visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Produktų ženklinimas - svarbus ir privalomas dalykas kiekvienam gamintojui

Produktų ženklinimas - svarbus ir privalomas dalykas kiekvienam gamintojui Produktų ženklinimas - svarbus ir privalomas dalykas kiekvienam gamintojui

PRINTMARK GROUP, UAB

www.printmark.lt

Produktų ženklinimas yra būtinas ne tik dėl to, kad to reikalauja įstatymai, bet ir tokie produktai yra labiau pastebimi pirkėjų ir turi didesnę paklausą. Žmonės mieliau renkasi paženklintus produktus. Mus nuolatos supa įvairių formų, spalvų pakuotės, įpakavimai ir blizgančios reklamos. Kad būtų tokia didelė įvairovė ir tiek pasirinkimų, kiti turi įdėti daug darbo ir produktų ženklinimas yra jų nuolatinis darbas.

Produktų ženklinimas nėra lengvas darbas – turi būti suprojektuotos etiketės pagal taisykles, taip pat ir produktai ženklinami tinkamai ir išmaniai. Nors mados ir tendencijos keičiasi nuolat ir greitai, tačiau produktų ženklinimo ir reklamos tikslas išlieka tas pats. Produktų ženklinimo ir reklamos tikslas – žmonių dėmesio atkreipimas ir įtikinimas pirkti tą produkciją, kuri yra reklamuojama.

Produktų ženklinimo įrenginiai

Produktus ženklinti galima dviem būdais:

  • Užsakant reikalingą kiekį jau atspausdintų etikečių iš šią paslaugą teikiančių įmonių.
  • Įsigyjant ženklinimo įrangą su kuria galima savarankiškai spausdinti etiketes.

Abu ženklinimo būdai turi tinkami, abu turi savo privalumus. Belieka apsispręsti...

Jei per mėnesį nereikia didelio kiekio etikečių, jas galima užsakyti iš jas spausdinančių įmonių. Toks pasirinkimas geras, nes nereikės didelių papildomų investicijų, kad atsispausdinti kokybiškas etiketes. Tačiau etikečių užsisakymas iš jas spausdinančių įmonių turi ir tam tikrų nepatogumų. Jums nuolatos apie etikečių atsargas teks pagalvoti iš anksto ir dažnai praeis tam tikras laiko tarpas kol etiketės bus atspausdintos ir atsiųstos.

Jei spausdinamų etikečių kiekiai yra dideli ir jų reikia dažnai - ženklinimo įrangos įsigijimas bus iš tiesų naudingas pasirinkimas. Etikečių spausdintuvų asortimentas yra platus ir įvairus. Galima rasti sau tinkamiausią ir geriausiai pasiteisinantį sprendimą. Specializuotos įmonės patars ir padės išsirinkti geriausią variantą. Be to, ženklinimo įrangos pardavėjai siūlo palankias sąlygas norinti įsigyti ženklinimo įrenginius ir netgi yra galimybė pirkti išsimokėtinai.

UAB „PRINTMARK GROUP“ yra profesionalūs produktų ženklinimo specialistai, turintys visą reikiamą produktų ženklinimui įrangą ir medžiagas. UAB „PRINTMARK GROUP“ jau yra ne vienerius metus rinkoje, turi sukaupę vertingos patirties ir gali pasiūlyti pačius geriausius sprendimus ir pramoninius ženklinimo įrenginius geriausiomis sąlygomis. Įmonės ženklinimo įrenginių įvairovę sudaro dvi pagrindinės grupės tai – kontaktiniai ir bekontakčiai produktų ženklinimo įrenginiai.

Kontaktinio ženklinimo metu ženklinimo įrenginys kontaktuoja su produktu. Priklausomai nuo naudojamų ženklinimo dažų kontaktiniai produktų ženklinimo įrenginiai skirstomi į juostelinius arba dažų ritinėlių ir dažniausiai yra integruojami į  Bekontakčiai produktų ženklinimo įrenginiai aktualią informaciją ant produkto užneša per atstumą. Šiai grupei priskiriami rašaliniai, čiurkšliniai ir lazeriniai įrenginiai.

Produktų ženklinimo įrenginiai

Produktų ženklinimas reikalingas kiekvienai įmonei, kuri nori parduoti daugiau produkcijos ir padidinti apimtis. Tvarkingai paženklintas produktas ir aiškiai įskaitoma etiketė sulaukia daugiau pirkėjų dėmesio. Vartotojams yra svarbi informacija apie prekę, jeigu ji yra pateikta neaiškiai, tai nesvarbu, kad ir kaina mažesnė, tačiau vis tiek produkto nepirks. Kaip suderinti kokybę, aiškumą ir tinkamą ženklinimą Jums visada padės UAB „PRINTMARK GROUP“.

UAB „PRINTMARK GROUP“ privalumai:

  • „PRINTMARK GROUP“ turi ilgametę patirtį produktų ženklinimo srityje.
  • „PRINTMARK GROUP“ parduoda ne tik pramoninių produktų ženklinimo įrenginius, bet ir medžiagas.
  • „PRINTMARK GROUP“ maksimaliai išpildo kliento lūkesčius, pagamindama tai, ko reikia užsakovui.
  • „PRINTMARK GROUP“ konsultantai profesionaliai pataria, kai sunku apsispręsti.
  • „PRINTMARK GROUP“ padeda pagreitinti darbus ir padidinti apimtis.
  • „PRINTMARK GROUP“ pritaiko efektyvius ir lanksčius sprendimus.
  • „PRINTMARK GROUP“ tiekia tik kokybiškus produktus.
  • „PRINTMARK GROUP“ siūlo įvairūs ženklinimo įrenginius pagal kliento poreikius.
  • „PRINTMARK GROUP“ turi etikečių spausdintuvus.
  • „PRINTMARK GROUP“ turi klijavimo įrenginius.
  • „PRINTMARK GROUP“ turi dažančias juosteles, tekstilines etiketes ir lipnias etiketes.
  • „PRINTMARK GROUP“ greitai ir patogiai ženklina produkciją.
  • „PRINTMARK GROUP“ savo produkciją ir paslaugas gali pasiūlyti visoje Lietuvoje.

UAB „PRINTMARK GROUP“ yra technologinė įmonė, vykdanti pramoninio produktų ženklinimo įrenginių bei eksploatacinių medžiagų gamybą ir prekybą. Kaip pramoninių ženklinimo sistemų ir medžiagų gamintojas, platintojas bei projektuotojas „PRINTMARK GROUP“ savo veiklą sėkmingai vysto nuo 1994-ųjų metų. Su savo novatoriškais produktais įmonė siūlo klientams lanksčius, praktiškai orientuotus, kompleksinius sprendimus. Aukšta produktų kokybė bei reiklumas visame paslaugų ir serviso spektre leido įmonei „PRINTMARK GROUP“ tapti patikima pramonės partnere.

UAB „PRINTMARK GROUP“ tikslas yra pagelbėti, kad darbai vyktų sparčiau, o ženklinimas būtų patogesnis ir kokybiškesnis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus