visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Saugos diržas apsaugos Jūsų augintinį kelionės metu

Saugos diržas apsaugos Jūsų augintinį kelionės metu Saugos diržas apsaugos Jūsų augintinį kelionės metu

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Dažnas į kelionę pasiima savo augintinį, tačiau išvykstant su mylimu gyvūnu – svarbu tinkamai pasiruošti ir pasirūpinti jo saugumu kelyje. Zooprekių parduotuvės „Agrova“ komanda pateikia keletą svarbių patarimų, kaip saugoti savo augintinius vežant automobiliu, kad kelione galėtumėte mėgautis tiek Jūs tiek Jūsų mažasis draugas.

Nepaleiskite augintinio neprisirišusio. Niekada neleiskite savo augintinio laisvai bėgioti po automobilio saloną ar sėdėti ant kelių. Tai gali būti labai pavojinga tiek jūsų augintiniui, tiek kitoms transporto priemonėms.

Saugos diržų naudojimas. Jei kelionės metu augintinį laikote ant priekinių sėdynių, užtikrinkite, kad jis būtų pritvirtintas specialiu augintinio saugumo diržu, kuris yra pritaikytas jūsų augintinio dydžiui.

Transportavimas spec. ar narvuose. Vienas iš būdų saugoti savo augintinį automobilyje yra jį laikyti specialiame transporto krepšyje arba narve, kuris yra pritvirtintas saugumo diržais. Tai užtikrins, kad jūsų augintinis nejudės automobilio judėjimo metu ir bus apsaugotas nuo traumų ar panikos.

Saugus laikymas. Jei naudojate narvą, transporto krepšį ar specialią transportavimo dėžę, užtikrinkite, kad jis būtų saugiai pritvirtintas automobilyje. Dauguma automobilių turi specialius laikiklius šiai paskirčiai.

Užtikrinkite pakankamą vėdinimą. Pasirūpinkite, kad augintinio pervežimo krepšys ar narvas būtų gerai vėdinamas.

Nepalikite savo augintinio automobilyje ilgesniam laikui, ypač karštu oru. Automobilio temperatūra gali pakilti labai greitai, o tai gali būti mirtinai pavojinga jūsų augintiniui.

Stebėkite, kaip jūsų augintinis jaučiasi. Keliaudami automobiliu, reguliariai stebėkite savo augintinį, kad įsitikintumėte, jog jis jaučiasi gerai. Suteikite jam galimybę atsigerti vandens ir trumpas pertraukėles.

Kaip pasirinkti saugos diržą augintinio vežimui automobiliu, kad užtikrintumėte jūsų augintinio saugumą ir patogumą?

Saugos diržas – vienas efektyvesnių augintinio apsaugojimo būdų, kuomet gyvūnas jaučiasi laisvai, tačiau yra saugus. Atsakant į klausimą kaip pasirinkti tinkamiausią saugos diržą, mums vėl gelbėja „Agrova“ specialistai.

Saugos diržo dydis ir svoris. Saugos diržai paprastai turi svorio ribas, kurias jie gali palaikyti. Pasirinkite saugos diržą, kuris yra tinkamą jūsų augintinio dydžiui ir svoriui.

Saugos diržo tvirtinimas. Saugos diržas turėtų turėti patikimą tvirtinimą, kuris užtikrina, kad jūsų augintinis liks vietoje ir nepajudės judant automobiliu. Daugelis diržų turi specialius užsegimus, kurie užtikrina jų patikimą fiksavimą.

Augintinio komfortas. Jūsų augintinis turėtų jaustis patogiai saugos diržo viduje. Pasirinkite tokį diržą, kuris padės sumažinti spaudimą ir trintį.

Vėdinimas. Saugos diržas turėtų užtikrinti pakankamą ventiliaciją, kad jūsų augintinis neprakaituotų per daug ir jaustųsi patogiai.

Saugos diržo pritaikymas automobiliui. Įsitikinkite, kad pasirinktas diržas yra suderinamas su jūsų automobiliu. Daugelis diržų turi specialius tvirtinimo taškus, kurie pritaikyti automobiliams su tam tikru saugos diržų užraktu.

Saugumo standartai. Patikrinkite, ar saugos diržas atitinka saugos standartus. Tai užtikrins, kad jūsų augintinį vežant automobiliu bus laikomasi visų saugos reikalavimų.

Saugos diržo instrukcijos. Visada atidžiai perskaitykite saugos diržo naudojimo instrukcijas ir tinkamai jomis vadovaukitės,

Atsiminkite, kad augintinio saugumas automobilyje yra labai svarbus. Laikydamiesi šių patarimų, galite užtikrinti, kad jūsų augintinis kelionę automobiliu praleistų saugiai ir patogiai. O jei dar neturite saugos diržo, įsigyti jį galite agrova.lt parduotuvėje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus