visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stogų dangos Gerard iš Naujosios Zelandijos – ilgaamžiai stogai visam pasauliui

Stogų dangos Gerard iš Naujosios Zelandijos – ilgaamžiai stogai visam pasauliui Stogų dangos Gerard iš Naujosios Zelandijos – ilgaamžiai stogai visam pasauliui

NORD PROFIL, UAB Stogo dangų prekyba

www.stogodanguprekyba.lt

Daugiau nei prieš 50 metų stogų gamintojas „AHI Roofing“ sukūrė pirmąjį pasaulyje presuoto metalo stogo lakštą su apsauginiu sluoksniu ir ištobulino šią technologiją. Šiomis dienomis plieno lakštai, padengti aliuminio ir cinko danga, yra „AHI Roofing“ gaminių stogo dangų pagrindas, kuris yra net 9 kartus atsparesnis korozijai nei cinkuotas plienas. Cinko ir aliuminio derinys garantuoja tokias eksploatacines stogo dangos ypatybes, kurios pranoksta cinkuotą skardą beveik visose aplinkose.

Kartu su ypatingąja stogo danga, kurios viršutinis sluoksnis pagamintas iš natūralaus smulkinto akmens, ir unikalia tvirtinimo sistema, stogai atlaiko pačias ekstremaliausias oro sąlygas: stiprų sniegą, krušą ir uraganus.

Lengvesnės čerpės „Gerard“ lengvai jungiamos viena su kita ir turi unikalią tvirtinimo sistemą, kuri žemės drebėjimo atveju suteikia stogui papildomo tvarumo. Dokumentais patvirtinti faktai, kai dėl sunkių stogo dangų sugriuvo pastatai, o toje pačioje gatvėje stovėję namai su stogais „Gerard“ visai nepatyrė žalos ar jiems padaryta žala buvo minimali.

Stogų dangos Gerard

Esant ekstremalioms žiemos sąlygoms stogai „Gerard“ atlaiko sniego apkrovą. Veikiamas sniego, šerkšno ar ledo stogo paviršius ar dangos medžiaga nepatiria neigiamo poveikio. Tvirta skardos dangos tekstūra sniegą vienoje vietoje, kol jis ištirps natūraliai, nepadarydamas žalos.

Stogai „Gerard“ atsparūs ir krušai, kai ledukų skersmuo yra iki 3 mm. Jei ledukų skersmuo yra iki 9 mm, jie gali palikti įlenkimų, bet nepažeis medžiagos paviršiaus dangos ar jos struktūros – stogas nuo oro sąlygų nenukentės.

„Gerard“ stogų dangos įveikė griežtus priešgaisrinius testus. Kilus gaisrui, nedegus plieno substratas ir paviršiaus danga neleidžia ugniai plisti. Stogas „Gerard“ yra itin lengvas stogas, todėl tikimybė, kad jis įgrius, yra labai maža.

Stogų dangos Gerard

 

Taigi, stilinga, praktiška ir ilgaamžė „Gerard“ stogo danga – tai vienas optimaliausių pasirinkimų šlaitiniams stogams, jei ieškote kokybės ir estetikos dermės. Šiuolaikinis stogo dangos padengimas aliuminiu ir cinku pasižymi itin aukštu atsparumu korozijai, lyginant su kita plienine stogo danga. „Gerard“ užtikrina ilgaamžę ir patikimą stogo eksploataciją. Stogo danga apsaugos Jūsų namus nuo lietaus, audrų ir vėjo, garantuos komfortą ir suteiks daugiau jaukumo.

„AHI Roofing“ gamina apsauginiu sluoksniu padengtus presuoto metalo stogo lakštus ir tiekia juos daugiau kaip 130 pasaulio valstybių, tarp kurių ir Lietuva. Šias unikalias stogų dangas galite įsigyti UAB „Nord Profil“ „Stogo dangų prekyba“ prekybos vietose, įkurtose didžiausiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Ukmergėje, Plungėje, Alytuje, Tauragėje ir Telšiuose. Čia rasite platų spalvų ir dizaino asortimentą, orientuotą į individualius pirkėjų poreikius. Kartu su įmonės specialistais nesunkiai atrasite Jūsų namams labiausiai derantį variantą ir įgyvendinsite pageidaujamus architektūrinius sprendimus.

Taip pat nepamirškite pagalvoti ir apie namo fasadą, nes čia galioja nerašyta taisyklė – jei stogas išskirtinis, tai ir fasadas turėtų būti renkamas unikalus. „Stogo dangų prekyba“ Jums gali pasiūlyti ir įvairiausius sprendimus Jūsų namo fasadui bei kitas statybines ir apdailos medžiagas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus