visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D – itin tiksli ir lengvai valdoma

Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D – itin tiksli ir lengvai valdoma Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D – itin tiksli ir lengvai valdoma

GPS partneris, UAB

gpspartneris.lt

UAB „GPS partneris“ pristato naująjį itin tikslų, greitą ir paprastą robotizuotą įrenginį – „GeoMax Zoom3D“ serijos matavimo sistemą, skirtą vidaus ir lauko matavimo užduotims atlikti. Aukšto tikslumo 3D matavimo sistema, sukurta paprastam „Plug and play“ valdymui. Taikinio atpažinimo, automatinio užvedimo ir jo sekimo technologija, sistemą paverčia idealiu įrankiu statybų aikštelėms.

Nuo šiol Zoom3D valdoma ir išmaniaisiais ANDROID įrenginiais!

Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D

Paprastas ir pilnas aplikacijų paketas

„Zoom3D“ matavimo sistema valdoma nuotoliniu būdu – planšetiniu kompiuteriu ar telefonu, pavyzdžiui: norimas išmatuoti taškas pažymimas planšetės ekrane ir prietaiso lazeriu pamatuojamos taško koordinates. Sistemoje įdiegta daug naudingų automatinių funkcijų, tokių kaip: sienos kampo nustatymas, horizontalios ir vertikalios plokštumos matavimai bei jų lygumo nustatymas, vertikalaus taško perkėlimas – svambalo funkcija, kt.

Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D

Be paprasto konfigūravimo bei automatinio niveliavimo funkcijos, „Zoom3D“  įdiegtas „Plug and play“ valdymas, kuris pagreitina kasdieninių matavimo užduočių atlikimą. Ypatingai paprasta naudoti programinė įranga, turi platų matavimo funkcionalumą: matavimai, nužymėjimas ar net vandentiekio taškai. Niveliacija gali būti atliekama dar greičiau ir paprasčiau, o galutiniai rezultatai – eksportuojami daugeliu žinomų formatų.

Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D

Matavimo sistema lauko darbams ir vidaus darbams

„Zoom3D“ itin paprasta ir patogu naudoti laiptų, baldų montavimui ir projektavimui, patalpos 3D arba erdvinių duomenų surinkimui. Įrenginys puikiai pritaikomas ir darbui lauke. Mikro robotizuotas sprendimas, aprūpintas automatine taikinių atpažinimo technologija, kuri automatiškai atpažįsta ir seka taikinį, palengvina matavimo ir nužymėjimo užduotis nedidelėse statybų aikštelėse. X-PAD programinė įranga užtikrina itin paprastą erdvinių matavimų bei brėžinių valdymą. Gausus funkcijų pasirinkimas užtikrins darbo našumą.

Papildę matavimo sistemos komplektaciją iki novatoriško ir patogaus naudoti robotizuoto elektroninio tacheometro: galėsite tiesiog pastatyti ir įjungti, o „Zoom3D“ išmatuos bei nužymės vietovėje bet kokį projekto ar plano tašką.

Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D

Mikro robotizuotos matavimo sistemos „Zoom3D“ privalumai:

  • Taikinio atpažinimo technologija.
  • Automatino atpažinimo ir sekimo funkcija
  • Idealus sprendimas nedidelėms statybų aikštelėms.
  • Ypatingai tikslūs 3D matavimai.
  • Patogi ir paprasta programinė įranga.
  • Pilnas programinis paketas ir paprastas duomenų eksportavimas
  • „Plug and play“ valdymas.
  • Paprastas konfigūravimas.
  • Automatinio išsigulsčiavimo funkcija.
  • Galinga 7'' Windows planšelė.

Mikro robotizuota 3D matavimo sistema GeoMax Zoom3D

UAB „GPS partneris“ yra oficialus šveicarų kompanijos „GEOMAX“ AG atstovas Lietuvoje. Nuo 2004 metų UAB „GPS partneris“ užsiima profesionalios žemės matavimų, statinių monitoringo bei geodezinių ir kadastrinių matavimų įrangos, skaitmeninių žemėlapių, teritorijų planavimo bei aplinkos ir civilinės inžinerijos sprendimų platinimu bei konsultacijomis. UAB „GPS partneris“ platina profesionalią GPS įrangą – elektroninius tacheometrus, optinius, skaitmeninius ir lazerinius nivelyrus, lazerinius atstumo matuoklius (DISTO), GIS programinę įrangą ir sprendimus, žemės ūkio mašinų valdymo sistemas, ypač aukšto tikslumo monitoringo sistemas ir visą kitą kompanijos „GEOMAX“ pristatomą techninę ir programinę įrangą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus