo 23 d. gimęs žmogus – puikus analitikas, kovotojas už teisybę, tačiau gana ekscentriškas. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti išminčiumi arba mokslininku, ieškančiu pasaulyje amžinųjų, o ne laikinųjų vertybių.

Delčia 23 d. 12 val. 56 min.

Rugsėjo 24 d. (23 Mėnulio diena).

Pagundų diena. Būkite atsargūs priimdami sprendimus. Tvarkykitės namuose, išvalykite juos energertiškai. Tam tiks pašventintas vanduo, žvakės ir smilkalai. Venkite masinių žmonių susitelkimo vietų. Nepykite, atleiskite, būkite saikingi. Sapnai nesipildo. Ypač nepalanki diena operacijoms, dantims gydyti ir nagams kirpti. Rugsėjo 24 d.gimęs žmogus – savarankiškas, kovingas, itin vertina laisvę ir nepriklausomybę. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti genijumi arba visišku nevykėliu.

Rugsėjo 25 d. ( 23, nuo 00 val. 45 min. 24 Mėnulio dienos).

Tai permainų ir naujų pažinčių diena. Visų pirma patartina keisti save, išsivaduoti nuo aplinkinių įtakos. Naudinga, pasitelkiant į pagalbą mineralus, medžius, papildyti energijos atsargas, atlikti jogos pratimus, gaminti vaistus. Pildosi sapnai. Rugsėjo 25 d. gimęs žmogus pasižymi puikia intuicija, tačiau nemėgsta dalytis gyvenimiška patirtimi su kitais. Šią naktį pradėtą vaiką lydės aplinkinių meilė ir globa. Jis bus geraširdis galiūnas, šiek tiek nevikrus, bet protingas ir taurus.

Rugsėjo 26 d. (24, nuo 01 val. 50 min. 25 Mėnulio dienos).

Jei šią dieną elgsitės taktiškai ir apdairiai, sulauksite ypatingos sėkmės. Tai viena iš palankiausių dienų metuose. Puiku spręsti įvairias ūkines problemas, vesti svarbias derybas, ieškoti darbo, susižadėti, keliauti. Tačiau reikėtų neskubėti – įsiklausyti, ką sako vidinis balsas. Patariama sportuoti, apsivalyti dvasiškai. Sapnai nesipildo. Rugsėjo 26 d. gimęs žmogus – nuoširdus ir draugiškas, visada pasirengęs padėti kitiems. O šią naktį pradėtas vaikas bus apdovanotas intuicija, išmintimi. Svarbiausia, kad jis nepatikėtų, jog bet koks tikslas pateisina priemones.

Rugsėjo 27 d. (25, nuo 02 val. 58 min. 26 Mėnulio dienos).

Kritinė diena. Patartina susilaikyti nuo bet kokių aktyvių veiksmų, vengti intrigų, tuščių kalbų, apkalbų. Tinkamas metas žmonių blogiui pažinti ir nutraukti netinkamus ryšius. Pildosi sapnai. Dantų gydyti nerekomenduojama. Rugsėjo 27 d. gimęs žmogus pasitiki savimi ir trokšta valdžios. Taip pat pasižymi geru skoniu ir geba stipriai mylėti. Šią naktį pradėtą vaiką lydės garbė, šlovė ir laimėjimai. Tačiau per didelis garbės troškimas gali jį sužlugdyti.

Rugsėjo 28 d. (26, nuo 04 val. 07 min. 27 Mėnulio dienos).

Tai momentas, kai reikėtų stebėti viską, kas vyksta aplinkui. Ženklai gauti šią dieną, pravers ateityje. Rekomenduojama gydytis, melstis, medituoti. Pildosi sapnai. Rugsėjo 28 d.gimęs žmogus - impulsyvus, tačiau pasižymi ypatingais meniniais gebėjimais. Šią naktį pradėtas vaikas bus mylimas ir saugomas. Jo gyvenimui prasmę suteiks rūpinimasis artimaisiais.

Rugsėjo 29 d. (27, nuo 05 val.16 min. 28 Mėnulio dienos).

Šią dieną reikėtų skirti paprastiems ūkiškiems darbams. Palanku pasirūpinti būstu. Galite pirkti namą ar pradėti buto remontą. Patariama skleisti geras mintis ir valdyti emocijas. Nederėtų kirsti medžių, skinti arba dovanoti skintų gėlių. Pildosi sapnai. Rugsėjo 29 d. gimęs žmogus – labai jautrus ir jausmingas. Jo laukia sudėtingas gyvenimas, todėl vertėtų nuo mažens grūdinti valią. Šią naktį pradėtas vaikas bus labai savarankiškas, atkakliai tyrinės gyvenimo paslaptis. Deja, gali pasiduoti tinginystei ir nerūpestingumui.

Rugsėjo 30 d. ( 28,  nuo 06 val. 24 min. 29 Mėnulio dienos).

Tai viena pavojingiausių šio mėnesio dienų. Nepradėkite jokių naujų darbų, nieko net neplanuokite. Nutraukite nenuoširdžius ryšius. Vykite šalin blogas mintis. Pasisaugokite užpuolikų, nešvaraus vandens ir apsinuodijimų. Geriausiai būtų likti namuose, siaurame draugų ir šeimos narių ratelyje. Valdykite emocijas, deginkite žvakes, smilkalus. Sapnai pranašingi. Dantų gydyti ir operuotis nepatartina. Rugsėjo 30 d.gimęs žmogus – tikras kovotojas už teisybę ir visą gyvenimą siekia idealų. Šią naktį pradėtas vaikas taps blogio įsikūnijimu arba bus pasmerktas kančioms.

Mėnulis Avine.(17 d. nuo 07 val. 21 min. iki 19 d. 07 val. 57 min.).

Šiuo periodu žmonės tampa impulsyvūs, priima skubotus ir netikėtus sprendimus. Išryškėja agresyvumas ir egocentrizmas. Palankus laikas pradėti įgyvendinti drąsius ir rizikingus projektus. Manoma, kad tokiu laiku suaktyvėja inkstų, šlapimo pūslės veikla, todėl juos intensyviai gydyti ar operuoti vertėtų būtent dabar. Šiuo metu visiškai nepalanku gydyti ar operuoti galvos srityje esančių organų. Taigi nepatartina gydyti, traukti ir protezuoti dantų. Pasistenkite mažiau skaityti, žiūrėti televizorių, dirbti kompiuteriu. Žodžiu, nepervarkite – dabar centrinė nervų sistema itin jautri, nusilpusios akys.

Mėnulis Jautyje (19 d. nuo 07 val. 57 min. iki 21 d. 08 val. 52 min.).

Šiuo periodu gali kamuoti nuobodulys, iniciatyvos stoka, bus sunku pajudėti iš vietos. Pažeidžiama gerklė ir visa endokrininė sistema (išskyrus prostatą). Nepatartina intensyviai gydyti ir operuoti  kaklo, gerklės, ausų, pakaušio ir viršutinių kvėpavimo takų. Pavojinga šalinti pigmentines dėmes kaklo srityje, atlikti įvairias balso stygų procedūras. Venkite injekcijų ir kraujo perpylimų. Badauti nereikėtų, tačiau vartokite tik kokybiškus ir šviežius maisto produktus. Tai palankiausias laikas įvairioms lytinių organų operacijoms ir procedūroms.

Mėnulis Dvyniuose (21 d. nuo 08 val. 52 min. iki 23 d. 11 val. 32 min.).

Šiuo periodu žmonės tampa nepastovesni nei paprastai. Praktiniai reikalai aukojami intelektualių malonumų naudai. Kai kam bus sunku kvėpuoti. Daugelis negerai jausis tvankiose ir neišvėdintose patalpose, gali kamuoti dusulys, todėl daugiau laiko praleiskite gryname ore. Patartina neoperuoti plaučių, bronchų, trachėjos, pečių, rankų. Nepageidautinos visos kvėpavimo organų procedūros, kvėpavimo pratimai. Visiems, dirbantiems kruopščius darbus rankomis, reikėtų dažniau ilsėtis. Palanku intensyviai gydyti ir  operuoti kepenis, tulžies pūslę, klubus, valyti kraują, atlikti donorystės ir kraujo perpylimo procedūras.

Mėnulis Vėžyje (23 d. nuo 11 val. 32 min. iki 25 d. 16 val. 47 min.).

Mėnuliui keliaujant šiuo ženklu, žmonės tampa itin jausmingi, atsiranda stiprus noras pataikauti savo silpnybėms: daug ir skaniai pavalgyti, piktnaudžiauti stipriaisiais gėrimais. Šiuo metu itin jautrus skrandis, gali svyruoti rūgštingumas. Nepatartinos, skrandžio, kasos, kepenų, tulžies pūslės, krūtų, krūtinės ląstos ir diafragmos operacijos. Pavojų gali kelti nėštumo nutraukimas ir bioenergetinis gydymas. Patartina riboti cheminių vaistų, žalingų medžiagų vartojimą. Palankus laikas gydyti, traukti ir protezuoti dantis. Naudinga gydyti medžiagų apykaitos sutrikimus, šalinti iš organizmo šlaką, operuoti kojas, kelius, sausgysles. Daugiau pabūkite gryname ore.

Mėnulis Liūte (25 d. nuo 16 val. 47 min. iki 28 d. 00 val. 42 min.).

Traukia pramogauti, linksmintis. Ypač naudingi ilgesni pasivaikščiojimai gryname ore. Jautresnė tampa širdis ir visa kraujotakos sistema, todėl stenkitės nepervargti, venkite didelio fizinio krūvio. Apsilankymą pirtyje atidėkite kitam kartui, kai

Mėnulis bus Dvyniuose, Svarstyklėse ar Vandenyje.

Nepatartina operuoti širdį, diafragmą, blužnį, stuburą. Palankus laikas gydyti nervų sistemos ligas, operuoti akis, sąnarius, kojų venas.

Mėnulis Mergelėje (1 d. iki 3 d. 03 val. 54 min. ir 28 d. nuo 00 val. 42 min. iki 30 d. 10 val. 51 min.).

Puikus laikas iš pagrindų pasirūpinti sveikata, atlikti įvairius tyrimus, pradėti laikytis dietos, tvarkyti kasdienius namų reikalus. Šiomis dienomis ypač atidžiai rinkitės maistą, nes virškinimo organai taps itin jautrūs. Venkite kasos, žarnyno, tulžies pūslės, kepenų operacijų ir intensyvaus gydymo procedūrų. Naudinga valyti kraują, gydyti odos, kojų pėdų susirgimus. Ypač palankus metas kosmetinėms procedūroms, tačiau plastinės operacijos nerekomenduojamos.

Mėnulis Svarstyklėse (3 d. nuo 03 val. 54 min. iki 5 d. 15 val. 37 min. ir 30 d. nuo 10 val. 51 min. iki mėnesio pabaigos).

Palankus metas imtis meniškų darbų, puošti namus. Galima pradėti derybas. Tinkamas laikas plastinėms operacijoms atlikti, kirpti plaukus, gydyti ausis ir verti auskarus (pastarosios procedūros per pilnatį atlikti negalima). Lengviau atsikratysite antsvorio. Jautrūs inkstai, todėl pageidautina apriboti skysčių, ypač alkoholio vartojimą. Negerai gydyti ir operuoti inkstus, stuburą strėnų srityje, kasą ir endokrininę sistemą. Dėmesingesni vartojamam maistui ir vaistams turėtų būti sergantieji diabetu ir pankreatitu.

Mėnulis Skorpione (5 d. nuo 15 val. 37 min. iki 8 d. 04 val. 19 min.).

Tai stiprių emocijų metas. Žmonės įtaresni negu paprastai ir linkę niekuo nepasitikėti. Šiuo metu jautriausi ir labiausiai pažeidžiami lytiniai organai, storoji žarna, šlapimo pūslė. Derėtų vengti šių organų intensyvaus gydymo ir operacijų. Galimi apsinuodijimai, vidurių užkietėjimas. Todėl nepatartina valgyti riebaus aštraus maisto, gerti alkoholio. Tačiau palanku gydyti rinitą, šalinti adenoidus ir tonziles, gydyti ar operuoti kaklą, gerklę, stemplę, skydliaukę, viršutinius kvėpavimo takus.

Mėnulis Šaulyje (8 d. nuo 04 val. 19 min. iki 10 d. 15 val. 54 min.).

Šaunus metas sportuoti ir patirti nuotykių. Žmonės tampa atviresni, labiau atsipalaidavę. Palankus laikas kvėpavimo pratimams, plaučiams, bronchams gydyti ir operuoti. Jautresnės kepenys, kasa, tulžies pūslė, todėl jų tirti ar operuoti nereikėtų. Be to, patartina vengti dubens, klubų operacijų. Tokiu metu blogai kreša kraujas, todėl kraujo perpylimo ir donorystės procedūras geriau atidėti vėlesniam laikui.

Mėnulis Ožiaragyje (10 d. nuo 15 val. 54 min. iki 13 d.00 val. 28 min.).

Mėnuliui keliaujant šiuo ženklu gali kamuoti pesimistinės nuotaikos, nuovargis, baimės, peršalimai. Dažnai paūmėja reumatizmas, odos ir visos lėtinės ligos. Labiausiai pažeidžiami kaulai. Jie tampa trapūs, todėl didesnė kaulų lūžių tikimybė. Pavojinga manualinė terapija. Nepatartinos kelių sąnarių, blauzdikaulių, stuburo, sausgyslių, žandikaulių operacijos. Nevertėtų taisyti, traukti ir protezuoti dantų. Tačiau palanku gydyti ar operuoti skrandį, krūtis, diafragmą. Naudingas badavimas, dietos, kvėpavimo pratimai.

Mėnulis Vandenyje (13 d. nuo 00 val. 28 min. iki 15 d. 05 val 22 min.).

Manoma, kad šis Mėnulio periodas yra magiškas. Itin veiksmingos įvairios vandens procedūros: pirtys, vonios, maudynės. Šiuo metu daug naudos duotų magnetinis vanduo, pratimai stiprinantys širdį, širdies kraujagyslių sistemą. Jautresnės akys, nervų sistema, galimi nerviniai tikai. Nepatartina operuoti apendicito, galvos smegenų, sausgyslių, venų, antkaulio blauzdų srityje.

Mėnulis Žuvyse (15 d. nuo 05 val. 22 min. iki 17 d. 07 val. 21 min.).

Nemalonus periodas, kupinas nesusipratimų, jausmų painiavos, nepaaiškinamų situacijų. Šiuo metu nerekomenduojama gerti daug skysčių, ypač svaigiųjų gėrimų. Pažeidžiama oda, padidėjusi alerginių ir grybelinių susirgimų tikimybė. Jautresnės kojų pėdos, todėl patartina mažiau vaikščioti, avėti tik patogius batus, nesušalti kojų. Nepalankus laikas bioenergetiniam gydymui, klizmoms, kojų masažui ir operacijoms. Taip pat nereikėtų vartoti cheminių vaistų, ypač psichotropinių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus