visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kada įtrūkusį automobilio stiklą reikia keisti, o kada remontuoti?

Kada įtrūkusį automobilio stiklą reikia keisti, o kada remontuoti? Kada įtrūkusį automobilio stiklą reikia keisti, o kada remontuoti?

AGN Stiklai, UAB

agnstiklai.lt

Kad vairavimo kokybė atitiktų mūsų lūkesčius, būtina rūpintis priekiniu automobilio stiklu. Jei ant stiklo atsirado pažeidimų, reikalingi jo remonto darbai. Jei matome, kad remontas problemos neišspręs, keičiame auto stiklus. „AGN Stiklai“ automobilių stiklų meistrai ragina pernelyg neskubėti ir visų pirma įvertinti stiklo taisymo galimybes, kadangi tai kur kas greitesnis, paprastesnis ir pigesnis pasirinkimas, grąžinantis stiklui jo tvirtumą ir kokybę.

Stiklo keitimo ir remonto darbai

Remonto darbai neatliekami tuomet, kai pažeidimas yra gana didelio skersmens, pernelyg nutolęs nuo stiklo krašto arba tiesioginėje vairuotojo regėjimo zonoje. Taip pat tais atvejais, kai pažeidimų kiekis yra gan didelis. Dėl šios priežasties, pastebėję pirmuosius pažeidimus, nieko nelaukite ir vežkite automobilį remontui. Nedideli stiklo pažeidimai bus pašalinti itin greitai (paprastai šis procesas reikalauja mažiau nei 15 minučių) ir pigiai, o jūs galėsite džiaugtis pirminiu stiklo tvirtumu. Be to, kuo greičiau automobilio stiklą parodysite meistrams, tuo didesnė tikimybė, kad pažeidimas nekels jokių rūpesčių ateityje, t. y. nesiplės, neapims didesnio stiklo ploto, į jį nepateks drėgmės ir nešvarumų.

Jei stiklo remonto darbai nepadės išspręsti problemos, teks galvoti apie stiklo keitimą. Primename, kad šis darbas privalo būti patikėtas kvalifikuotiems profesionalams, kadangi, priešingu atveju, rizikuosite tiek savo saugumu, tiek vairavimo komfortu, tiek stiklo tvirtumu ir kokybe.

Rūpinkitės automobilio stiklu

Siekdami pasirūpinti stiklo kokybe ir apsaugoti gaminį nuo pažeidimų, stenkitės vengti akmenuotų kelių, rūpinkitės stiklu žiemos metu (būtina reguliariai keisti stiklų valytuvų gumeles, naudoti aukštos kokybės ledo grandiklį). Jei ant stiklo pastebėjote pažeidimą, šią vietą užklijuokite lipnia juosta, kuri apsaugos nuo drėgmės, lietaus ir purvo. Jei pažeidimas atrodo purvinas, visų pirma pašalinkite nešvarumus. Pažeistą automobilį stenkitės apsaugoti nuo drėgmės (automobilio neplaukite), susisiekite su kvalifikuotais stiklų meistrais ir patikėkite automobilį į jų rankas. Profesionaliai atliktas remontas apsaugos nuo greitų stiklo keitimo darbų.

Kodėl verta rinktis „AGN Stiklai“

Stiklų keitimo įmonė „AGN Stiklai“ teikia platų paslaugų spektrą, į kurį įeina tokie pagrindiniai darbai: stiklų keitimas, stiklų remontas, stiklų pardavimas, automobilio langų tamsinimas plėvelėmis bei kitos paslaugos. Didelę patirtį sukaupę bei nuolatos tobulėjantys įmonės stiklų specialistai darbus atlieka operatyviai, profesionaliai ir laikydamiesi visų gamintojo nustatytų taisyklių bei stiklo keitimo proceso technologinių reikalavimų.

„AGN Stiklai“ sandėliuose turi „Saint-Gobain“, „Pilkington“, „AGC“, „Guardian“, „FYG“, „XYG“ ir kitų gamintojų transporto priemonių modelių stiklus. Bendradarbiaudami su keliais, laiko patikrintais ir geriausiais stiklų gamintojais, įmonė siūlo geriausią kokybę bei stiklų keitimo kainą.

„AGN Stiklai“ stiklų remontą ar stiklų keitimą atlieka ne tik kokybiškai, bet ir optimaliai greitai, kad jūs netrukus saugiai galėtumėte tęsti savo kelionę.

Jei domitės stiklų remonto kaina arba turite kitų su automobilio stiklo remontu susijusių klausimų – ilgametę patirtį turintys „AGN stiklai“ specialistai Vilniuje, Klaipėdoje ir Biržuose atsakys į visus jūsų klausimus ir suteiks išsamias konsultacijas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus