visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dulkių siurblys-robotas su šluoste BVC – iš kurio šiukšlės automatiškai transportuojamos į centrinį dulkių siurblį

Dulkių siurblys-robotas su šluoste BVC – iš kurio šiukšlės automatiškai transportuojamos į centrinį dulkių siurblį Dulkių siurblys-robotas su šluoste BVC – iš kurio šiukšlės automatiškai transportuojamos į centrinį dulkių siurblį

UAB „Ventuvis“ atstovaujami vokiečių kompanijos „BVC Inernational“ puikaus dizaino ir išskirtinės kokybės centriniai dulkių siurbliai su elektroniniu valdymu, jau ilgą laiką pažįstami ir naudojami Lietuvoje. Klientams, pageidaujantiems, kad grindys jų namuose būtų kasdien siurbiamos automatiškai, įmonė pristato naujieną – „BVC Robot“ dulkių siurblį-robotą su šluoste. Šis automatizuotas siurblys-robotas užtikrins visapusišką švarą ir komfortą – susiurbtos dulkės ir šiukšlės automatiškai transportuojamos į centrinį dulkių siurblį!

Dulkių siurblys-robotas su šluoste BVC

  • Lengvas programų valdymas naudojant iOS arba Android. Dulkių siurblys-robotas su šluostės funkcija turi įvairius valymo režimus, kuriuos galima nustatyti telefono ar planšetinio kompiuterio valdymo programėlės pagalba.
  • Automatinio įkrovimo ir ištuštinimo stotelė. Dulkių siurblio-roboto prijungimo stotyje yra automatinio savaiminio išsituštinimo funkcija, kuri išleidžia dulkes ir šiukšles tiesiai į pagrindinį centrinį dulkių siurblį ir įkrauna akumuliatorių.
  • Reguliuojama dulkių siurblio-roboto siurbimo galia – 2700 PA.
  • Dulkių siurblys-robotas tinka visų rūšių kietoms grindims ir kilimams.
  • Sumontuotas HEPA 13 filtras.
  • Robotas turi 2 ilgus šepečius abiejose pusėse, kad pasiektų nešvarumus iš visų kampų.
  •  Siurbimas ir valymas gali būti atliekami vienu metu.

Dulkių siurblys-robotas su šluoste BVC

Dulkės ir šiukšlės automatiškai transportuojamos į Jūsų BVC centrinį dulkių siurblį. Kaip tai veikia?

  • Ištuštinus dulkių konteinerį dulkių siurblys-robotas bus automatiškai siunčiamas toliau valyti ten kur jis sustojo prieš grįždamas į įkrovos stotelę.
  • Kiekvienos dienos valymo grafikas gali būti užprogramuotas pagal poreikius.

Dulkių siurblys-robotas su šluoste BVC

UAB „Ventuvis“ atstovauja Vokietijos kompanijos „BVC Inernational“ produkciją: puikaus dizaino ir išskirtinės kokybės centrinius dulkių siurblius su elektroniniu valdymu, jų priedus, eksploatacines ir montavimo medžiagas. Įmonės pristatomi „BVC“ centriniai dulkių siurbliai išskirtiniai savo kokybe ir patikimumu. Centrinių dulkių siurblių gamybos lyderės Vokietijoje, įmonės „BVC Inernational“ gaminamuose centriniuose dulkių siurbliuose pritaikyti techniniai patobulinimai, su kuriais sistema yra ne tik patogi eksploatuoti, bet ir turi gerą garso izoliaciją. Visi „BVC“ prietaisai montuojami  su integruotu aukštos kokybės varikliu. „BVC“ siurblių varikliai skleidžia nuo 60 iki 62 dB garsą – tai reiškia, kad centrinis dulkių siurblys neviršija įprastinio kilnojamo siurblio triukšmo.

Visos siurbliuose naudojamos detalės ir mazgai pagaminti išskirtinai Vokietijoje. Centrinio dulkių siurblio sistemos vamzdžiai gaminami iš PVC, tačiau medžiagos sudėtis skiriasi nuo įprastinių ventiliacijos ar vandentiekio vamzdžių. Vamzdžių sienelės gaminamos iš specialaus plastiko, mažinančio statinių krūvių susidarymą. Oro srautas juda ypač dideliu greičiu, todėl visos dulkės ir mikrodalelės neužsilaiko ant sienelių. Vieną iš „BVC“ centrinio dulkių siurblio modelių galima montuoti net lauke ir eksploatuoti šaltuoju metų laiku. „BVC“ siurbliai turi patogų siurbimo traukos reguliatorių, kuris leidžia reguliuoti siurbimo jėgą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus