visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šiuolaikiniai dantų protezavimo būdai greitai ir efektyviai atkuria tikrąją šypsenos vertę

Šiuolaikiniai dantų protezavimo būdai greitai ir efektyviai atkuria tikrąją šypsenos vertę Šiuolaikiniai dantų protezavimo būdai greitai ir efektyviai atkuria tikrąją šypsenos vertę

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Bendravimas su kitais žmonėmis yra neatsiejama gyvenimo dalis. Deja, nuskilęs ar iškritęs dantis bendrauti nepadeda, menkina savivertę. Ką ir kalbėti apie maisto kramtymo nepatogumus ar ilgalaikes prarastų dantų pasekmes. Situaciją išsprendžia dantų atkūrimas ir estetinė odontologija, – mintimis dalijasi Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ vadovas implantuojantis odontologas Mindaugas Gaučys, per 25 metus šimtams pacientų tobulai atkūręs dantis, sugrąžinęs šypsenas ir gyvenimo džiaugsmą.

Kai dantys tampa nepriekaištingai sveiki ir gražūs, žmogus ir pats aplink save mato daugiau grožio, tampa laimingesniu. Šalia pozityvaus žmogaus geriau jaučiasi ir jo artimieji, – konstatuoja odontologas ir vardija dantų grožį atkuriančius būdus, pradedant estetiniu nuskilusių ar kitaip defektuotų dantų plombavimu ir balto porceliano laminatėmis, baigiant visais odontologijai žinomais patvariais dantų protezavimo būdais ir tvirto balto cirkonio dantų implantais su viso gyvenimo garantija.

Profesionalūs, savo darbą išmanantys „Angitia“ odontologai įsigilina į kiekvieno paciento dantų problemą, bendrą burnos situaciją ir pažangiomis šiuolaikinėmis metodikomis bei medžiagomis sugydo dantis patikimai ir atsakingai. Kad pacientas galėtų džiaugtis atkurtais dantimis, lyg nuosavais kramtyti maistą ir žaviai šypsotis, dantų protezavimo srityje svarbi darni visuma: žinios, patirtis, šiuolaikinė įranga, aukščiausios kokybės medžiagos. Visa tai – „Angitia“ klinikos darbo kasdienybė.

Šiuolaikiniai dantų protezavimo būdai

Su sveika šypsena lengviau gyventi

Pažangios technologijos ir skirtingi dantų protezų tipai leidžia veiksmingai atkurti tiek vieną, tiek daugiau dantų ir likviduoti bet kokį diskomfortą. Darbą atlikus kruopščiai, sugrįžta ir patraukli šypsena. O ar pagalvojote, koks yra teigiamas baltų, taisyklingų dantų šypsenos vaidmuo Jūsų gyvenime?

Laimė. Dantų problemos nuotaikos nepakelia. O štai viską išsprendus ne tik imama šypsotis, bet ir apskritai jaučiamasi laimingesniu. Juk šypsena – tai pozityvumo atspindys. Kai dantys sveiki ir tvarkingi, tai ir šypsenoje daugiau tikros laimės.

Ilgalaikis grožis. Dantys nėra vien tik maisto kramtymo „įrankis“. Tai ir išvaizdos dalis. Dantų protezavimas – galimybė išvengti žandikaulio (o kartu ir veido formos) pokyčių. Protezuojant galvojama ne tik apie „čia ir dabar“, bet ir apie ateitį - Apie tai, kad odontologinės procedūros yra investicija į sveikatą bei grožį.

Didesnis pasitikėjimas savimi. Esama įvairių situacijų, kai susizgrimbama: „Ech, norėčiau atlikti, nuvykti, susipažinti, bet... trūksta danties. Gal tai pernelyg trauks dėmesį? Ką daryti?..“ Pavyzdžiui, esate kviečiamas kalbėti konferencijoje. Veikiausiai pagalvojate ne tik apie temą, pristatymo struktūrą, bet ir apie aprangą. O jei nulūžo ar iškrito dantis, turbūt kirba mintys ir apie jį? Šiuolaikiniai odontologijos metodai „Angitia“ klinikoje veiksmingai ir greitai grąžina šypseną, o kartu ir pasitikėjimą savimi.

Geras virškinimas. Dantys – pirmoji maisto stotelė. Jei maistas sukramtomas prasčiau, nei reikalinga virškinimo sistemai, ilgainiui gali turėti neigiamas pasekmes virškinimo sistemos veiklai. Blogai įsisavinamas maistas, apkraunami vidaus organai, atsiradę sutrikimai ilgainiui sąlygoja rimtesnes ligas. Todėl akivaizdu, kad laiku kreipiantis į odontologą išvengiama negalavimų ateityje.

Tai, apie ką turintis visus dantis žmogus dažnai net nepagalvoja, praradusiajam dantis tampa svajone. Tai visavertis gyvenimas, atkurtų dantų dėka sugrąžinamas klinikoje „Angitia“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus