visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ortopedinės prekės ir įtvarai URIEL – jau Lietuvoje

Ortopedinės prekės ir įtvarai URIEL – jau Lietuvoje Ortopedinės prekės ir įtvarai URIEL – jau Lietuvoje

LAIKAS GYVENTI, UAB

Ortopedinių prekių ir įtvarų prekinis ženklas iš Izraelio „URIEL“ jau Lietuvoje! Vilniuje įsikūrusi sveikatingumo studija „Laikas gyventi“ siūlo šią ypač „Meditex“ kompanijos gaminamą itin kokybišką produkciją - „URIEL“. „URIEL“ prekių asortimentą sudaro 190 itin kokybiškų produktų: šaldantys elastiniai bintai, šaldantys kremai, silikoninės kojinės kulnų odai minkštinti, vidpadžiai, kojų pirštų skėtikliai, pilvo įtvarai nėščiosioms.

 „Meditex“ yra pirmaujantis ortopedinių ir pėdų priežiūros priemonių gamintojas, veikiantis nuo 1974m. Tai – dinamiška kompanija su inovaciniu produktų dizainu, gilia gamybine patirtimi ir puikios kokybės medžiagomis.

„Laikas gyventi“ vaistinėms, ortopedijos parduotuvėms ir medicinos centrams gali pasiūlyti daugiau kaip 200 įvairių spalvų ir dydžių įtvarų rūšių. Įtvarų asortimentą sudaro minkšti kaklo įtvarai, juosmens-nugaros diržai, juosmens-kryžkaulio diržai, juosmens diržai, pilvo diržai, pilvo diržai nėsčiosioms, rankos laikikliai, alkūnės įtvarai, epikodelito raisčiai, riešo įtvarai, kelių įtvarai, kelio girnelės raisčiai, čiurnos įtvarai ir kt. prekės.

„URIEL“ termo linija - tai 40 skirtingų Premium, kokybės įtvarų, su medvilnės ir storo neopreno sluoksniu su termo efektu (peties įtvarai, kryžminiai diržai, lordoziniai diržai, pilvo diržai, alkūnių įtvarai, epikodelito raisčiai, riešo įtvarai, nykščio-riešo įtvarai, kelių įtvarai, kelio girnelės raisčiai, čiurnos įtvarai ir t.t.).

„URIEL“ aktyvią liniją sudaro 12 įtvarų kolekcija, pagaminta iš kvėpuojančių audinių su ST neopreno sluoksniu, turinti Velcro dirželius ir užtrauktukus greitam ir tvirtam užsegimui. Siūlomi juosmens diržai, pilvo diržai, alkūnės įtvarai, epikodelito raisčiai, riešo įtvarai, nykščio įtvarai, šlaunies įtvarai, kelių įtvarai, kelio girnelės raisčiai, čiurnos įtvarai. Orui pralaidi medžiaga sugeria Jūsų kūno drėgmę.

„URIEL“ anatominės linijos įtvarai pagaminti iš aukštos kokybės nerto audinio, su silikono pagalvėlėmis. Anatominis dizainas, puikiai priglunda ir suteikia išskirtinį komfortą. Siūlomi peties įtvarai, juosmens kryžkaulio diržai, alkūnės įtvarai, kelio įtvarai, čiurnos įtvarai ir kt.

„URIEL“ sporto linija - naujai sukurta linija sportininkams, sportinių traumų gydymui. Įtvarai pagaminti iš orui pralaidaus antibakterinio audinio, yra labai patogūs ir patvarūs. Alkūnės įtvarai, riešo įtvarai, juosmens diržai, kelio įtvarai, čiurnos įtvarai skirti greitam atsistatymui ir įprastam sportavimui.

Per 43 metus prekės ženklas „URIEL“ užsitarnavo puikią tarptautinę reputaciją, kurios dėka „URIEL“ produkcija platinama daugiau kaip 40 šalių. „URIEL“ prekės ženklas siūlo aukštą kokybę, unikalų dizainą ir ypatingai patogius produktus. 

Ortopedinės prekės ir įtvarai

 

Ortopedinės prekės ir įtvarai

Ortopedinės prekės ir įtvarai

Ortopedinės prekės ir įtvarai

UAB „Laikas gyventi“ yra įgaliotas „Meditex“ Ltd. (prekinis ženklas „URIEL“) atstovas Lietuvoje. Plačiau apie „URIEL“ produkciją galite sužinoti apsilankę „Laikas gyventi“ sveikatingumo studijoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus