visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Mediniai langai – kodėl verta rinktis medinius langus?

Mediniai langai – kodėl verta rinktis medinius langus? Mediniai langai – kodėl verta rinktis medinius langus?

Medinius langus dažniausiai renkasi tie žmonės, kurie turi išskirtinį stilių, vertina natūralumą, siekia sukurti jaukią aplinką. Plati spalvų paletė, formų ir dydžių įvairovė, galimybė rinktis medienos rūšį – tai savybės, dėl kurių ir architektai, ir dizaineriai vis dažniau pataria rinktis medinius langus ar duris.

Juk medis viena iš seniausių ir patikimiausių medžiagų žmonijos istorijoje, o kokybiški, šilti ir gražūs mediniai langai suteiks Jūsų namams jaukumo, šilumos, natūralumo ir solidumo.

Šiuolaikinių langų mediena yra specialiai suklijuota ir trijų sluoksnių tašo, todėl jos atsparumas deformacijai atitinka pačias griežčiausias medžio gaminiams taikomų standartų normas. Mediniai langai gali būti gaminami iš aukštos kokybės šiaurės šalių pušies ir raudonmedžio bei tradicinio ąžuolo ir kitų medžių. Medis gali būti lakuojamas daugiau kaip 20 lako atspalvių, dažomas daugiau nei 200 spalvų arba dengiamas aliuminio dangteliais, kurie taip pat gali būti dažomi įvairiausiomis spalvomis arba anoduojami. Vidų bei išorę galima lakuoti arba dažyti skirtingomis spalvomis.

Mediniai langai gali būti gaminami iš dygiuotos ir nedygiuotos medienos „Euro 68“, „Euro 78“, „Euro 84“, „Euro 110“, skandinaviškų (atsidarančių į lauką) ar kitų profilių.

Kokybiški mediniai langai yra ženklinami CE ženklu ir turi atitikti griežčiausius Europos Sąjungos reikalavimus. Šie reikalavimai, siejami su iš anksto numatomais poveikiais:

- mechaniniu atsparumu ir pastovumu;

- gaisrine sauga;

- higiena, sveikata ir aplinkos apsauga;

- saugiu naudojimu;

- apsauga nuo triukšmo;

- energijos taupymu ir šilumos išsaugojimu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus