visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skardinė tvora – ilgaamžis ir estetiškas sprendimas, kuris nepūna, nerūdija ir nereikalauja papildomos priežiūros

Varstomi plieniniai garažo vartai ir skardinės tvoros – pagal kliento pageidavimus Varstomi plieniniai garažo vartai ir skardinės tvoros – pagal kliento pageidavimus

Klientams, kurie nori tokios tvoros, kuriai nereikės jokios papildomos priežiūros, UAB „Metalika“ rekomenduoja tvoras ir skardos.  Skardinė tvora – ilgaamžis sprendimas, kuris bėgant laikui nepūna ir nerūdija. Tokios tvoros nereikia dažyti, ją lengva plauti ir prižiūrėti.

UAB „Metalika“ skardinius tvorų elementus gamina iš 0,5 mm arba iš 0,55 mm storio skardos. Kad elementas būtų tvirtas – išprofiliuojamos standumo briaunos.

Tai pat įmonė gali pagaminti ir visus reikalingus priedus: tvoros stulpus, skersinius, varžtus, kampukus, kniedes. Stulpai ir skersiniai gali būti cinkuoti arba spalvoti (stulpai ir skersiniai yra ne dažyti, o padengti ta pačia skarda kas smarkiai prailgina tvoros tarnavimo laiką).

Skardinės tvoros

UAB „Metalika“ gali pagaminti ir vartus bei vartelius pagal jūsų užsakymą, kurie puikiai derės prie tvoros.

Skardinės tvoros

Skardinės tvoros techniniai duomenys:

Plotis – 12 cm.

Profilio aukštis – 1,8 cm.

Ilgis pagal kliento pageidavimą

Standumo briaunos.

UAB „Metalika“ pagaminti tvorų elementai tarnaus Jums ilgai ir suteiks kuo mažiau rūpesčių.

Renkantis, kokia tvora tverti sklypą, svarbu atsižvelgti į namo ir sklypo dydį. Kuo mažesnis sklypas, tuo tvora turėtų būti žemesnė. Vertėtų atkreipti dėmesį į bendrą kvartalo stilių. Gražu, kai fasadinę dalį riboja atviresnė tvora, kad praeinantys ar pravažiuojantys matytų sutvarkytą aplinką. Tačiau, jei sklypas triukšmingoje vietoje, verta statyti uždaresnę tvorą, kad triukšmas sklype susilpnėtų. Uždaresnė tvora padeda išvengti ir nepageidaujamų pašalinių žvilgsnių.

Skardinės tvoros

Įmonėje UAB „Metalika“ gaminamais plieniniais tvorų elementais galima suprojektuoti ir atvirą, ir uždarą tvorą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus