visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC – puikus sprendimas parduotuvėms, viešbučiams ir kitoms pramonės šakoms

Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC – puikus sprendimas parduotuvėms, viešbučiams ir kitoms pramonės šakoms Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC – puikus sprendimas parduotuvėms, viešbučiams ir kitoms pramonės šakoms

UAB „Ventuvis“ atstovauja Vokietijos kompanijos „BVC Inernational“ produkciją ir pristato „BVC“ centrinius dulkių siurblius tiek pramonei tiek namams. „Ventuvis“ asortimente „BVC“ puikaus dizaino ir išskirtinės kokybės centriniai dulkių siurbliai su elektroniniu valdymu, jų priedai, taip pat eksploatacinės ir montavimo medžiagos. Įmonė teikia visas vamzdynų montavimo bei garantinio ir pogarantinio aptarnavimo paslaugas.

„BVC“ pramoniniai centriniai dulkių siurbliai – tai pažangus būdas pramoninių bei komercinių patalpų valymui. Ši vienkartinė investicija itin palengvins valymą, veikia nepriekaištingai ir tyliai, pašalina kenksmingas dulkes, greitai montuojamas jums patogioje vietoje: pagalbinėse patalpose, katilinėje, sandėlyje ar bet kurioje ūkinėje patalpoje. Platus šepečių komplektas užtikrina tinkamą siurbimą visų rūšių grindims, plytelėms, kilimams, baldų apmušalams ar automobilio salonui. Sistemos vamzdžiai gali būt montuojami grindyse, sienose ar palubėje. Centrinis dulkių siurblys užtikrina higienišką aplinką be dulkių ar dulkių erkučių, žiedadulkių, mikroskopinių dalelių ir kitų alergenų. Šios medžiagos yra pašalinamos per filtravimo sistemą ir oras išstumiamos į lauką.

Pramoninis dulkių siurblys „BVC BASIC 4 KW“ – tai 4kW galingumo pramoninis dulkių siurblys. Siurblys turi nuotolinio starto funkciją, didelį 3m³ polyesterio filtrą, rankinį filtro valymą, nedidelius išorės matmenis. Šis siurblys yra puikus sprendimas tinkantis nedidelėms sistemoms, 1-2 vartotojams.

Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC

Pramoninis dulkių siurblys „BVC Industry 4000 Watt“ – tai 4kW galingumo pramoninis dulkių siurblys. Siurblyje sumontuotas „Vacon 100“ srovės srauto inverteris greičio kontrolės valdymui. Siurblys turi automatinį filtro valymą ir dviejų vamzdžių valymo funkciją. Siurblys puikiai tinka didesnėms sistemoms, 1-3 vartotojams.

Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC

Pramoninis dulkių siurblys „BVC Industry 5.500 Watt“ – tai 5,5 kW galingumo pramoninis dulkių siurblys. Siurblyje sumontuotas „Vacon 100“ srovės srauto inverteris greičio kontrolės valdymui. Siurblys turi automatinį filtro valymą ir dviejų vamzdžių valymo funkciją. Siurblys puikiai tinka didesnėms sistemoms, 1-4 vartotojams.

Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC

 

„F-Tank“ blokas – tai filtras, kuriame įrengtas automatinis apatinio liuko atidarymas / uždarymas (reikia suspausto oro). Standartiškai įrengtas automatinis filtrų valymas / pilnas dulkių maišo jutiklis ir viso filtro jutiklis. Filtrą galima montuoti ant grindų stovo / sienos stovo arba ant didžiojo maišo stovo.

Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC

„P serijos“ pramoninis dulkių siurblys, turintis „Vacon 100 Flow“ dažnio keitiklį, paruoštą automatiniam filtrų valymui ir dviem vamzdžių valymo vožtuvams. SD signalus galima naudoti kaip pasirenkamuosius.

Centriniai dulkių siurbliai pramonei BVC

„BVC“ pramoniniai centriniai dulkių siurbliai yra skirti naudoti įvairiose paskirties pramonės šakose (automobilių valyme, parduotuvėse, viešbučiuose ir t.t.).

Visi „BVC“ centriniai siurbliai yra gaminami Vokietijoje dešimtmečiais. Gera infrastruktūra, dokumentuotas ir sertifikuotas gamybos procesas padeda sukurti
aukščiausią kokybę.

Atsisiųskite pramoninių dulkių siurblių „BVC“ katalogą

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus