visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Geriamas kolagenas su vitaminu C – Jūsų grožio, jaunystės ir sveikatos išsaugojimui

Geriamas kolagenas su vitaminu C - Jūsų grožio, jaunystės ir sveikatos išsaugojimui Geriamas kolagenas su vitaminu C - Jūsų grožio, jaunystės ir sveikatos išsaugojimui

Tyrimais įrodyta, kad kolagenas turi svarbią reikšmę mūsų odos jaunystei ir sveikatai: kaulų, sąnarių, raumenų ir viso organizmo puikios būklės atstatymui ir išsaugojimui. Apie 75% mūsų odos sudaro kolagenas, kuris yra pagrindinis sąnarių – kremzlių, jungiamųjų audinių, sausgyslių, odos sudedamoji dalis. Šis baltymas yra gyvybiškai svarbus pagrindinei struktūrai, odos, kaulų, kremzlių, raumenų, sausgyslių, raiščių, audinių ir organų tinkamam funkcijų užtikrinimui.

Kolagenas ir elastinas – tai pagrindiniai odos baltymai, suteikiantys jai reikiamo tamprumo ir užtikrinantys tinkamą drėkinimo sistemą. Kolagenas formuoja odos ląsteles, suteikdamas infrastruktūrą elastinui ir hialurono rūgščiai. Jis atsako už odos ir kitų audinių elastingumą, sąnarių lankstumą. Kolageno dėka galima ženkliai sumažinti raukšlių kiekį ir pagerinti odos būklę.

Progresuojantis kolageno trūkumas – įvairių sveikatos problemų ir prastėjančios odos išvaizdos priežastis. Senėjimo procesas, blogi mitybos įpročiai, stresas, rūkymas, tarša ir sumažėjęs kolageno lygis įtakoja mūsų sąnarių ir odos sveikatą. Todėl, norint palaikyti veiksmingą organų funkcionavimą ir odos sveikatą, būtina užtikrinti reikiamą kolageno lygį organizme.

Papildykite savo organizmą sveikata ir jaunyste geriamu „EnergyBody“ kolagenu su vitaminu C!

„EnergyBody“ kolagenas papildytas vitaminu C – tai puikiai pasisavinamas jaunystės, grožio ir sveikatingumo užtaisas. Nuo šiol su dar saugesniu saldikliu – Stevia !

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus papildų sportui, sporto, sporto medicinos inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Siekiame, kad klientai liktų patenkinti. Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus