visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantai – sveiki dantys ir balta šypsena

Dantų implantai – sveiki dantys ir balta šypsena Dantų implantai – sveiki dantys ir balta šypsena

Dantų gydytojas, UAB

Šiuolaikinės technologijos suteikia galimybę greitai susigrąžinti vieną, keletą ar net visus natūraliai atrodančius ir puikiai funkcionuojančius dantis. Vilniuje įsikūrusioje odontologijos klinikoje „Papadent“ atliekamas dantų implantavimas – paprasčiausias kelias akinančios šypsenos link.

Dantų implantai – sveiki dantys ir balta šypsena

Dantų implantai – kodėl verta rinktis?

Danties implantas – tai mažas, įsriegiamas į žandikaulį varžtelis, pakeičiantis trūkstamo danties šaknį, tampantis atrama dantų vainikėliams bei tiltams. Dantų implantai yra naudojami tuomet, kai danties funkcijos ir estetinės išvaizdos nebeįmanoma atstatyti plombuojant. Dantų implantacija atliekama įvairiais atvejais: kai trūksta vieno, kelių ar net visų dantų. Dantų implantai estetiški, savo išvaizda labai primena natūralius dantis. Be to, tausojamas kaulas ir dantenos, implantai tvirtai laikosi burnoje – įstačius implantus, atsistato natūralus kramtymas ir kandimas. Dantų implantų nereikia išiminėti ar pastoviai klijuoti.

Implantuojant dantis, skirtingai nei protezuojant titaniniai protezais, sveiki dantys yra nepažeidžiami, negresia atraminių dantų gedimas ar pašalinimas. Be to, dantų implantai tarnauja ilgiau už titaninius protezus.

Dantų implantantavimas – šiai dienai pažangiausias dantų protezavimo metodas, sugrąžinantis gyvenimo džiaugsmą, pilnavertį maitinimąsi ir estetinę išvaizdą.

Dantų implantai – tvirti ir patikimi

Dantų implantai yra gaminami iš titano, kuris pasižymi lengvumu, tvirtumu, atsparumu korozijai. Dėl savo savybių ir tvirtumo titanas lyginamas su plienu, tačiau už plieną lengvesnis net 45 procentais. Šis metalas gerai žinomas ir dėl osteointegracinių savybių – kaulas puikiai sukimba ir suauga su titaniniu implanto paviršiumi. Žmogaus organizme titanas nesukelia jokių alerginių reakcijų.

Dantų implantai gaminami ir iš cirkonio oksido. Tai baltos spalvos, itin tvirta, puikiai biologiškai su žmogaus organizmu suderinama medžiaga. Cirkonio oksidas praktikoje imtas naudoti visai neseniai.

Dantų implantavimas – neskausminga procedūra

Pati dantų implantavimo operacija neatrodo itin paprasta. Įpjovus ir pakėlus danteną, žandikaulyje išgręžiama skylė, į kurią įstatomas implantas. Ant implanto užsukus gijimo galvutę dantena užsiuvama keletu siūlių. Procedūra nėra skausminga, implantacijos metu naudojamas vietinis nuskausminimas.

„All-on-4“ implantavimo metodika – naujas tikrų dantų komplektas už įkandamą kainą per 24 h!

Kaip alternatyvą ilgoms ir brangioms kaulo atstatymo procedūroms, visai netekusiems dantų, „Papadent“ gydytojai sėkmingai taiko „All-on-4“ metodiką (visas žandikaulio protezavimas ant 4 implantų per 1-2 dienas). „All-on-4“ metodika buvo sukurta siekiant veiksmingai atstatyti visų dantų netekusių ar netrukus neteksiančių pacientų kramtymo bei estetines funkcijas naudojant tik 4 implantus vienam žandikauliui.

„All-on-4“ technologijos dėka, atkurti dantys yra itin stabilūs, suteikiantis „nuosavų“ dantų pojūtį. Klientui atstatoma kramtymo funkcija, aiški kalba ir visiškas estetinis komfortas. Ši, šiuo metu pažangiausia, dantų atkūrimo technologija dažniausiai taikoma natūralių dantų nebeturintiems arba ypatingu jų silpnumu besiskundžiantiems pacientams.

„All-on-4“ technologijos pagalba itin greitai ir neskausmingai atkuriami visi prarasti dantys.

Kruopšti implantų priežiūra – ilgaamžiškumo garantas

Dantų implantai – vieni iš geriausiai prisitaikančių implantų. Dantų implantų ilgaamžiškumas priklauso nuo jų priežiūros. Svarbu reguliariai lankytis pas odontologą. Privalomas kasdienis dantų ir tarpdančių valymas. Taip pat reiktų naudoti papildomas, implantų valymui skirtas priemones.

 Dantų implantai – sveiki dantys ir balta šypsena

Odontologijos klinikoje „Papadent“ atliekama implantacija „Alpha Bio“ (Izraelis), „Megagen“ (p. Korėja), „Neo Biotech“, „Neodent“, „Biogenesis“ „Straumann“ (Šveicarija) „SLA Roxolid“, „Straumann“ „SLActive®“, implantais. Norint drąsiai šypsotis, bet siekiant išvengti sunkesnių protezavimo procedūrų, galima rinktis sprendimą – 2 implantai išimamo protezo fiksacijai.

Dantų implantavime ir estetiniame protezavime besispecializuojančioje klinikoje „Papadent“ taip pat atliekamas dantų plombavimas, dantų kanalų gydymas, burnos higiena, kitos paslaugos, konkurencinga kaina siūloma ir cirkonio keramika.

Odontologijos klinikos „Papadent“ paslaugos – geriausias ir maksimaliai ekonomiškas gydymas, pasižymintis puikiu kainos ir kokybės santykiu. Klinikoje dirba tik aukštą kvalifikaciją turintys ir nuolatos savo žinias tobulinantys specialistai, naudojama naujausia gydymo aparatūra, rentgenologiniai tyrimai atliekami vienu moderniausių radiologiniu diagnostikos aparatu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus