visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Puokštės

Puokštės Puokštės

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Gėlės yra nepakartojami augalai, kurie atneša daug laimės ir džiaugsmo jų gavėjams. Kad gėlės atrodytu išskirtinai jas imta derinti viena prie kitos, kurti puokštes ir kompozicijas. Gėlių puokštės jau nuo seno laikoma įvairių švenčių dovanų atributu. Gražiausios gėlių puokštės atima žadą ir žavi tiek moteris, tiek vyrus, kelia pozityvias mintis ir yra puiki interjero detalė. Gėlių puokštę sudaro įvairių gėlių rinkinys, iš kurio sudaroma graži kompozicija. Gėlių puokštės kompoziciją gali sudaryti rožės, bijūnai, gerberos, tulpės, lelijos ir daug kitų gėlių. Akomponuojant galima naudoti net žalius augalus. Jeigu puokštė skirta gurmanams, pridėti maisto produktų.

Prieš perkant puokštę visada reikia atsižvelgti į tai, kokia proga yra dovanojamos gėlės ir kas yra gavėjas. Ypatingai šventei, tokiai kaip vestuvės, jubiliejus, universiteto ar mokyklos baigimas siūlome rinktis didesnę, gausesnę puokštę. Jeigu norite pataikyti į šventės tematiką siūlome rinktis gėles pagal sezoną. Jei šventė tik simbolinė arba norite simboliškai pasveikinti, rinkitės mažesnės apimties puokštę. Jeigu norite išlaikyti subtilų, dalykinį arba solidų puokštės stilių, rinkitės puokštes iš vienos arba dviejų rūšių gėlių.

Prieš renkantis gėlių puokštę rekomenduojama atkreipti dėmesį, jog:

  • Spalvos būtų taisyklingai suderintos. Nekomponuoti ryškių spalvų su balta toks derinys yra pasenęs. Jeigu norite daryti pastelinę puokštę, išlaikyti vieną spalvos toną, nemiksuoti pastelinių ir ryškių, rėkiančių spalvų.
  • Gėlių ilgis visų gėlių būtų vienodas, kad puokštė atrodytu tvarkingai.
  • Vienoje puokštėje turi būti vienodo ilgaamžiškumo gėlės.  Kadangi jeigu viena gėlė pradės vysti anksčiau, tikėtina ir kitos gėlės taip pat pradės vysti.

O jeigu nežinote arba bijote pats daryti gėlių puokštę kviečiame apsilankyti pas mus salonuose Vilniuje „Inesos gėlės“ arba internetiniame puslapyje apsižiūrėti kokias puokštes galime pasiūlyti ir nusipirkti. O jeigu tuo metu neradote tinkamos puokštės pasikalbėkite su mumis salone arba paskambinę telefono numerių, išklausysime pageidavimus ir pagaminsime puokštę kuri atitiks Jūsų lūkesčius.

Gėlių puokštė gali palikti įsimintiną įspūdį kiekvienam ją gavusiam žmogui. Gėlės leidžia žmonėms žinoti, kad kažkam jie rūpi ir kad apie juos galvoja. Su gėlėmis turite galimybę tiek daug pasakyti mylimam, Jums svarbiam žmogui ir dar padovanoti jam kažką gražaus. Svarbu ne tai, kiek pinigų išleidžiate, o tai, ką norite pasakyti, ir pasirinkę tinkamą puokštę pasieksite norimą išraišką.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus