visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Subalansuotas TASTE OF THE WILD® gyvūnų ėdalas pilnavertei šunų bei kačių mitybai

Subalansuotas TASTE OF THE WILD® gyvūnų ėdalas pilnavertei šunų bei kačių mitybai Subalansuotas TASTE OF THE WILD® gyvūnų ėdalas pilnavertei šunų bei kačių mitybai

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Subalansuotas „TASTE OF THE WILD®“ sausas begrūdis ėdalas šunims bei katėms garsėja visame pasaulyje dėl ypatingos savo kokybės. Šį gamtos įkvėptą pašarą, galite įsigyti „Agrova“ zooprekių parduotuvėse Panevėžyje bei internetu www.agrova.lt.

„TASTE OF THE WILD®“  – tai JAV šeimos verslo registruotas prekinis ženklas. Saugumas – didžiausias kompanijos prioritetas, todėl maisto gamybai naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai iš patikimų ilgamečių tiekėjų.

„TASTE OF THE WILD®“ gamintojas pagrindinį dėmesį skiria parinkdamas ingredientus patenkinančius pirmykščio šuns ir pirmykštės katės poreikius. Amerikietiškas, grūdų neturintis ir aukščiausios kokybės šunų ir kačių ėdalas ruošiamas remiantis tyrimais mėsėdžių mitybos poreikiams tenkinti. Kompanijos mokslininkų komanda nuolat tiria ir kuria pašarus pagal naujausias ataskaitas. Subalansuotas Omega riebalų rūgščių kiekis, daržovės, ankštiniai augalai ir vaisiai esantys pašaro sudėtyje – visas kompleksas naudingų medžiagų ir antioksidantų, padedančių išlaikyti gerą augintinių sveikatą ir subalansuoti visavertį racioną.

Visų amžiaus grupių ir veislių šunims bei katėms „TASTE OF THE WILD®“ subalansuotas sausas maistas, kurio sudėtyje – laukinė mėsa, vaisiai ir daržovės.

„TASTE OF THE WILD®“:

  • tinka į maistines alergijas linkusiems gyvūnams;
  • pagrindiniai baltymai naudojami šiuose pašaruose yra ėrienos, lašišos ir elnienos;
  • papildytas probiotikais gerai žarnyno veiklai ir lengvam virškinimui;
  • papildytas antioksidantais – vaisiais ir daržovėmis;
  • papildytas įvairiais mineralais ir mikroelementais imuninei sistemai palaikyti;
  • be kukurūzų, kviečių ir sojos

Zooprekių parduotuvė „Agrova“ siūlo pilną „TASTE OF THE WILD®“ ėdalo asortimentą, 12,2 kg ir 2 kg pakuotėmis, taip pat ir sveriamo.

„TASTE OF THE WILD®“  šunims: lašiša, bizoniena ir elniena, ėriena, elniena, antiena. Jauniems šuniukams: bizoniena arba lašiša.

„TASTE OF THE WILD®“  katėms: elniena ir lašiša, upėtakis ir lašiša.

Užsukite ir išmėginkite šio unikalaus pašaro mėginukus!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus