visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikiniai langai Schuco – šilti ir ilgaamžiai langai

Plastikiniai langai Schuco – šilti ir ilgaamžiai langai Plastikiniai langai Schuco – šilti ir ilgaamžiai langai

DRŪTAS, UAB

www.drutas.lt

„Schuco“ langai simbolizuoja ne tik pažangų funkcionalumą, bet ir gyvenimo kokybę bei estetiką. Dėl savo unikalių, lenkiančių kitas sistemas, savybių, UAB „Drūtas“ plastikinių langų gamybai pasirinko būtent šios, Vokietijos kompanijos „Schuco“ plastikinių langų ir durų sistemas. Taigi, kokiomis savybėmis pasižymi „Schuco“ langai?

Pritaikyti specialiai Jūsų namams

Akivaizdus langų individualumas yra matomas iš pirmo žvilgsnio. „Schuco“ sistemų langų profiliai sujungia funkcionalumą su nesenstančia estetika. Sumaniosios technologijos harmoningai dera su įvairiomis formos ir spalvų pasirinkimo galimybėmis. Kad kiekvienas pastatas turėtų unikalų ir tik jam vienam būdingą stilių. „Schuco“ langų profiliai simbolizuoja novatoriškumą, kokybę bei įvairovę. Skirtingas medžiagas – aliuminį, plastiką ir plieną – galite derinti su daugybe formų, spalvų ir dizaino elementų. „Drūtas“ gaminamiems langams siūlo platų dizaino variantų spektrą. Priklausomai nuo rėmo medžiagos, galima panaudoti skirtingas paviršiaus dangas.

„Schuco“ privalumai:

  • geresnė savijauta dėl malonaus patalpos klimato;
  • ženkliai sumažėjusios išlaidos energijai;
  • aukštesnis saugumo ir komforto lygis.

Labai didelės taupymo galimybės

„Schuco“ langai leis Jums užtikrinti efektyviausią energijos sunaudojimą. Su „Schuco“ langais Jūsų šildymo išlaidos akivaizdžiai sumažės. Papildomai sutaupyti galėsite tikslingo vėdinimo dėka.

Oro kondicionavimas ir vėdinimas

Su „Schuco“ jutikliais išvengsite tvankių patalpų, deguonies trūkumo ir koncentracijos stokos. Naujieji jutikliai patalpos klimatą reguliuoja natūralaus vėdinimo per atidarytus langus dėka arba lango ventiliatoriaus „Schuco VentoTherm“ pagalba parenka energetiškai racionaliausią ventiliacijos būdą. „Schüco VentoTherm“ leidžia užtikrinti kontroliuojamą oro apykaitą, nevarstant langų. Taip užtikrinsite, kad energijos sąnaudos, patalpos mikroklimatas bei oro kokybė išliktų tinkamiausiame lygyje. „Schuco“ vėdinimo sistemas galima diegti tiek naujuose, tiek renovuojamuose pastatuose.

Plastikiniai langai Schuco

Aukščiausi šiluminės izoliacijos rodikliai

Aukščiausius šilumos izoliavimo rodiklius pasieksite su „Schuco“ langais, kurių rėmų koeficientas Uf yra nuo 0,8 iki 1,6 W/(m2K). Šie puikūs rodikliai pasiekti, pvz. metalinių konstrukcijų statybos srityje praplėtus izoliuojančią zoną su poliuretanu užpildytu izoliatoriumi, patobulinus viduriniąją sandarinimo tarpinę bei įdiegus naujovišką stiklo įlaido šilumos izoliavimo technologiją.

Plastikiniai langai Schuco

Paprasta išvengti pavojų

„Schuco“ sistemos itin efektyviai padeda užtikrinti Jūsų saugumą, kartu būdamos nematomos. Jūs busite gerai apsaugoti nuo vėjo, kritulių, o taip pat nuo įsilaužėlių. Be to, juk dėl padidintos apsaugos nuo įsilaužimo neturi nukentėti langų profilių estetinė pusė. Asortimentą papildo išbaigto „Schuco“ dizaino rakinamos rankenėlės bei patogi užrakinimo stebėsenos sistema su grįžtamojo ryšio funkcija, skirta langų rakinimui išeinant.

Plastikiniai langai Schuco

Plati dizaino sprendimų erdvė

Išbaigti dizaino sprendimai pastatų išorei ir vidui – langams bei durims: galimybę šiems sprendimams atveria „Schuco“ rankenėlių dizaino linija.

  • Išbaigta rankenėlių šeimos dizaino linija langams, įėjimo ir slankiosioms durims.
  • Patogus varstymo elementų valdymas mechaniniu ir elektroniniu būdu.
  • Funkcionalus dizainas suteikia išskirtinę ir itin kokybišką išvaizdą.

Plastikiniai langai Schuco

Viskas automatizuota

Pastato automatikos sistema padeda užtikrinti geresnį gyvenimo komfortą. Pakaks vieno mygtuko paspaudimo, kad atidarytumėte ir uždarytumėte langą. Ir tik vieno žvilgtelėjimo, kad patikrintumėte, ar uždarėte visus langus. Įrengtos technologinės sistemos pagalba galėsite valdyti elektroninį langų varstymo ir užrakinimo kontrolės mechanizmą, natūralų ir automatinį vėdinimą bei varikliu valdomą saulės bei akinimo kontrolės elementą.

Pabjurus orui, kritulių jutikliai automatiškai uždaro visus langus. Atidaryti mygtuko paspaudimu galėsite net ir didelių matmenų, sunkius slankiuosius elementus. „Schuco Wireless Control System“ Jums padės radijo bangų pagalba valdyti mechatroninius produktus, pvz. apsaugos saulės kontrolės ir apšvietimo sistemas. Tokią sistemą galima įdiegti ir renovuojamuose pastatuose.

Plastikiniai langai Schuco

UAB „Drūtas“ – tai lietuviško kapitalo įmonė, veikianti nuo 2004 m. Tai viena iš pirmųjų langų, durų ir stiklo konstrukcijų prekybos sistemų Utenos regione, kurios ištakos siekia ir 1995 metus. Bendrovė siūlo patikimus ir laiko patikrintus langus iš plastiko, klijuotos medienos, konstrukcijas iš berėmio stiklo, aliuminio, vartus, šarvuotąsias duris, ritinines užuolaidas, žaliuzes, tinklelius ir kitus aksesuarus. Pažymėtina  tai, jog įmonės specialistų galimybės ir ilgametė patirtis leidžia klientui pasiūlyti ir nestandartinius gaminius bei jų sprendimus. Taip pat galime atlikti visą paslaugos paketą, t.y. langą ne tik pagaminti, bet ir kokybiškai sumontuoti, atlikti lauko ir vidaus angokraščių rekonstrukcijos darbus bei nemokamai išvežti senus langus ir šiukšles.

Nuo 2010 m., įsigijus reikalingą įrangą, plastikiniai langai, durys ir kitos konstrukcijos yra gaminama bendrovės specialistų pagal Vokietijos koncerno „Schuco“ technologiją ir keliamus aukštus reikalavimus, kurie užtikrina gaminių kokybę. Gaminiai atitinka ES saugumo reikalavimus ir yra žymimi CE ženklu. 2008 m. bendrovė buvo atestuota LR Aplinkos  ministerijoje ir suteikta teisė atlikti statinio statybos darbus ypatinguose statiniuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus