visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Atsparus ir patikimas 3D skeneris Zoom300 3D – erdvinių objektų skanavimui, matavimui ir pernešimui į skaitmeninę erdvę

Atsparus ir patikimas 3D skeneris Zoom300 3D – erdvinių objektų skanavimui, matavimui ir pernešimui į skaitmeninę erdvę Atsparus ir patikimas 3D skeneris Zoom300 3D – erdvinių objektų skanavimui, matavimui ir pernešimui į skaitmeninę erdvę

GPS partneris, UAB

gpspartneris.lt

UAB „GPS partneris“ pristato našų, paprastą naudoti, atsparų 3D skenerį „GeoMax Zoom300 3D“, pritaikytą dirbti įvairioms sritims, o ypač topografiniams darbams. Trimatės erdvės skeneris „Zoom300 3D“ skirtas skenuoti ir matuoti erdvinius objektus, pernešti jų formas bei spalvas į skaitmeninę aplinką.

Atsparus ir patikimas 3D skeneris Zoom300 3D

3D lazerinis skeneris – tai įrenginys, renkantis tikslius erdvinius objektų ar aplinkos duomenis, kurie gali būti naudojami skaitmeninių modelių sudarymui. „GeoMax Zoom3D“ – itin aukšto tikslumo 3D matavimo sistema, sukurta paprastam „Plug and play“ valdymui, turinti taikinio atpažinimo, automatinio užvedimo ir jo sekimo technologiją. Tai idealus įrankis vidaus patalpų ir statybų aikštelių matavimams. „Zoom300 3D“ yra pagamintas taip, kad atlaikytų nepalankias sąlygas, jis yra lengvas ir mobilus.

Atsparus ir patikimas 3D skeneris Zoom300 3D

 

„SPS Zoom300 3D“ skeneris su unikalia X-PAD programine įranga

Hermetiškas 3D skenerio „Zoom300 3D“ korpusas apsaugo vidinius komponentus, kuriems suteikiama aukšta IP65 atsparumo klasė dulkėms ir drėgmei. „Zoom300 3D“ yra paprastas naudoti, kur darbas atliekamas vieno mygtuko paspaudimu. „Zoom300 3D“ skeneris gali būti kontroliuojamas ir valdomas tiesiogiai per WLAN ryšį iš visų mobiliųjų įrenginių. Per meniu valdoma vartotojo sąsaja yra ypač paprasta.

Atsparus ir patikimas 3D skeneris Zoom300 3D

 

Pagrindiniai „Zoom300 3D“ parametrai:

Kompaktiškas, viskas vienoje dėžėje.

Patogus valdymas.

Veikimo diapazonas – 300 m.

Skanavimo greitis – 40.000 taškų per sekundę.

Tikslumas – 6 mm @ 50 m.

2 integruotos kameros 5+5 Mpiks.

GPS duomenų integravimas.

1 lazerio klasė – galima dirbti be apsauginių akinių.

Atsparus bet lengvas  – 7 kg su akumuliatoriais.

Darbo laikas – > 6 val. su dviem akumuliatoriais.

Darbinė temperatūra – -10° to +50°.

IP65 atsparumo klasė.

Wi-Fi funkcija – veikia nuo visų mobilių įrenginių (iOS, Android ir Windows Mobile).

Trimatis skeneris „Zoom300 3D“ palaiko keturis nuskaitymo režimus skirtingomis rezoliucijomis. Priklausomai nuo objekto ir srities, kurią galima nuskaityti, vartotojas gali nustatyti geriausią optimizavimą, skanavimo laiką ir duomenų išvesties dydį. Skenavimo laikas skiriasi priklausomai nuo nuskaitymo režimo.

Norėdami valdyti „Zoom300 3D“ lazerinį skenerį, viskas, ko jums reikia, yra kompiuteris, planšetinis kompiuteris arba „Smartphone“ su Wi-Fi ir interneto naršykle. Jums net nereikia įdiegti jokių tvarkyklių ar programinės įrangos, nes žiniatinklio sąsajos serveris yra integruotas į įrenginį.

 

Atsparus ir patikimas 3D skeneris Zoom300 3D

UAB „GPS partneris“ yra oficialus šveicarų kompanijos „GEOMAX“ AG atstovas Lietuvoje. Nuo 2004 metų UAB „GPS partneris“ užsiima profesionalios žemės matavimų, statinių monitoringo bei geodezinių ir kadastrinių matavimų įrangos, skaitmeninių žemėlapių, teritorijų planavimo bei aplinkos ir civilinės inžinerijos sprendimų platinimu bei konsultacijomis. UAB „GPS partneris“ platina profesionalią GPS įrangą – elektroninius tacheometrus, optinius, skaitmeninius ir lazerinius nivelyrus, lazerinius atstumo matuoklius (DISTO), GIS programinę įrangą ir sprendimus, žemės ūkio mašinų valdymo sistemas, ypač aukšto tikslumo monitoringo sistemas ir visą kitą kompanijos „GEOMAX“ pristatomą techninę ir programinę įrangą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus