visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Automatinis etikečių klijavimo įrenginys PRINTMARK PMG-120/HS – greitam klijavimui ant judančių produktų

Automatinis etikečių klijavimo įrenginys PRINTMARK PMG-120/HS – greitam klijavimui ant judančių produktų Automatinis etikečių klijavimo įrenginys PRINTMARK PMG-120/HS – greitam klijavimui ant judančių produktų

PRINTMARK GROUP, UAB

www.printmark.lt

„PRINTMARK GROUP“ projektuoja, gamina ir instaliuoja įvairias etikečių klijavimo mašinas. Šios įrangos integravimas į produkcijos gamybos linijas palengvins Jums etiketavimo ir ženklinimo procesus, sumažins rankinį darbą, pagreitins baigiamąsias prekių pakavimo operacijas.

Etikečių klijavimui ant judančių produktų viršaus, šonų ir apačios, įmonė siūlo lengvai prižiūrimą  automatinį etikečių klijavimo įrenginį „PRINTMARK PMG-120/HS“. „PRINTMARK PMG-120/HS“ etiketavimo įrenginio dizainas leidžia jį montuoti ant įvairių dirbančių gamybos linijų, klijuojant etiketes ant judančių produktų viršaus, šono ir apačios. Dėka paprastos bei patikimos konstrukcijos, naudojamo mikroprocesorinio valdiklio ir aukštos kokybės komponentų, „PMG-120/HS“ yra lengvai prižiūrimas ir aptarnaujamas. Atviras etikečių juostos pratempimo mechanizmas aplikatoriuje leidžia pakeisti etikečių ruloną per minimalų 1-2 minučių laiką. Panaudojant universalius laikiklius ir tvirtinimo stovą, „PMG-120/HS“ gali būti pasukamas bet kuriuo kampu ir lengvai integruojamas į produkcijos transportavimo liniją.

Automatinis etikečių klijavimo įrenginys PRINTMARK PMG-120/HS

„PRINTMARK PMG-120/HS“ automatinis etikečių klijavimo įrenginys

Klijavimo greitis: 1–60 m/min.

Etiketės plotis: 10–120 mm.

Etiketės ilgis: 10–250 mm.

Svoris: 13 kg.

Informacinių etikečių klijavimui su 90° pasukimu ant lanksčios pakuotės, integruojant sistemą į horizontalaus pakavimo mašiną, kurioje pakuotės rulonas randasi apačioje. „PRINTMARK“ taip pat pristato naująjį gaminį – etiketavimo įrenginį „PMG120 HS 90°“.

Automatinis etikečių klijavimo įrenginys PRINTMARK PMG-120/HS

„PRINTMARK PMG-120 HS 90°“ automatinis etikečių klijavimo įrenginys

Produkto dydis: maks. 350 × 100 mm; min. 40 × 35 mm.

Etiketės išmatavimai: maks. 120 × 250 mm.

Našumas: 1-40 m/min.

Kaip pramoninių ženklinimo sistemų ir medžiagų gamintojas, platintojas bei projektuotojas „PRINTMARK GROUP“ savo veiklą sėkmingai vysto nuo 1994‑ųjų metų. Su savo novatoriškais produktais įmonė siūlo klientams lanksčius, praktiškai orientuotus, kompleksinius sprendimus. Aukšta produktų kokybė bei reiklumas visame paslaugų ir serviso spektre leido įmonei „PRINTMARK GROUP“ tapti patikima pramonės partnere.

„Mes esame tam, kad palengvintume Jūsų veiklą ir suteiktume galimybę darbus atlikti sparčiau bei platesne apimtimi.“ – „PRINTMARK GROUP“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus