visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Poliuretano dekoro elementai grožio salonų interjere – nuo subtilumo iki prabangos

Poliuretano dekoro elementai grožio salonų interjere – nuo subtilumo iki prabangos Poliuretano dekoro elementai grožio salonų interjere – nuo subtilumo iki prabangos

PATIKIMAS TURTAS, UAB Classic Line Decor

classiclinedecor.com

judekimlauke.lt

Grožio salonas – vieta, glaudžiai siejama su estetikos pojūčiu. Čia apsilankęs klientas, prieš įvertindamas specialisto darbą, dažniausiai atkreipia dėmesį į aplinką – sienų spalvas, baldų išdėstymą bei kitas interjero detales. Norėdami, kad klientas salone jaustųsi jaukiai, jų savininkai skiria vis daugiau dėmesio vidaus apdailai ir renkasi unikalius dekoro elementus.

Sienų apdailoje atsiranda vietos prabangai

Šiandien grožio studijose galima rasti tiek klasikinės, subtilios sienų apdailos pavyzdžių, tiek prabanga dvelkiančių interjero akcentų. Tačiau kuklumas vis dažniau lieka nuošalyje – salonai, norėdami suteikti interjerui išskirtinumo, renkasi nestandartinius dizaino sprendimus ar puošnias dekoro detales. Pavyzdžiui, rafinuotus sienų rėmelius ar aksesuarus, juostas su įvairiais ornamentais.

Juostos sienoms dekoruoti – itin pamėgtos prancūzų dizainerių, puikiai gebančių praskaidrinti subtilų grožio salonų interjerą puošniais dekoro elementais. Įkvėpimo iš jų semiasi ir lietuviai, kurie taip pat vis dažniau renkasi ornamentuotas sienų apdailos detales. Tokios puošmenos ne tik spinduliuoja elegancija, bet ir pagyvina erdvę. Tad drąsiai eksperimentuokite – kurkite naujus dekoro elementų derinius ir suteikite savo salono interjerui išskirtinį charakterį.

Poliuretano dekoro elementai grožio salonų interjere

Lubų dekoras – jokio nuobodumo

Vienas populiariausių grožio salonuose naudojamų lubų dekoro elementų – juostos luboms. Tai – elegantiška detalė, naudojama kampui tarp lubų ir sienų sušvelninti, suteikti luboms papildomos apimties. Juostos luboms ir gerai parinktas apšvietimas leis grožio salonui sužibėti naujomis spalvomis. Erdvė su šiomis detalėmis atrodys gilesnė, o interjeras – ne toks griežtas.

Norint suteikti salono interjerui žaismingumo, nenutolstant nuo solidaus įvaizdžio, galima rinktis įvairius lubų aksesuarus – detales su juostomis, gėlėmis, ornamentais, dekoratyvines rozetes ar kitas puošmenas. Tokie dizaino sprendimai neleis Jūsų salono erdvei tapti nuobodžia, o klientai galės mėgautis procedūromis jaukioje aplinkoje.

Veidrodžių svarba

Grožio studijų savininkai veidrodžiams skiria ypatingą dėmesį. Juk tai – vienas pagrindinių salono elementų, galintis sukurti didesnės erdvės įspūdį ar pagerinti apšvietimą. Todėl renkantis veidrodį, svarbu atkreipti dėmesį į jo formą, dydį ir stilistiką. Jeigu grožio studijoje gausu dekoro elementų, nederėtų rinktis pernelyg įmantrių veidrodžių. Ir priešingai, jeigu patalpoms trūksta unikalių akcentų, tegul veidrodis tampa ne tik darbo įrankiu, bet ir puikia puošmena. Ypač stilingai atrodo veidrodžiai, dekoruoti sieninėmis juostomis ar dekoratyviniais kampukais.

„Classic Line Decor“ poliuretano dekoro elementai grožio salonų interjerui

Poliuretano dekoro elementai grožio salonų interjere

„Classic Line Decor“ kolektyvas sukaupė beveik 10-ties metų darbo patirtį su interjero puošybos elementais bei subūrė bendradarbiaujančių architektų bei meistrų ratą, kad poliuretano kolekcijos elementai suteiktų interjerui jaukumo, puošnumo ir užbaigtumo.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus