visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai rugpjūčio mėnesio dienai: Mėnuliui padedant

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai rugpjūčio mėnesio dienai: Mėnuliui padedant Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos kiekvienai rugpjūčio mėnesio dienai: Mėnuliui padedant

SPIKA astrologų konsultacijos ir taro kortos

Tūkstančius metų žmonės stebi dangaus skliautą, jame vykstančius reiškinius, stengiasi suvokti visatos paslaptis. Ir, žinoma, nors kiek atspėti savo ateitį. Jau senovėje žmonės naudojosi Saulės ir Mėnulio kalendoriais, žinojo Saulės užtemimo periodus, Mėnulio fazes ir gebėjo šias žinias pritaikyti kasdienybėje. Ir dabar Lietuvos kaime žmonės pasakys, kad plaukus reikia kirpti, kai Mėnulis jaunas (jaunatis), o kopūstus raugti, kai Mėnulis senas (delčia). Tai ne prietarai, o daugelio žmonių sukaupta patirtis, kaip kosmoso ciklai veikia mūsų gyvenimą ir gamtą.

Astrologės Zitos Adomaitienės rekomendacijos, kiekvienai 2016 m. rugpjūčio mėnesio dienai:

1d. (27, nuo 3 val. 57 min. 28 Mėnulio dienos)

Puikus laikas tarpusavio santykių harmonizavimui, ilgalaikėms finansinėms investicijoms, kontaktams su valdžios atstovais ir autoritetais. Kai kas suras naują perspektyvų darbą, o kai kurie turės šansą sutikti naują meilę. Be to, palanku pirkti namą ar pradėti remontuoti būstą. Patariama skleisti geras mintis ir valdyti emocijas. Nederėtų kirsti medžių, skinti arba dovanoti skintų gėlių. Kelionę verčiau atidėti. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 1 d. gimęs žmogus – malonus ir sąžiningas, mėgstantis būti dėmesio centre, pasižymintis organizaciniais gebėjimais. Šią naktį pradėtas vaikas bus labai savarankiškas, atkakliai tyrinės gyvenimo paslaptis. Deja, gali pasiduoti tinginystei ir nerūpestingumui.

2d. (28, nuo 5 val. 03 min. 29 ir nuo 23 val. 44 min. 1 Mėnulio dienos)

Tai viena nepalankiausių mėnesio dienų. Nederėtų tvarkyti svarbių reikalų. Reikėtų nutraukti nenuoširdžius ryšius, saugotis vagysčių, apgaulių, užpuolikų ir apsinuodijimo. Patartina vyti šalin blogas mintis, deginti žvakes, smilkalus, melstis, medituoti, pasninkauti. Kas nemiegos vidurnaktį galėtų suplanuoti savo veiklą mėnesiui į priekį iki kitos mėnulio jaunaties. Sapnai pranašingi. Nepatartina gydyti dantų ir operuotis. Rugpjūčio 2 d. gimęs žmogus – atsargus ir diplomatiškas, valdingas ir jausmingas. Jis pasitiki savo jėgomis ir moka atkreipti į save dėmesį. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti blogio įsikūnijimu arba būti pasmerktas kančioms.

Mėnulio jaunatis 2 d. 23 val. 44 min.

3 d. (1, nuo 6 val. 13 min. 2 Mėnulio dienos)

Palanku pradėti naują studijų, dietos, gydymosi ar fizinių pratimų ciklą. Šią dieną galima patikrinti, kurie maisto produktai netinka jūsų organizmui. Reikia atsipalaiduoti, užsimerkti ir stengtis įsivaizduoti įvairius produktus. Jeigu kurio nors vaizdas sukels nemalonų pojūtį, vadinasi, jis jums kenkia. Tuo pačiu būdu galima patikrinti ir jus supančius žmones. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 3 d. gimęs žmogus – malonus, draugiškas, talentingas, labai atsidavęs draugams, nors jie ir prikrečia kiaulysčių. Šią naktį pradėto vaiko laukia ilgas ir įdomus gyvenimas. Jis bus globojamas dvasinių mokytojų. Gali tapti mediumu.

4 d. (2, nuo 7 val. 25 min 3 Mėnulio dienos)

Šiandien aktyvių veiksmų, kovos, energijos, fizinių pratimų ir dėmesio sutelkimo diena. Naudinga daugiau būti gryname ore, mokytis Rytų kovos menų, galąsti peilius – jie ilgai išliks aštrūs. Derėtų atsikratyti to, kas sena ir nereikalinga. Sapnai nesipildo. Ypač tinkamas laikas gydyti dantims, tačiau operacijos nerekomenduojamos. Rugpjūčio 4 d. gimęs žmogus – kuklus ir mylimas aplinkinių. Jis lengvai atleidžia kitiems jų kaltes ir įžeidimus. O šią naktį pradėto vaiko laukia sėkmė, pilnatvė, globa ir visų norų išsipildymas.

5 d. (3, nuo 8 val. 35 min. 4 Mėnulio dienos)

Šią dieną derėtų gerai apgalvoti savo veiksmus. Naudinga pabūti vieniems, mėgautis gamta, daugiau laiko praleisti gryname ore ir nepasiduoti pesimizmui bei melancholijai. Pildosi sapnai. Nepatariama gydyti dantų. Rugpjūčio 5 d. gimęs žmogus – puikus vadovas, tačiau kartais būna impulsyvus ir labai konservatyvus. O šią naktį pradėtas vaikas gali tapti tiek kariu revoliucionieriumi, tiek paprasčiausiu chuliganu.

6 d. (4, nuo 9 val. 44 min 5 Mėnulio dienos)

Tai įvairių kliūčių metas. Daug kas nevyks taip greitai, kaip norėtųsi. Galimi įvairūs trukdžiai dėl transporto ir informacijos. Patariama būti diplomatiškiems, netvarkyti svarbių finansinių reikalų ir atsargiems būti ,,už vairo”. Tačiau tai – vienintelė mėnesio diena, kai visiškai įsisavinamos maisto medžiagos. Todėl rinkdamiesi maistą paisykite savo nuojautos. Jei valgysite tai, ko itin norisi, papildysite organizmą trūkstamais mikroelementais ar vitaminais. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 6 d. gimęs žmogus – linksmas, išradingas, niekada nepaliekantis draugų nelaimėje. Šią naktį pradėtas vaikas bus paslaptingas, egoistiškas ir šiek tiek tingus.

7 d. (5, nuo 10 val.51 min. 6 Mėnulio dienos)

Šiandien nereikėtų niekam patikėti paslapčių, jos greičiausiai bus paviešintos. Be to, verta pažaboti savivalę, kaprizus ir pavydą. Patariama atsargiau elgti su aštriais daiktais. Tai – kosminės energijos įsisavinimo diena. Taikiai, be pykčio praleiskite šią dieną gamtoje, drauge su šeimos nariais ar draugais. Kontroliuokite mintis ir žodžius, nes jie dabar labai įtaigūs, atleiskite skriaudas ir įžeidimus. Naudinga medituoti, atlikti įvairias kosmetines procedūras – vyksta atjaunėjimo procesas. Pasistenkite nerūkyti. Sapnai nesipildo. Rugpjūčio 7 d. gimęs žmogus  - labai jautrus, lengvai pažeidžiamas, tačiau nekerštingas. Jis žino savo vertę, todėl pelno kitų pagarbą. Šią naktį pradėtas vaikas bus ypatinga asmenybė, gebanti išgyventi svaigų kūrybos polėkį ir dvasinius pokyčius. Deja, jį nuolat persekios pavojingi priešai.

8 d. (6, nuo 11 val. 57 min. 7 Mėnulio dienos)

Tai žodinės magijos diena, tad patariama nemeluoti ir vengti apkalbų. Taip pat reikėtų nepasiduoti kurstymams pasielgti nesąžiningai. Itin palanki diena tobulinti kalbos įgūdžius, atsikratyti žodžių – ,,parazitų”. Pildosi sapnai. Nuo 12 val. nerekomenduojama gydyti ir ypač traukti dantų. Rugpjūčio 8 d. gimęs žmogus – labai atsargus, pasitikintis savimi. Jam patinka vieši pasirodymai ir įvairių renginių organizavimas. Šią naktį pradėtas vaikas bus mąstytojas ir keliautojas, sieks idealų ir laisvės. Brangins glaudų ryšį su gamta.

9 d. (7, nuo 13 val. 02 min. 8 Mėnulio dienos)

Ryte nepatariama imtis tokių darbų, kurie gali užsitęsti, reikėtų vengti melo ir apkalbų. Vėliau naudinga kurti židinį, pasėdėti prie laužo ar prie žvakių šviesos, atgailauti, atleisti savo įžeidėjams. Pildosi sapnai. Iki 13 val. atidėkite vizitą pas odontologą. Šiandien verta atidžiau rinktis maistą arba badauti. Rugpjūčio 9 d. gimęs žmogus siekia nepriklausomybės, jam nesvarbi aplinkinių nuomonė. Jis niekada nelieka skolingas, bet nepamiršta ir skriaudų. Šią naktį pradėtas vaikas kovos už teisybę, bus gydytojas, keliautojas, mokslininkas. Jeigu nemeluos, jam seksis, kad ir ko imsis.

Priešpilnis 10 d. 21 val. 21 min.

10 d. (8,  nuo 14 val. 07 min. 9 Mėnulio dienos)

Ne itin palanki diena. Svarbius reikalus patartina užbaigti iki 14 val., nes vėliau prasideda nemalonus periodas. Reikėtų tvardyti emocijas, nesugadinti santykių su aplinkiniais. Rekomenduojama vartoti šviežią, geros kokybės maistą – nemaža tikimybė apsinuodyti. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 10 d. gimęs žmogus  - originalus ir darbštus. Jis stengiasi viską pasiekti pats ir visuomet randa laiko studijoms. O šią naktį pradėtas vaikas nugyvens ryškų, tačiau sudėtingą gyvenimą. Jam teks pažinti daug – nuo begalinės laimės iki visiško nusivylimo, vidinio virsmo ir atgimimo.

11 d. (9, nuo 15 val. 10 min. 10 Mėnulio dienos)

Pirmoje dienos pusėje netvarkykite svarbių reikalų ir atidžiau rinkitės maistą. Nuo 15 val. galite drąsiai kreiptis paramos į įtakingus asmenis, atlikti įvairias finansines operacijas, rūpintis dėl paskolų. Bendraukite, svečiuokitės, maloniai leiskite laiką, stiprinkite santykius su šeimos nariais, giminaičiais ir draugais. Medituokite, pasimelskite, aplankykite kapus. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 11 d. gimęs žmogus – stiprus ir valdingas, tačiau mokantis būti nuolaidus ir geranoriškas. O šią naktį pradėtas vaikas gali užaugti visišku nevykėliu arba kentėti dėl keistai susiklostančių aplinkybių.

12d. (10,  nuo 16 val. 11 min. 11  Mėnulio dienos)

Tai viena iš palankiausių dienų tvirtinti šeimos ryšius, pradėti namo statybą ar ieškoti naujo būsto. O kas turi laiko, galėtų visą dieną mėgautis įvairiomis vandens procedūromis, apsilankyti garų pirtyje. Visus svarbius reikalus patariama sutvarkyti iki 16 val. Vakare reikėtų būti dėmesingiems ir tolerantiškiems artimiesiems, ypač savo antrajai pusei, baigti kiekvieną pradėtą darbą ir atsargiau elgtis su aštriais daiktais. Pildosi sapnai. Nuo 16 val nepatariama gydyti dantų. Rugpjūčio 12 d. gimęs žmogus pasižymi įvairiapusiais gabumais, puikia intuicija ir lakia vaizduote, todėl dažniausiai sulaukia populiarumo. O šią naktį pradėtam vaikui bus būdinga itin stipri energetika ir kovotojo dvasia.

13 d. (11, nuo 17 val. 09 min. 12 Mėnulio dienos)

Nepalankus laikas nei finansiniams, profesiniams reikalams, nei tarpusavio santykiams. Pirmoje dienos pusėje reikėtų  užbaigti visus pradėtus darbus ir būti atsargiems dirbant su aštriais įrankiais ar prietaisais. Vakare vertėtų parodyti savo dosnumą, dovanoti dovanas, aukoti ir neatsakyti pagalbos tiems, kas prašys. Pildosi sapnai. Iki 17 val. nepatariama gydyti dantų. Rugpjūčio 13 d. gimęs žmogus – atviras ir sąžiningas, pasižymintis puikia atmintimi ir gebėjimu susikoncentruoti. Jis gali tapti puikiu vadovu. Šią naktį pradėtas vaikas pasižymės pavydėtina intuicija, turės žiniuonio sugebėjimų.  

14 d. (12, nuo 18 val. 03 min. 13 Mėnulio dienos)

Šiandien reikėtų būti atsargesniems su naujomis pažintimis  ir naujais planais. Keliones geriau atidėti kitam kartui, o santykiuose su žmonėmis praverstų tolerancija ir diplomatija. Vakaras tinkamas mokytis, medituoti, kaupti informaciją, gaminti talismanus. Tai momentas, kai visi prašymai ir maldos gali išsipildyti. Ir verta įsidėmėti – kas šiandien nebus dosnus ir gailestingas, pats gali netekti malonės. Dieną vartokite tik skystą maistą, o vakare jau galite sočiau užkąsti. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 14 d. gimęs žmogus - nepriklausomas, daug planuoja, tačiau sunkiai įgyvendina savo sumanymus ir idėjas. O šią naktį pradėto vaiko laukia nežabota laisvė ir ilgas gyvenimas.

15 d. (13, nuo 18 val. 50 min. 14 Mėnulio dienos)

Puikus laikas mokytis, medituoti, kaupti informaciją, gaminti talismanus, dalyvauti intelektualioje grupinėje veikloje. Sapnai nesipildo. Nepatariama gydyti dantų. Rugpjūčio 15 d. gimęs žmogus  - ambicingas, pasižymintis diplomatiniais gebėjimais ir labai mėgstantis vadovauti. O šią naktį pradėtas vaikas turės glaudų ryšį su protėviais, tai jį apsaugos nuo didžiausių pavojų.  

16 d. (14, nuo 19 val. 31 min. 15 Mėnulio dienos)

Ši diena viena iš puikiausių mėnesyje, tad pasistenkite kuo daugiau nuveikti, ypač realizuoti naujus sumanymus, įgyvendinti originalias idėjas. O jei neturite planų, galite šauniai atsipūsti, kad ir su įdomia knyga rankoje. Nuo 19 val. nereikėtų kurti naujų planų ir ką nors pasižadėti. Stenkitės nieko neįžeisti, išpildykite prašymus, pasimelskite už mirusiuosius, būkite sąžiningi sau ir kitiems. Sapnai nesipildo. Iki 15 val nepatariama gydyti dantų. Vakare nevertėtų vartoti daug skysčių, o pasivaikščiojimai gryname ore itin naudingi. Rugpjūčio 16 d. gimęs žmogus – nuoširdus ir rūpestingas. O šią naktį pradėtas vaikas gali tapti arba dideliu niekšu arba didžiu mokytoju.

17 d. (15, nuo 20 val. 07 min. 16 Mėnulio dienos)

Apskritai šiandien patariama valdyti emocijas ir troškimus, nepasiduoti žalingiems įpročiams, jausti saiką, nugalėti baimę. Geriausiai būtų paskirti šį laiką namų tvarkymui. Beje, galite drąsiai nutraukti nereikalingus, slegiančius ryšius. Sveikatos labui į dienos meniu įtraukite pupeles, putino uogas, miežius. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 17 d. gimęs žmogus – labai praktiškas, stengiasi užbaigti viską, ką pradėjo. Jo planai visuomet kruopščiai apgalvoti. Šią naktį pradėtas vaikas džiugins taikiu charakteriu, mylės gamtą ir gyvūnus, sieks dvasinio tyrumo.

Mėnulio pilnatis 18 d. 12 val. 27 min.

18 d. (16, nuo 20 val. 38 min. 17 Mėnulio dienos)

Tai puikus laikas komerciniams, kultūriniams, bei meniniams renginiams. Kai kurie sutiks savo gyvenimo meilę, o  kai kas, galbūt, sukurs šedevrą. Tačiau nevaldomos emocijos gali turėti neigiamų pasekmių, o azartiškas vairavimas atvesti prie nelaimės. Būkite santūrus, nešaukite garsiai ir elkitės mandagiai. Pyktis, pavydas, agresija gali pakenkti ne tik jūsų dvasiai, bet ir kūnui. Sportuokite, medituokite, išlaikykite vidinę pusiausvyrą. Nereiktų valgyti mėsos, grybų. Pildosi sapnai. Operacijos nerekomenduojamos. Rugpjūčio 18 d. gimęs žmogus  - aktyvus, drąsus ir praktiškas. Šią naktį pradėtą vaiką lydės sėkmė, nors jam visada grės pavojus tapti lengvabūdžiu.

19 d. (17, nuo 21 val. 05 min. 18 Mėnulio dienos)

Meilės laikas. Bendraukite su priešinga lytimi, skirkite pasimatymus, linksminkitės, pradėkite vaikus, susižadėkite. Tik viskas turėtų eiti iš širdies, be melo ir apsimetinėjimo. O nuo 21 val. geriau likti namie ir vengti kvaišalų. Pildosi sapnai. Operacijos nerekomenduojamos. Rugpjūčio 19 d. gimęs žmogus – ambicingas ir daro nemažą įtaką kitiems. Jis gali tapti puikiu finansininku arba prekybininku. Šią naktį pradėtas vaikas bus, protingas, turtingas ir mylimas, jei tik neįsivaizduos esąs ,,pasaulio centras”.

20 d. (18, nuo 21 val. 31 min. 19  Mėnulio dienos)

Viena klastingų ir dviprasmiškų dienų, kai galite atsidurti netinkamu laiku, netinkamoje vietoje. Tačiau būtent dabar galite suvokti, ką ,,užsidirbote”: visi sutikti žmonės, situacijos atspindės jūsų pačių ydas. Šią dieną naudinga pasimėgauti masažu, pirtimi, mažiau miegoti, o nuo 21 val. patartina vengti atokių ir tamsių vietų. Pildosi sapnai. Nerekomenduojama gydyti dantų. Rugpjūčio 20 d. gimęs žmogus – praktiškas, malonus ir svetingas, mėgstantis sportuoti. O šią naktį pradėtas vaikas sieks nepasiekiamo, stengsis pažinti viską pasaulyje.

21 d. (19, nuo 21 val. 57 min. 20 Mėnulio dienos)

Itin nemaloni ir pavojinga diena, todėl nederėtų ką nors planuoti. Taip pat patartina vengti žmonių susibūrimo vietų, saugotis agresijos, traumų, vagysčių ir apsinuodijimo. Nemeluokite, pasimelskite, deginkite žvakes, smilkalus. Sunkumus padės nugalėti jūsų principingumas ir ištvermė. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 21 d. gimęs žmogus – tikras idealistas. Jis labiau vertina dvasines, o ne materialines vertybes. Šią naktį pradėtas vaikas bus uždaro būdo, mėgstantis vienatvę ir riziką.

22 d. (20, nuo 22 val. 23 min. 21  Mėnulio dienos)

Itin sėkmingas laikas įvairiai veiklai: profesinei, komercinei, literatūrinei, filosofinei. Palanku vesti derybas, vykti į kelionę, ieškoti naujo darbo, spręsti teisinius ginčus, studijuoti filosofinę ar religinę literatūrą. Nugalėkite abejones, pažvelkite į Žemę iš paukščio skrydžio, venkite išdidumo, puikybės, niurzgėjimo. Pildosi sapnai. Dantų gydyti nerekomenduojama. Rugpjūčio 22 d. gimęs žmogus mėgsta tvarką ir tikslumą. O šią naktį pradėtas vaikas sieks nepasiekiamo, stengsis pažinti viską pasaulyje. Melas jam bus tolygus savižudybei.

23d. (21, nuo 22 val. 53 min. 22 Mėnulio dienos)

Dar galioja praeitos dienos rekomendacijos, tad paskubėkite kuo daugiau naudingo nuveikti. Palanku keisti darbą, steigti organizacijas, partijas, dalyvauti varžybose arba kituose kolektyviniuose renginiuose. Pakenkti gali tik melas. O spanguolės, šermukšnių uogos ir morkų sultis bus puiki paspirtis sveikatai. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 23 d. gimęs žmogus geba išlaikyti dvasinę pusiausvyrą, jo jausmai niekuomet neprieštarauja protui. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti kovotoju už teisybę ar galbūt poetu.

24 d. (22, nuo 23 val. 26 min.23 Mėnulio dienos)

Šiandien verta imtis tokių darbų, kurie pareikalaus daug energijos. Tinkamas metas studijuoti profesinę literatūrą, suvokti amatų gudrybes, taip pat medituoti, mąstyti apie ateitį – gal būt, suprasite, ko iš tiesų trokštate. Tačiau nemažą pavojų gali kelti gaisrų, smurto ir susižeidimų tikimybė. Stenkitės kiek įmanoma valdyti įsiplieskusias aistras, norą priversti kitus ir venkite kontaktų su valdžios atstovai ar viršininkais. Mėgaukitės vaisiais, daržovėmis ir žalumynais. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 24 d. gimęs žmogus – uždaro būdo, bet puikiai gebantis prisitaikyti. Jis stengiasi viską sudėlioti į savo vietas, sukurti sistemą ir jos laikytis. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti išminčiumi arba mokslininku, ieškančiu pasaulyje amžinųjų, o ne laikinųjų vertybių.

25 d. (23 Mėnulio diena)

Pagundų diena. Būkite atsargūs priimdami sprendimus. Tvarkykitės namuose, išvalykite juos energertiškai. Tam tiks pašventintas vanduo, žvakės ir smilkalai. Venkite masinių žmonių susitelkimo vietų. Nepykite, atleiskite, būkite saikingi. Sapnai nesipildo. Ypač nepalanki diena operacijoms, dantims gydyti ir nagams kirpti. Rugpjūčio 25 d. gimęs žmogus pasižymi loginiu mąstymu, šaltumu ir objektyvumu. Šią naktį pradėtas vaikas gali tapti genijumi arba visišku nevykėliu.

Delčia 25 d. 06 val. 41 min.

26 d.( 23, nuo 0 val. 06 min. 24 Mėnulio dienos)

Itin nepalanki diena įvairioms gyvenimo sferoms. Nereikėtų tvarkyti jokių svarbių reikalų, ypač finansinių. Tarpusavio santykiuose tvyros nepasitikėjimo ir nepakantumo atmosfera. Vertėtų saugotis klastos, apgaulių, traumų ir nelaimingų atsitikimų. Svarbu keistis, išsivaduoti nuo aplinkinių įtakos. Naudinga, pasitelkiant į pagalbą mineralus, medžius, papildyti energijos atsargas, atlikti jogos pratimus, gaminti vaistus. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 26 d.gimęs žmogus  pasižymi literatūriniais ir komerciniais gebėjimais. Turi puikiai išvystytą intuiciją, gal net aiškiaregystės dovaną. Šią naktį pradėtą vaiką lydės aplinkinių meilė ir globa. Jis bus geraširdis galiūnas, šiek tiek nevikrus, bet protingas ir taurus.

27d. (24, nuo 0 val. 54 min. 25 Mėnulio dienos)

Tai puikus laikas keliauti, smulkiems reikalams tvarkyti. Patariama sportuoti, apsivalyti dvasiškai. Tačiau reikėtų neskubėti – įsiklausyti, ką sako vidinis balsas. Sapnai nesipildo. Rugpjūčio 27 d. gimęs žmogus blaiviai mąsto, jautriai reaguoja į jį supančią aplinką ir yra labai atsidavęs savo darbui. O šią naktį pradėtas vaikas bus apdovanotas intuicija, išmintimi. Svarbiausia, kad jis nepatikėtų, jog bet koks tikslas pateisina priemones.

28 d. (25, nuo 01 val. 49 min. 26 Mėnulio dienos)

Šauni diena, kai kuriems lemianti ypatingą sėkmę, o kitiems tiesiog turiningą poilsį. Tačiau reikėtų vengti intrigų, tuščių kalbų, apkalbų ir neišlaidauti. Tinkamas metas žmonių blogiui pažinti ir nutraukti netinkamus ryšius. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 28 d.gimęs žmogus – darbštus ir protingas. Jis stengiasi argumentais pagrįsti savo žodžius ir darbus. Šią naktį pradėtą vaiką lydės garbė, šlovė ir laimėjimai. Tačiau per didelis garbės troškimas gali jį sužlugdyti.

29 d. (26, nuo 02 val. 52 min. 27 Mėnulio dienos)

Tinkamas laikas finansinėms operacijoms, maloniems susitikimams, pramogoms, kultūriniams renginiams. Galite atsikvėpti, gėrėtis gamta ir meno kūriniais. Reikėtų stebėti viską, kas vyksta aplinkui. Ženklai gauti šią dieną, pravers ateityje. Rekomenduojama gydytis, melstis, medituoti. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 29 d.gimęs žmogus gyvenime pasinaudoja visomis galimybėmis. Mėgsta ne tik daug uždirbti, bet ir leisti pinigus. Šią naktį pradėtas vaikas bus mylimas ir saugomas. Jo gyvenimui prasmę suteiks rūpinimasis artimaisiais.

30 d. (27, nuo 03 val.59 min. 28 Mėnulio dienos)

Šią dieną reikėtų skirti paprastiems ūkiškiems darbams. Palanku pasirūpinti būstu. Galite pirkti namą ar pradėti buto remontą. Patariama skleisti geras mintis ir valdyti emocijas. Nederėtų kirsti medžių, skinti arba dovanoti skintų gėlių. Pildosi sapnai. Rugpjūčio 30 d. gimęs žmogus – kuklus, uždaro būdo ir turi gerą skonį. Tačiau mėgsta kritikuoti kitus, manydamas, kad tuo labai jiems padeda. Šią naktį pradėtas vaikas bus labai savarankiškas, atkakliai tyrinės gyvenimo paslaptis. Deja, gali pasiduoti tinginystei ir nerūpestingumui.

31 d. ( 28,  nuo 05 val. 09 min. 29 Mėnulio dienos)

Tai viena pavojingiausių šio mėnesio dienų. Nepradėkite jokių naujų darbų, nieko net neplanuokite. Nutraukite nenuoširdžius ryšius. Vykite šalin blogas mintis. Pasisaugokite užpuolikų, nešvaraus vandens ir apsinuodijimų. Geriausiai būtų likti namuose, siaurame draugų ir šeimos narių ratelyje. Valdykite emocijas, deginkite žvakes, smilkalus. Sapnai pranašingi. Dantų gydyti ir operuotis nepatartina. Rugpjūčio 31 d. gimęs žmogus – ramus, garbingas, poetiškos sielos. Jis mėgsta aplinkinių dėmesį, domisi humanitariniais mokslais. Šią naktį pradėtas vaikas taps blogio įsikūnijimu arba bus pasmerktas kančioms.

Mėnulis Avine (20 d. nuo 22 val. 18 min. iki 23 d. 00 val. 19 min.)

Šiuo periodu žmonės tampa impulsyvūs, priima skubotus ir netikėtus sprendimus. Išryškėja agresyvumas ir egocentrizmas. Palankus laikas pradėti įgyvendinti drąsius ir rizikingus projektus. Manoma, kad tokiu laiku suaktyvėja inkstų, šlapimo pūslės veikla, todėl juos intensyviai gydyti ar operuoti vertėtų būtent dabar. Šiuo metu visiškai nepalanku gydyti ar operuoti galvos srityje esančių organų. Taigi nepatartina gydyti, traukti ir protezuoti dantų. Pasistenkite mažiau skaityti, žiūrėti televizorių, dirbti kompiuteriu. Žodžiu, nepervarkite – dabar centrinė nervų sistema itin jautri, nusilpusios akys.

Mėnulis Jautyje (23 d. nuo 00 val. 19 min. iki 25 d. 02 val. 39 min.)

Šiuo periodu gali kamuoti nuobodulys, iniciatyvos stoka, bus sunku pajudėti iš vietos. Pažeidžiama gerklė ir visa endokrininė sistema (išskyrus prostatą). Nepatartina intensyviai gydyti ir operuoti  kaklo, gerklės, ausų, pakaušio ir viršutinių kvėpavimo takų. Pavojinga šalinti pigmentines dėmes kaklo srityje, atlikti įvairias balso stygų procedūras. Venkite injekcijų ir kraujo perpylimų. Badauti nereikėtų, tačiau vartokite tik kokybiškus ir šviežius maisto produktus. Tai palankiausias laikas įvairioms lytinių organų operacijoms ir procedūroms.

Mėnulis Dvyniuose (25 d. nuo 02 val. 39 min. iki 27 d. 06 val. 06 min.)

Šiuo periodu žmonės tampa nepastovesni nei paprastai. Praktiniai reikalai aukojami intelektualių malonumų naudai. Kai kam bus sunku kvėpuoti. Daugelis negerai jausis tvankiose ir neišvėdintose patalpose, gali kamuoti dusulys, todėl daugiau laiko praleiskite gryname ore. Patartina neoperuoti plaučių, bronchų, trachėjos, pečių, rankų. Nepageidautinos visos kvėpavimo organų procedūros, kvėpavimo pratimai. Visiems, dirbantiems kruopščius darbus rankomis, reikėtų dažniau ilsėtis.  Palanku intensyviai gydyti ir operuoti kepenis, tulžies pūslę, klubus, valyti kraują, atlikti donorystės ir kraujo perpylimo procedūras.

Mėnulis Vėžyje (1 d.  iki 2 d. 04 val. 11 min. ir 27 d. nuo 06 val. 06 min. iki 29 d. 11 val. 11 min.)

Mėnuliui keliaujant šiuo ženklu, žmonės tampa itin jausmingi, atsiranda stiprus noras pataikauti savo silpnybėms: daug ir skaniai pavalgyti, piktnaudžiauti stipriaisiais gėrimais. Šiuo metu itin jautrus skrandis, gali svyruoti rūgštingumas. Nepatartinos, skrandžio, kasos, kepenų, tulžies pūslės, krūtų, krūtinės ląstos ir diafragmos operacijos. Pavojų gali kelti nėštumo nutraukimas ir bioenergetinis gydymas. Patartina riboti cheminių vaistų, žalingų medžiagų vartojimą. Palankus laikas gydyti, traukti ir protezuoti dantis. Naudinga gydyti medžiagų apykaitos sutrikimus, šalinti iš organizmo šlaką, operuoti kojas, kelius, sausgysles. Daugiau pabūkite gryname ore.

Mėnulis Liūte (2 d. nuo 04 val. 11 min. iki 4 d. 10 val. 33 min. ir 29 d. nuo 11 val. 11 min. iki 31 d. 18 val. 22 min.)

Traukia pramogauti, linksmintis. Ypač naudingi ilgesni pasivaikščiojimai gryname ore. Jautresnė tampa širdis ir visa kraujotakos sistema, todėl stenkitės nepervargti, venkite didelio fizinio krūvio. Apsilankymą pirtyje atidėkite kitam kartui, kai Mėnulis bus Dvyniuose, Svarstyklėse ar Vandenyje. Nepatartina operuoti širdį, diafragmą, blužnį, stuburą. Palankus laikas gydyti nervų sistemos ligas, operuoti akis, sąnarius, kojų venas.

Mėnulis Mergelėje (4 d. nuo 10 val. 33 min. iki 6 d. 19 val. 56 min. ir 31 d. nuo 18 val.22 min. iki mėnesio pabaigos)

Puikus laikas iš pagrindų pasirūpinti sveikata, atlikti įvairius tyrimus, pradėti laikytis dietos, tvarkyti kasdienius namų reikalus. Šiomis dienomis ypač atidžiai rinkitės maistą, nes virškinimo organai taps itin jautrūs. Venkite kasos, žarnyno, tulžies pūslės, kepenų operacijų ir intensyvaus gydymo procedūrų. Naudinga valyti kraują, gydyti odos, kojų pėdų susirgimus. Ypač palankus metas kosmetinėms procedūroms, tačiau plastinės operacijos nerekomenduojamos.

Mėnulis Svarstyklėse (6 d. nuo 19 val. 56 min. iki 9 d. 07 val. 51 min.)

Palankus metas imtis meniškų darbų, puošti namus. Galima pradėti derybas. Tinkamas laikas plastinėms operacijoms atlikti, kirpti plaukus, gydyti ausis ir verti auskarus (pastarosios procedūros per pilnatį atlikti negalima). Lengviau atsikratysite antsvorio. Jautrūs inkstai, todėl pageidautina apriboti skysčių, ypač alkoholio vartojimą. Negerai gydyti ir operuoti inkstus, stuburą strėnų srityje, kasą ir endokrininę sistemą. Dėmesingesni vartojamam maistui ir vaistams turėtų būti sergantieji diabetu ir pankreatitu.

Mėnulis Skorpione (9 d. nuo 07 val. 51 min. iki 11 d. 20 val. 23 min.)

Tai stiprių emocijų metas. Žmonės įtaresni negu paprastai ir linkę niekuo nepasitikėti. Šiuo metu jautriausi ir labiausiai pažeidžiami lytiniai organai, storoji žarna, šlapimo pūslė. Derėtų vengti šių organų intensyvaus gydymo ir operacijų. Galimi apsinuodijimai, vidurių užkietėjimas. Todėl nepatartina valgyti riebaus aštraus maisto, gerti alkoholio.Tačiau palanku gydyti rinitą, šalinti adenoidus ir tonziles, gydyti ar operuoti kaklą, gerklę, stemplę, skydliaukę, viršutinius kvėpavimo takus.

Mėnulis Šaulyje (11 d. nuo 20 val.23 min. iki 14 d. 07 val. 11 min.)

Šaunus metas sportuoti ir patirti nuotykių. Žmonės tampa atviresni, labiau atsipalaidavę. Palankus laikas kvėpavimo pratimams, plaučiams, bronchams gydyti ir operuoti. Jautresnės kepenys, kasa, tulžies pūslė, todėl jų tirti ar operuoti nereikėtų. Be to, patartina vengti dubens, klubų operacijų. Tokiu metu blogai kreša kraujas, todėl kraujo perpylimo ir donorystės procedūras geriau atidėti vėlesniam laikui.

Mėnulis Ožiaragyje (14 d. nuo 07 val. 11 min. iki 16 d.14 val. 52 min.)

Mėnuliui keliaujant šiuo ženklu gali kamuoti pesimistinės nuotaikos, nuovargis, baimės, peršalimai. Dažnai paūmėja reumatizmas, odos ir visos lėtinės ligos. Labiausiai pažeidžiami kaulai. Jie tampa trapūs, todėl didesnė kaulų lūžių tikimybė. Pavojinga manualinė terapija. Nepatartinos kelių sąnarių, blauzdikaulių, stuburo, sausgyslių, žandikaulių operacijos. Nevertėtų taisyti, traukti ir protezuoti dantų. Tačiau palanku gydyti ar operuoti skrandį, krūtis, diafragmą. Naudingas badavimas, dietos, kvėpavimo pratimai.

Mėnulis Vandenyje (16 d. nuo 14 val.52 min. iki 18 d. 19 val 34 min.)

Manoma, kad šis Mėnulio periodas yra magiškas. Itin veiksmingos įvairios vandens procedūros: pirtys, vonios, maudynės. Šiuo metu daug naudos duotų magnetinis vanduo, pratimai stiprinantys širdį, širdies kraujagyslių sistemą. Jautresnės akys, nervų sistema, galimi nerviniai tikai. Nepatartina operuoti apendicito, galvos smegenų, sausgyslių, venų, antkaulio blauzdų srityje.

Mėnulis Žuvyse (18 d. nuo 19 val. 34 min. iki 20 d. 22 val. 18 min.)

Nemalonus periodas, kupinas nesusipratimų, jausmų painiavos, nepaaiškinamų situacijų. Šiuo metu nerekomenduojama gerti daug skysčių, ypač svaigiųjų gėrimų. Pažeidžiama oda, padidėjusi alerginių ir grybelinių susirgimų tikimybė. Jautresnės kojų pėdos, todėl patartina mažiau vaikščioti, avėti tik patogius batus, nesušalti kojų. Nepalankus laikas bioenergetiniam gydymui, klizmoms, kojų masažui ir operacijoms. Taip pat nereikėtų vartoti cheminių vaistų, ypač psichotropinių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus