visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šarvuotos lauko durys – kodėl verta rinktis?

Šarvuotos lauko durys – kodėl verta rinktis? Šarvuotos lauko durys – kodėl verta rinktis?

Lauko durys – vienas svarbiausių namo saugumą garantuojančių elementų, todėl individualių namų gyventojai dažnai renkasi šarvuotas lauko duris. saugios-durys.lt prekių asortimente – skirtingo dizaino šarvuotos lauko durys. Jei neišsirinksite, nenusiminkite, įmonė taip pat gamina lauko duris pagal individualius užsakymus.

 Šarvuotos lauko durys – kodėl verta rinktis?

Šarvuotos lauko durys iš plieno atrodo patraukliai, solidžiai, jos tvirtos ir patikimos. Atkreipkite dėmesį, jog lauko durų savybes lemia ne tik šarvo durų konstrukcija, naudojamos spynos, bet ir jų montavimo ypatumai.

Gyvenantieji individualiuose namuose turėtų investuoti ne tik į duris, bet ir ir į visapusišką būsto apsaugą: apsaugoti langus, įrengti signalizaciją. Šarvuotos durys savo funkciją pilnai atliks tuomet, kai jos bus vienintelis kelias patekti į namus, jei namuose bus įrengta signalizacija.

Saugumą teikiančios durys turi ir daugiau privalumų. Jos gerai izoliuoja garsą, pasižymi ilgaamžiškumu. Šarvuotos lauko durys dengiamos fanera arba MDF plokšte, todėl veikiamos drėgmės nesideformuoja. Šarvo durims nebaisūs ir tiesioginiai saulės spinduliai, kitoks aplinkos poveikis. Svarbu duris nuolat prižiūrėti, tepti, valyti ir prireikus atnaujinti.

Šarvuotos lauko durys – kodėl verta rinktis?

Klientams saugios-durys.lt siūlo skirtingų spalvų, dizaino duris su stiklu, skirtingų matmenų, tekstūros lauko duris.

Šarvuotos lauko durys – ilgalaikė investicija. Tinkamai sukomplektuotos bei prižiūrimos jos taps ne tik ilgaamže, stilinga namo detale, bet ir jūsų namo saugumo garantu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus