visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vitaminai ir maisto papildai sportui NeoLife – sporto pergalėms ir jėgų kupinai kasdienybei

Vitaminai ir maisto papildai sportui NeoLife – sporto pergalėms ir jėgų kupinai kasdienybei Vitaminai ir maisto papildai sportui NeoLife – sporto pergalėms ir jėgų kupinai kasdienybei

NeoLife nepriklausomas konsultantas Rimvydas Bajorinas

provitaminai.lt

„NeoLife“ vitaminai ir maisto papildai sportui – koncentruoti, švarūs ir veiksmingi, be dopingo, be chemijos, be nepageidaujamo šalutinio poveikio produktai sukurti besirūpinantiems sveikata ir puikia savijauta.

Daugelis gyvename aktyvų gyvenimą itin įtemptu ritmu – įtampa darbe, mažai poilsio, įvairios veiklos, miego stoka, išbalansuoja organizmą. Dėl spartaus gyvenimo tempo, tinkamai mitybai ir jos planavimui neteikiame daug reikšmės, kas kartu su poilsio stoka lemia vitaminų ir mikroelementų disbalansą organizme. Nevisavertė mityba neužtikrina visų reikalingų medžiagų, kurių reikia sveikatai. Todėl svarbu kiekvieną dieną savo organizmą papildyti reikalingais vitaminais ir mineralais. Tuomet „NeoLife“ aukštos kokybės maisto papildai tampa tikrai puikiu pasirinkimu.

Vitaminai ir maisto papildai sportui NeoLife

Sukurta gamtos ir pagrįsta mokslu – „NeoLife“ filosofija

„NeoLife“ steigėjas Jerry Brassfield vaikystėje nepasižymėjo puikia savijauta – įvairios sveikatos problemos buvo dažnos palydovės. Situacija pasikeitė, kai jo mityba buvo papildyta kokybiškais maisto papildais. Ilgainiui Jerry dalydamasis savo gyvenimo istorija netruko pastebėti, jog sprendimų, kaip pagerinti mitybą ir drauge savijautą, ieško daugybė žmonių. Troškimas padėti kitiems ir dalijimasis savo žiniomis bei patirtimi ilgainiui virto verslu. O tikėjimas tuo, ką darai, ir begalinis noras daryti teigiamą poveikį kitų gyvenimams suponavo, jog namuose gimęs nedidelis verslas šiandien yra pasaulinio lygio kompanija, pelniusi pripažinimą ir klientų simpatijas.

Kertiniu   savo   produktų  išskirtinumu   įmonė   akcentuoja   sveikų,  natūralių   ir   aukštos kokybės ingredientų naudojimą produktų gamyboje, kur kiekvienas procesas yra apgalvotas, tikslingas ir atitinkantis aukščiausius kriterijus.

„NeoLife“ produkcijos kelias prasideda nuo indėlio žymiausių mokslininkų, mitybos specialistų, ieškančių veiksmingiausių sprendimų. Įmonės technologai atlieka itin reikšmingą darbą atrinkdami tik gryniausias ir aukščiausius standartus atitinkančias žaliavas. Nuolatinis jų tyrimas, siekiant įsitikinti, jog nėra galimai žalingų komponentų, užtikrina galutinių produktų saugumą ir veiksmingumą.

Vitaminai ir maisto papildai sportui NeoLife

Sportininkams jėgų suteikia „NeoLife" vitaminai ir maisto papildai

Maisto papildai – puikus papildomas vitaminų, mineralų ir kitų naudingų medžiagų šaltinis. Žinoma, kiekvienas besirenkantis maisto papildus turėtų žinoti – kad ir kokie kokybiški yra, jie negali tapti maisto pakaitalu. Tad į ką atsižvelgi renkantis maisto papildus?

Daugelis pasaulyje pripažintų sportininkų, tarp kurių ir Lietuvos atletas Tomas Bendoraitis renkasi „NeoLife“ produktus. Jei Jūs taip pat nuolat ir intensyviai sportuojate, naudinga būtų organizmą papildyti „NeoLife“ linijos papildais sportui. Šios kategorijos produktuose gausu baltymų gamybai svarbių amino rūgščių ir pačių baltymų, itin reikšmingų energijai, ištvermei bei kokybiškų raumenų struktūrai, jų atsistatymui po didelio fizinio krūvio.

Jei stokojate energijos, darbingumo, vargina prasta nuotaika ir nuovargis, rekomenduojame išbandyti „NeoLife Pro VitalityPlus“ vitaminų ir maistinių medžiagų šaltinį, kurio sudėtyje – tik natūralūs ir sveiki ingredientai, teigiamai veikiantys energiją bei aktyvumą: vaisiai, uogos, grūdai, daržovės ir žuvis.

Verta pagalvoti ir apie kokybiškus žuvų taukus, turinčius omega 3 riebalų rūgščių, kurios yra nepamainomas šaltinis normaliai širdies veiklai, smegenims, regėjimui. „NeoLife“ žuvų taukai „Omega-3 Salmon Oil Plus“ savo sudėtyje turi visas aštuonias svarbiausias omega 3 riebalų rūgštis. Tai bus puikus pasirinkimas sportuojantiems ir ne tik, jie saugūs vartoti net ypatingais gyvenimo laikotarpiais, pavyzdžiui, besilaukiant.

Kalcio, magnio ir vitamino D trijulė – ypatingas derinys kaulams, o vitaminas D ir kone visoms organizmo funkcijoms. Kalcio absorbcija organizme lėtėja vyresniame amžiuje, todėl vartoti jo papildomai labai svarbu. Kalcis, magnis ir vitaminas D – puiki pagalba normaliai Jūsų kaulų ir dantų būklei palaikyti, taip pat energijai, raumenų funkcijai.

Nevisavertė mityba, tam tikros ligos, fizinio aktyvumo stoka, kai kurių vaistų vartojimas, apsinuodijimas išbalansuoja žarnyno mikroflorą. Tai pasireiškia pilvo pūtimu, spazmais, skausmu, pykinimu ir kitais virškinimo sutrikimais. Jei vargina minėti simptomai, tikslinga mitybą papildyti gerųjų bakterijų turinčiais papildais. „NeoLife“ gerosios bakterijos pasižymi daugybe gyvų ir naudingų mikroorganizmų. Viena kapsulė prilyginama net dešimčiai natūralaus jogurto porcijų, kurioje yra net penki milijardai penkių skirtingų rūšių naudingų gyvų mikroorganizmų, apsaugotų unikalia apsaugos sistema, užtikrinančia jų prasiskverbimą pro skrandžio rūgštis ir sėkmingą kelią iki pat žarnyno.

„NeoLife“ maisto papildai padės pasirūpinti savo sąnariais, kaulais, dantimis, širdies veikla, tinkamu nervų ir kitų sistemų funkcionavimu, regėjimu ir kitomis organizmo funkcijomis, taip pat įgauti daugiau energijos, ištvermės ir lengviau siekti maksimalių rezultatų sporte. Visi papildai gaminami tik iš natūraliai gamtoje randamų ingredientų, sveikų, išgrynintų ir atskleidžiančių plačiausią naudingųjų savybių spektrą.

„NeoLife“ vitaminai ir maisto papildai – užtikrinta ir patikrinta kokybė

„NeoLife“ produktai atitinka visus kokybiškų maisto papildų reikalavimus ir yra idealus būdas papildyti kasdienę mitybą reikalingomis medžiagomis. „NeoLife“ – tai oficiali, daugiau kaip šešis dešimtmečius sėkmingai veikianti, pasauliniu lygmeniu pelniusi pripažinimą ir užimanti aukštas pozicijas maisto papildų rinkoje, kompanija, siūlanti išskirtinės kokybės, saugius produktus.

Specializuotoje vitaminų bei maisto papildų e-parduotuvėje ProVitaminai.lt pristatomi aukščiausios kokybės „NeoLife“ papildai, ekologiška ir natūrali kosmetika bei ekonomiškos ir draugiškos žmogui bei gamtai švaros prekės.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus