visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantai praradusiems visus dantis All-On-4 - greitas ir ekonomiškas sprendimas

Dantų implantai praradusiems visus dantis All-On-4 - greitas ir ekonomiškas sprendimas Dantų implantai praradusiems visus dantis All-On-4 - greitas ir ekonomiškas sprendimas

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Daug kas jau yra girdėjęs apie unikalų sprendimą bedančiams žandikauliams vadinamą „All-On-4“. Tai iš tiesų „stebuklingas“ išradimas - užtenka vienos dienos ir žmogus jau gali turėti stabilius, nenuimamus plastmasinius dantis, kad ir laikinus, nes tik po kelių mėnesių galima pritvirtinti galutinį protezą. Ir tam užtenka tik keturių implantų! Tai pats greičiausias ir ekonomiškiausias sprendimas  - sako odontologijos klinikos „Angitia“ vadovas.

Dantų implantai

Tiems, kurie jau pripratę prie išimamų protezų ir nenori jų atsisakyti dėl ekonominių priežasčių, bet norėtų, kad plokštelės laikytųsi geriau, yra sprendimas su dviem implantais bei užraktėliais prie jų. Tai leidžia atsikratyti klijų plokštelėms, bei diskomforto ir baimės, kad plokštelė krenta.

Plokštelė su dviem implantais bei užraktais

Dantų protezai praradusiems visus dantis - All-On-4

 

Apie odontologijos kliniką „Angitia“

Odontologijos klinikoje „Angitia“ savo paslaugas siūlo gydytojai, kurie dirba su naujausia įranga ir naudoja tarptautinių organizacijų sertifikuotas bei Lietuvoje aprobuotas medžiagas. Per ilgalaikę darbo patirtį sukaupta viskas, kas geriausia ir reikalingiausia. Klinikoje ypatingas dėmesys skiriamas dantų šaknų kanalų gydymui, kuris kontroliuojamas specialia įranga - apekso lokatoriumi ir kompiuteriniu rentgenu, nes netinkamas ir nesavalaikis dantų kanalų gydymas yra viena dažniausių danties praradimo priežasčių. Jei dantis prarastas, atliekamas aukštos kokybės protezavimas, o kai nenorima dantų šlifuoti - implantacija. Naudojant unikalią „Nobel Biocare“ metodiką „All-on-4“, pasidaro įmanomi „neįmanomi“ pokyčiai per vieną dieną.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus