visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dėkliukas telefonui: kokie yra šio aksesuaro privalumai ir trūkumai?

Dėkliukas telefonui: kokie yra šio aksesuaro privalumai ir trūkumai? Dėkliukas telefonui: kokie yra šio aksesuaro privalumai ir trūkumai?

Daugeliui naudotojų, telefono dėklas yra būtinas aksesuaras, kuris ne tik padeda apsaugoti savo įrenginį nuo pažeidimų, bet ir padidina jo funkcionalumą ir suteikia išskirtinumo. Telefonų dėkliukai yra įvairių rūšių, todėl reikėtų nuspręsti, kurios dėkliukų savybės yra aktualiausios ir pagal tai išsirinkti tinkamą priedą savo išmaniajam įrenginiui. Pasistenkime išsiaiškinti dėkliuko telefonui privalumus ir trūkumus.

Telefono išvaizdos pasikeitimas. Gamintojai stengiasi gaminti gana neutralaus dizaino išmaniuosius telefonus, nes jų tikslas tą patį įrenginį padaryti tinkamą dideliam skaičiui naudotojų. Lengviausias būdas personalizuoti įrenginį – naudoti norimo dizaino dėklą. Prekyboje galima rasti įvairių formų, stiliaus ir iš skirtingų medžiagų pagamintų telefono dėklų. Jei nei vienas dėkliukas neatrodo tinkamas ar turite savo idėją, galima greitai pagaminti individualų dėkliuką su norimu atvaizdu.

Pritaikymas naudojimo būdui. Standartiniai telefonų modeliai yra skirti įprastoms naudojimo sąlygoms. Norint pritaikyti telefoną specialioms užduotims ar padaryti jo naudojimą patogesniu, naudojami tam sukurti dėkliukai. Jei telefoną naudojate arti vandens ar kyla pavojus telefonui sušlapti, galite telefoną patalpinti į specialų, hermetišką dėklą, kuris nepraleidžia drėgmės ir leidžia naudotis telefonu bet kokiomis sąlygomis. Jei dažnai su savimi turite banko kortelę, rinkitės dėklą su skyriumi kortelei. Tokiu būdu kortelė nepasimes ir visada bus kartu su mobiliuoju telefonu. Jei telefono paviršius slidus ir kyla pavojus jį pamesti iš rankų, naudokite silikoninį ar termoplastinio poliuretano dėklą, kurio paviršius malonus liesti ir neslidus.

Telefono apsauga. Vienas didžiausių dėkliuko privalumų – mechaninė telefono apsauga. Dėkliuko paviršiai sąveikauja su aplinka, todėl telefono korpusas išlieka nepaliestas. Telefono kritimo ar kito mechaninio pažeidimo atveju, papildomas dėkliuko sluoksnis apsaugo nuo pažeidimo telefono korpusą ir ekrano stikliuką. Skirtingos formos dėkliukai ne vienodai apsaugo telefoną, bet net pats ploniausias, vos pastebimas, skaidrus silikoninis dėklas, suteikia gerą saugos efektą.

Kokybiški telefonų dėklai ženklių trūkumų neturi. Kai kuriems naudotojams gali nepatikti, jog su dėklu, įrenginys tampa šiek tiek didesnių matmenų. Konkrečiam įrenginiui pritaikyti ir preciziškai pagaminti telefonų dėkliukai iš tavotel.lt neapsunkina telefono valdymo ir leidžia kartu naudoti kitus priedus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus