visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantavimas: Kuo dantų implantacija pranašesnė už kitus dantų atstatymo būdus?

Dantų implantavimas: Kuo dantų implantacija pranašesnė už kitus dantų atstatymo būdus? Dantų implantavimas: Kuo dantų implantacija pranašesnė už kitus dantų atstatymo būdus?

OMNIDENTA, UAB

Siekiant džiaugtis gražia ir tuo pačiu funkcionalia šypsena – dantų implantavimas modernioje odontologijos klinikoje "Omnidenta" ir  yra geriausias pasirinkimas. Suvokus viso proceso žingsnelius ir smulkmenas kur kas paprasčiau pavyks suprasti, kaip viskas vyksta ir kokią naudą paslauga gali atnešti. "Omnidenta" klinikos Panevėžyje specialistai pateikia esminius argumentus, kodėl būtina "atstatyti" dantis ir kuo dantų implantacija yra pranašesnė už kitus atstatymo būdus:

  • Dantų implantai užkerta kelią kaulo nykimui, kadangi visam žandikauliui yra perduodamas kramtymo darbas.
  • Svarbiausia, kad dantų implantavimo metu nepažeidžiami sveiki greta esantys dantys.
  • Dantų implantai visiškai nesiskiria nuo Jūsų natūralių dantų, tad niekas nežinos, kad esate po operacijos.
  • Dantų implantavimas atneša ilgalaikę naudą. Dažniausiai implantai funkcionuoja iki pat asmens gyvenimo pabaigos.

     

                     Dantų implantavimas: Kuo dantų implantacija pranašesnė už kitus dantų atstatymo būdus?

Netekus dantų ne tik asmens šypsena nebe tokia miela, kaip iki tol, tačiau tuo pačiu:

  • Sunku sukramtyti maistą;
  • Prastai sukramtytas maistas sukelia skrandžio problemas;
  • Nyksta žandikaulis, ko įtakoje veidas greičiau sensta ir praranda savo formą;
  • Nukenčia antagonistiniai dantys, kuriems nebelieka atramos.

Dantų implantavimas: Kuo dantų implantacija pranašesnė už kitus dantų atstatymo būdus?

Dantų implantavimo eiga:

Jeigu patikrinus paciento būklę matoma, kad procedūra jam gali būti atliekama – pradedamas neskausmingas ir gana nedaug laiko reikalaujantis darbas. Naudojama vietinė nejautra.

1 etapas. Atliekamas dantų implantavimas t.y. implantas įdedamas į žandikaulio kaulą. Vieno implanto tvarkymo trukmė apie 40 minučių. Sudėjus reikia laukti apie 3 mėnesius, kartais daugiau ir tuomet vėl atvykti kontrolinei apžiūrai pas chirurgą.

2 etapas. Ant implanto uždedamas plastmasinis (laikinas) danties vainikėlis.

3 etapas. Po 3-4 mėnesių plastmasinis (laikinas) danties vainikėlis pakeičiamas kitu, kuris visiškai nesiskiria nuo realių dantų.

Dantų implantavimas atliekamas greitai, asmuo nejaučia jokio diskomforto. Nereikia specialiai ruoštis procedūrai ir tuo pačiu po jos atlikimo žmogus nejaučia jokių nemalonių pojūčių. Tai paprasta, tačiau labai veiksminga procedūra.

Dažniausiai sakoma, kad dantų implantavimas leidžia problemas pamiršti iki pat gyvenimo pabaigos. Žinoma, tik tokiu atveju, jeigu tinkamai prižiūrėsite dantis ir visą burnos ertmę.

Profesionali odontologijos klinika Panevėžyje - "Omnidenta"

"Omnidenta" – profesionali ir moderni odontologijos klinika, kuri įsikūrusi Aukštaičių g. 80-5, Panevėžyje, visai šalia prekybcentrio „Vasaris“. "Omnidenta" klinikoje suteikiamos aukščiausio profesionalumo odontologijos paslaugos tokios kaip pacientų estetinis dantų plombavimas, dantų implatacija, dantų protezai ir protezavimas, endodontija mikroskopu, burnos chirurgija, vaikų dantų gydymas, burnos higiena, dantų balinimas, terapinis dantų gydymas ir kt. Odontologijos klinika Panevežyje siekia visus savo klientus padaryti laimingus ir leisti jiems vėl džiaugtis gražiais ir tvarkingais dantimis.   

"Omnidenta"  profesionalams svarbu, kad galutiniais dantų gydymo rezultatais klinikos klientai galėtų džiaugtis daug metų į priekį, todėl klinikoje naudojamos tik kokybiškos medicininės medžiagos bei pažangiausios technologijos, leidžiančios atlikti sudėtingus gydymo darbus itin kokybiškai. Panevėžyje esančioje klinikoje įrengti aukšto lygio gydomieji kabinetai su moderniomis odontologinėmis kėdėmis bei naujausia gydomąja kompiuterizuota odontologine įranga bei skaitmenine rentgeno diagnostikos aparatūra.     

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus