visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikiniai langai Schuco Corona CT 70 Classic – naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją

Plastikiniai langai Schuco Corona CT 70 Classic – naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją Plastikiniai langai Schuco Corona CT 70 Classic – naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją

DRŪTAS, UAB

www.drutas.lt

Įmonė UAB „DRŪTAS“ savo klientams siūlo rinktis kokybiškus vokiško „Schüco CORONA CT 70“ profilio plastikinius langus dėl puikių termoizoliacinių savybių ir kartu siauro vaizdo žvelgiant iš priekio bei trijų originalių varčių kontūrų. „CORONA CT 70“ – tai 5 kamerų technologijos sistema, kurios profilio gylis – 70 mm. „Schüco“ langai simbolizuoja ne tik pažangų funkcionalumą, bet ir gyvenimo kokybę bei estetiką. Taip pat atraskite platų apkaustų bei rankenėlių asortimentą bei pasisemkite įkvėpimo iš didelės spalvų pasiūlos.

Plastikiniai langai Schuco Corona CT 70 Classic - naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją

Plastikiniai langai „CORONA CT 70 Classic“ – naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją

Plastikas yra dažniausiai naudojama langų profilių gamybos medžiaga Vokietijoje. Dėl puikaus kainos ir kokybės santykio, labai gerų izoliacinių savybių, ilgo tarnavimo laiko bei aukšto efektyvumo dažnai pirmenybė renkantis langus yra teikiama plastikui.

Plastikiniai langai Schuco Corona CT 70 Classic - naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją



„Schüco CORONA CT 70“ – universali langų profilių sistema

„CORONA CT 70 Classic“ sistemos langai, pasižymi aukšto lygio šilumine izoliacija ir plačiu komplektuojamųjų detalių pasirinkimu, išsiskiria nesenstančiomis linijomis, siaurais profilių kontūrais ir itin efektyvia garso izoliacija. Plastikiniai langai yra siūlomi su dviejų sandarinimo lygių sistema, kurią sudaro dvi perimetru einančios sandarinimo plokštumos, bei su viduriniųjų tarpinių sistema su papildoma trečiąja sandarinimo plokštuma.

Plastikiniai langai Schuco Corona CT 70 Classic - naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją

„CORONA CT 70 Classic“ savybės:

Geros šilumos izoliavimo savybės: Uf vertė siekia nuo 1,2 iki 1,5 W/(m2K).

Siūlome rinktis iš trijų kontūrų variantų (Classic, Rondo, Cava).

Aukšto lygio apsauga nuo garso ir blogo oro.

Gausios spalvų ir komponavimo variacijos.

Plastikiniai langai Schuco Corona CT 70 Classic - naujoviška konstrukcija užtikrinanti geriausią šilumos izoliaciją

UAB „DRŪTAS“ – tai lietuviško kapitalo įmonė, veikianti nuo 2004 m. Tai viena iš pirmųjų langų, durų ir stiklo konstrukcijų prekybos sistemų Utenos regione, kurios ištakos siekia ir 1995 metus. Nuo 2010 m., įsigijus reikalingą įrangą, plastikiniai langai, durys ir kitos konstrukcijos yra gaminama bendrovės specialistų pagal Vokietijos koncerno „Schuco“ technologiją ir keliamus aukštus reikalavimus, kurie užtikrina gaminių kokybę.

UAB „DRŪTAS“ specialistų galimybės ir ilgametė patirtis leidžia klientui pasiūlyti ir nestandartinius gaminius bei jų sprendimus. Įmonė klientui gali atlikti visą paslaugos paketą, t.y. langą ne tik pagaminti, bet ir kokybiškai sumontuoti, atlikti lauko ir vidaus angokraščių rekonstrukcijos darbus bei nemokamai išvežti senus langus ir šiukšles

Visi gaminiai atitinka ES saugumo reikalavimus ir yra žymimi CE ženklu. 2008 m. bendrovė buvo atestuota LR Aplinkos ministerijoje ir suteikta teisė atlikti statinio statybos darbus ypatinguose statiniuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus