visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Juosiamosios etiketės - ideali reklaminė etiketė, ieškantiems taupių ir nestandartinių sprendimų

Juosiamosios etiketės - ideali reklaminė etiketė, ieškantiems taupių ir nestandartinių sprendimų Juosiamosios etiketės - ideali reklaminė etiketė, ieškantiems taupių ir nestandartinių sprendimų

PakMarkas, UAB

Juosiamosios etiketės - ideali reklaminė etiketė, ieškantiems taupių ir nestandartinių sprendimų. Daugybe tyrimų įrodyta, kad pirmosios 3-7 sekundės, kai pirkėjai renkasi prekes, laikomos kritiniu momentu, dar vadinamu „tiesos momentu“. Būtent jos nulemia, kurią prekę į rankas paims pirkėjas – Jūsų ar konkurento. Tuomet ir paaiškėja, ar pastangos, dėtos į rinkodarą, duos grąžą ar ne (tai yra, ar vartotojas įsigis prekę, ar ne).

juosiamosios-etiketes-grazu-praktiska-taupuĮmonės UAB „PakMarkas“ tikslas dirbti taip, kad Jūsų prekės ženklas būtų pirmasis prekių lentynoje. Todėl šiandien „PakMarkas“ siūlo Jums išbandyti išskirtinių savybių turinčias juosiamąsias etiketes.

Juosiamosios etiketės – tai naujausias ženklinimo būdas, skirtas būtent tiems gamintojams, kurie ieško taupių ir nestandartinių sprendimų. Išskirtinė pakavimo koncepcija pradėta naudoti 1998 metais. Dėl plačių dizaino ir reklamos galimybių bei vertingų praktinių savybių ji sparčiai populiarėja maisto, farmacijos, tekstilės ir kitose pramonės šakose.

Ideali reklaminė etiketė

Juosiamoji etiketė nuo lipnios skiriasi tuo, kad ji ne lipdoma prie produkto, o tvirtai aplink jį apjuosiama ir sulydoma terminiu būdu per tiksliai nustatytą vietą. Visa etiketė gali būti 100 proc. išnaudota rinkodaros tikslais. Aukštos kokybės spauda atskleidžia pakuotės išskirtinumą ir daro Jūsų prekės ženklą puikiai matomą. Sumaniai išnaudota rinkodaros tikslais juosiamoji etiketė sukuria visiškai kitokį nei įprasta matyti pirkėjui vizualinį įspūdį.

juosiamosios-etiketes-ideali-reklamine-priemone

Ekonomija + ekologija

Tai taupus spausdinimo būdas. Juosiamosios etiketės spausdinimo metu sunaudojama tik tiek medžiagos, kiek jos reikia pačiai etiketei atspausdinti – nelieka nepanaudotų atraižų. Taip pat nenaudojami klijai bei silikonizuotas popierius (etikečių pagrindas).

Naujas spausdinimo būdas leidžia gamintojams sutaupyti iki 30 proc. spausdinimo kaštų, be to, prisideda prie aplinkos teršimo problemų
mažinimo.

juosiamosios-etiketes-ideali-reklamine-priemone2

juosiamosios-etiketes-produktu-surisimas

 

Produktų surišimas

Juosiamoji etiketė tarnauja ir kaip pakuotės apsauga. Gamintojai, naudojantys naują ženklinimo būdą, gali būti ramūs, kad apjuosti du, keturi, šeši ir net daugiau produktų liks tvirtai surišti viso transportavimo metu, o pačios pakuotės prekių lentynas pasieks sveikos ir nepažeistos.

Dėl itin patvaraus produktų apjuosimo, juosiamosios etiketės idealiai tinka pakuoti ir akcijines prekes.

 

Juosiamųjų etikečių apjuosimo įrenginiai

juosiamuju-etikeciu-irenginiai

„PakMarkas“ yra oficialus olandų kompanijos „Bandall“, gaminančios juosiamųjų etikečių apjuosimo įrenginius, atstovas. Itin didelis įrenginių asortimentas suteikia galimybę išsirinkti labiausiai Jūsų produktui tinkamą modelį – nuo paprasto rankinio iki instaliuojamo pakavimo linijose, mažo ar didelio našumo.

Prie įrenginių galima integruoti ženklinimo spausdintuvus produktų galiojimo terminams, barkodams ir kitai būtinai informacijai spausdinti.

Juosiamosios etiketės yra plačiai naudojamos įvairiose pramonės srityse mažiems ir dideliems produktams apjuosti: nuo preciziškai supakuotų tablečių iki kartoninių dėžių bei kitų produktų.

Šiandien daug kas suprato, kad, norint būti pastebėtam rinkoje, verta rinktis juosiamąsias etiketes. Kuo greičiau Jūs išbandysite šį ženklinimo būdą, tuo greičiau pajusite jo naudą

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus